سلام دوستان
من کافی نت دارم و تجربه استفاده از اکثر شرکتها رو دارم حالا دارم از پژوهشگران میگیرم انصافا سرعتش هم خیلی خوبه و من راضیم
سلام دوستان
من کافی نت دارم و تجربه استفاده از اکثر شرکتها رو دارم حالا دارم از پژوهشگران میگیرم انصافا سرعتش هم خیلی خوبه و من راضیم
با سلام
دوستان با توجه به اینکه تلفن ما شرکتی هست ونمیتونم از adsl استفاده کنم با توجه به تعرفه های وایمکس که تو پستهای قبلی داده شده wireless بگیرم یا wimax?
به نظر من برو سمت وایرلس(WIFI)
واسه وایمکس انتخابش زود هستش باید 6 ماهی از سرویس دهی بگذره تا ببینیم چه جور میشه .
قیمتها باید بیاد پایین تر البته الان هم خیلی بهتر از جاها های دیگه هستش
اقا من انتن تجهیزات وایرلس رو بگیرم بعد بخوام بفروشم فروش میره؟
ضمن تشکر از نیمای عزیز
به نظرم که قیمتاش بد نیست هرچند باید کیفیتش مشخص بشه ببینیم در مقایسه با دیگر فن آوریها چه جوریه؟؟؟
سوالی که خیلی منو اذیت میکنه اینه که چرا بعد از این همه سال هنوز عرضه و ارائه اینترنت بالای 2 مگابیت رو شاهد نیستیم؟؟؟؟؟
یعنی از نظر زیر ساخت مشکل داریم؟؟؟
حالا اگه adsl بود پیش خودمون میگفتیم که کیفیت خطوط مخابرات تو ایران فرسودس و.... اما حالا که wimax رو ارائه کردن دیگه واقعا خجالت داره سرعت 64 رو جز سرویشون قرار بدن
کشورایه دیگه به این خاطر به این فن آوری رو اوردن چون سرعت بسیار بالایی رو داره اگه قرار بود که سرعت 64 رو با این فن آوری عرضه کنن که دیگه چه فرقی میکرد ؟؟با همون وای فای نمیشد این سرویسو ارائه کرد؟؟؟
Last edited by djmilad_mrb; 23-01-2010 at 23:04.
فکر نکنم!
دوست عزیز اگه شما بخوای از رادیو نانو استفاده کنید قیمتش 110 هزارتومان هستش.
تا هر موقع خواستی از وایرلس استفاده کن بعد هم اگه خواستی سرویس وایمکس یا ADSL بگیری می تونی از انتن استفاده دیگه ی بکنی مثل P2P
خواهش می کنم دوست عزیز.
متاسفانه مملکت ما همیشه 20 سال از دنیا عقب هستش.
وقتی که وزیرعلوم و ارتباطات بیاد بگه سرعت 128 کافیه و تمام نیازها رو برطرف میکنه دیگه چه انتظاری می توان داشت!؟
چند روز پیش مقاله ایی خوندم که در امریکا می خوان اینترنت رو از طریق لوله های گاز انتقال بدن!!! و تستی هم که انجام دادن موفق شدن سرعت 100 MB/S بر ثانیه با استفاده از لوله های گاز انتقال بدن.
چندوقت پیش هم ژاپن بود که از طرق برق موفق شد 1گیگ سرعت اینترنت ارایه بدن.
امیدواریم که حداقل این ایرانسل (وایمکس) یه حال اساسی به نت ایران بده.
واقعا که 20 سال عقبیم دیگه ادامه ندم بهتره ... به قول شما خدا کنه ایرانسل باعث ایجاد یه تحول در ایران بشه
نیما جان یه سوال داشتم چند وقت پیش یکی از اقوام رو دیدم بابه گفتگو که بازشد گفت که تو منزلش که تو خیابون 5 کیانپارسه میتونه از اینترنت پرسرعت به صورت مجانی استفاده کنه
میخواستم بدونم چه جوری به اینترنت دسترسی پیدا کرده من خودم احتمال میدم چون تو آپارتمان زندگی میکنه یکی از واحدهای اون آپارتمان اینترنت وای فای داره اما نمیدونم چه جوری تونسته این دوستمون ازش استفاده کنه؟؟
بزار سوالامو کاملتر کنم منم اگه وایرلس لن داشتم میتونم از اینترنت شما تو محل سکونتتون استفاده کنم؟؟؟
Last edited by djmilad_mrb; 23-01-2010 at 23:51.
بله شما کاملآ درست حدس زدید.
یکی از واحدها یا همسایه که نزدیک مجتمع هستش روی وایرلس پسورد ست نکرده و همین کار باعث پخش شدن نت در فضا میشه.
در مورد سوالتون : بله شما همین الان با لب تاپ یا موبایلی که وای فای داشته باشه تو خیابان ما تشریف بیارید و سرچ کنید SSID بنده رو پیاد می کنید.(البته شما نمی تونید به روتر من وصل بشید چون من پسوردKEY گذاشتم)
من دیگه داره گریم میگیره
دیشب سرعت دانلود 64 الان که با شما صحبت میکنم سرعت دانلود 30 شده پول 512 میدیم دانلود 256 داریم این چه مملکتی مای شاتلشون هم که 2 روز قطع بود![]()
چند سوال:
1) اینترنت وایرلس سرعت 64 یا 128 رو از کجا بگیرم که قیمتش مناسب باشه و قطیش هم کم باشه.(یکی از دوستان 128 ماهی 25t هم معرفی کرده بود,اسمه شرکتش؟)
2) اینترنت وایرلس با سرعت 64 و 128سرعت دانلودش حدودا چنده؟
3) رادیو وایرلس رو از خوده شرکت بگیرم(با نصب 170-180) یا از بازار بزرگ تهیه کنم؟نصب میکنند برام؟
4) جایی سراغ ندارید واسه رادیویه دست دوم؟چون میخام بعد از یه مدت ردش کنم.
پیشاپیش ممنون . . .
Last edited by blae; 24-01-2010 at 09:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)