تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 432 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

سلام دوستان
    یه علامت سوال تو ذهنم ایجاد شده و اون اینکه خیلیا میگن که مدرک داشنگاه علمی کاربردی به درد نمیخوره ! من کاردانی داشنگاه آزاد دارم و امسال هم تو سری دوم کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری افتادم .
    راستش الان نمیدونم چیکار کنم یکی میگه یه تصمیمی بگیر که بعدا پشیمون نشی ( یعنی همون مدرک علمی کاربردی به درد نمیخوره ) یکی میگه اگه قبول شدی برو ولی نصف راه مرخصی بگیر برو کنکور سال آینده شرکت کن .
    والا خودم هاج و واج موندم که چیکار کنم . از شما دوستان باتجربه میخوام که کمی کمکم کنید .
    دوستان سوال منم هست
    +
    من میتونم واسه کارشناسی رشته ای غیر از رشته خودم بخونم؟
    من کاردانی الکتروتکنیک(برق قدرت) دارم برای کارشناسی می خوام الکترونیک بخونم , میشه؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام دوستان من دفترچه علمی کار بردی رو پر کردم همون که بدونه کنکور هستش حدود چند هفته پیش هنوز جوابش نیومده؟
    سلام دوستان کسی هست جواب منو بده خواهشا اگه کسی چیزی میدونه به من بگه من هیچی نمیدونم یه وقت تاریخش نگذره من نفهمم

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقایون من ترمی ثبت نام کردم ولی چرا خبری از کارتا نیست؟
    راستی میشه از ازاد رفت علمی کاربردی(منظورم تطبیق نمرات هست همش هم عمومی هست)؟
    من بر پایه اون تبصره بند 11 ثبت نام کردم به مشکل برنخورم. متولد 29 اسفند 69 هستم و مدرک پیشم رو هم امسال خرداد گرفتم و غیبت هم ندارم . میشی مرخصی که برای ازاد رد کردن رو برای علمی کاربردی بکنن و تقریبا انتقال بدنش ؟
    راستی دوم : احتمال قبول شدنم چقدر هست؟ معدلم بالا نیست (چون ازاد هم از نظر هزینه رفت و امد هم مصافتش دارم اذیت میشم و برای اولین برای کنکور نگرانم)

جون من کمک کنید

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان کسی هست جواب منو بده خواهشا اگه کسی چیزی میدونه به من بگه من هیچی نمیدونم یه وقت تاریخش نگذره من نفهمم
    هنوز جوابش نیومده.فعلا هممون منتظریم

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

هنوز جوابش نیومده.فعلا هممون منتظریم

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
    خب اگه جواب بیاد چجوری بفهمبم بهمون زنگ میزنن؟

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

احتمالا پیامک بدن اخبار هم اعلام میکنه از همین تاپیک هم میشه پیگیری کنی زیاد سخت نگیر

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

کسانی که کارت پایان خدمت ندارن میتونن در دوره های پودمانی یا ترمی شرکت کنن ؟

یه سؤال دیگه هم اینکه امتحان علمی کاربردی پودمانی و ترمی چه تاریخی برگزار شده یا میشه ؟

ممنون میشم به نفر از دوستان جوابمو بده.

موفق باشید

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام

یه سؤال دیگه هم اینکه امتحان علمی کاربردی پودمانی و ترمی چه تاریخی برگزار شده یا میشه ؟

موفق باشید

سلام مسعود جان
    داشتن کارت پایان خدمت برای دوره های پودمانی از سال 86 الزامی شده
    پودمانی امتحان نداره و شرط معدل هست
    از زمان دقیقش اطلاع ندارم ولی فکر کنم تا یک ماه آینده دفترچه های آزمون ترمی بیاد چه کاردانی و چه کارشناسی ناپیوسته
    پودمانی کاردانی هم که اومده بود همین چند وقت پیش
    کارشناسی ناپیوسته پودمانی هم که برای اولین بار امسال پذیرش داشت کنکورش تو اردیبهشت بود فکر میکنم و دفترچه هاش در بهمن ماه اومد اگر اشتباه نکرده باشم

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

موفق باشید
    پارسال اینجور بود:
    کارشناسی ترمی
    تاریخ ثبت نام:89/08/23
    تاریخ آزمون:89/10/17
    اعلام نتایج نهایی:89/11/21

کارشناسی پودمانی
    تاریخ ثبت نام:89/12/17
    تاریخ آزمون:90/02/29
    اعلام نتایج نهایی:تیر ماه

Last edited by ahriman323; 16-10-2011 at 07:21.

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

پذيرش دانشجو در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري دانشگاه علمي کاربردي

رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي واحد استان يزد از پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري از بهمن ماه سال جاري در اين استان خبر داد.

ناصر صدرا ابرقويي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه يزد، اظهار كرد: دانشگاه در حال برنامه ريزي و تعريف آموزشهاي عالي مهارتي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتراي حرفه‌اي مي باشد و براي اولين بار در بهمن ماه سال جاري برنامه ريزي شده است تا در تعدادي از عناوين رشته‌ها تحت عنوان مهندسي ارشد فناوري، پذيرش دانشجو داشته باشد.

وي اظهار اميدواري كرد كه در استان يزد هم بتوانيم در مقطع كارشناسي ارشد براي بعضي از مراكز واجد شرايط پذيرش دانشجو داشته باشيم.

صدرا ابرقويي اضافه كرد: در 3 مركز آموزش علمي كاربردي استان يزد حداكثر 30 نفر ظرفيت براي پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد وجود دارد.

وي تصريح كرد: در سال جاري با افزايش 6 مركز در سطح استان، تعداد مراكز دانشگاه جامع علمي كاربردي استان يزد به 21 مركز مي رسد و اين دانشگاه امسال به آموزش بيش از 9 هزار دانشجو در سطح استان مي پردازد.

رييس دانشگاه علمي كاربردي استان يزد تعداد دانشجويان پسر دانشگاه جامع علمي كاربردي استان يزد را حدود 55 درصد و دانشجويان دختر را 45 درصد ذكر كرد و گفت: بالغ بر 70 درصد از دانشجويان واحدهاي استان بومي هستند كه قرار است اين ميزان به 85 درصد برسد.

وي خاطرنشان كرد: تاكنون 6 هزار نفر در مقاطع كارشناسي و كارداني از اين دانشگاه فارغ التحصيل شده‌اند.

13. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •