تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 173 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وای خدا چقدر طول میکشه این گذاشتم از client دانلود بشه خیلی سرعتش کمه 3.2gb کم نیست ...
    راستی این بازی هم مثل shaiya باید همش mob کشت یا questهاش خوب exp میده ؟
    بعد تو چه سروری برم بهتره؟ و میخوام blademaster برم stat رو 3str 2dex برم یا 4str 1dex ؟
    در مورد ماموریتها،تنوع کافی وجود داره.از لول 40 به بعد می تونی بری BH که اخیرا که 3 بار در روز شده کلی exp میده.ماموریتش هم گروهی هست.یک سری dungeon دیگه هم هست که برای بدست اوردن مواد لازم برای ساخت سلاح یا ذره میتونید boss هاشون رو بکشید.البته یک سری ماموریت هم دارن که خیلی exp نمیدن.در کل تنوع زیاد داره بازی میشه mine کرد و یا craft که ساختن سلاح و ذره و چیزهای دیگست.public quest هم داره که یک ماموریتی هست که عده زیادی با هم اونو انجام میدن و یک سری mob و boss رو باید بکشید و هر کس بر حسب میزان خسارتی که وارد کرده exp می گیره.یک سری event هم داره مثل مسابقه سرعت که هر شب 12 شب برگذار میشه یا event هایی که در روزهای خاص اتفاق میفته.
    از لول 70 یا80 به بعد هم می تونی تو territory wars شرکت کنید.که البته برای شرکت در اون باید کاملا به ایتمهای قوی مجهز باشی.
    در کل بازی خیلی متنوعی هست و توی بازیهای مجانی تقریبا بی نظیره.
    در مورد build برای blade master بستگی به نوع سلاحی داره که انتخاب میکنی.
    برای sword یا blade هر دو لول 5 تا روی str و 3 تا روی dex و 2 تا روی vit
    برای fist یا claw هر دو لول 5 تا روی str و 4 تا روی dex و 1 روی vit
    polearm هر دو لول 5 تا روی str و 2 تا روی dex و 3 روی vit
    axe و hammer هر دو لول 6 تا روی str و 1 تا روی dex و 3 روی vit
    البته برای axe /hammer یا pole میتونید بجای vit پوینتها رو روی dex هم بگذارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

این Barb یکم داره اذیت میکنه. دست به Missش که شاهکاره، دمیج خوبی هم که نداره. ولی در کل من بیشتر بااین حال میکنم تا BM
    وای خدا چقدر طول میکشه این گذاشتم از client دانلود بشه خیلی سرعتش کمه 3.2gb کم نیست ...
    راستی این بازی هم مثل shaiya باید همش mob کشت یا questهاش خوب exp میده ؟
    بعد تو چه سروری برم بهتره؟ و میخوام blademaster برم stat رو 3str 2dex برم یا 4str 1dex ؟

جناب kh234 بازیرو خلاصه کرد برات برو حال کن فقط یه سری آیتم هست که به درد بخوره که بعدا مینویسم برات. فعلا اوایل بازی هرچی Material میبینی جمع کن تو Auction house بفروش تا به درجه دلاکی برسی. بعد برو پیش Banker کوئست Increase inventory slots رو بگیر که خیلی به دردت میخوره(ولی دنبالش نرو بیشتر آیتم ها وقتی mob میکشی دراپ میشه). هر لول هم به Blacksmith یه سر بزن ببین اسلحه ای که میخوای چه پوینت هایی لازم داره که اگه کم و کسری داری بتونی جور کنی.
    در مورد همه اینایی که گفتم تو فروم Search کنی توضیح دادن. هر کدومو پیدا نکردی بگو توضیح بدم.

Last edited by A.Fire; 05-03-2010 at 09:28.

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از همه دوستان بابت توضیحات ممنون اما انگار یه بازی واقعا متنوع هست این خیلی خوبه برا یه بازی free2play
    دانلود هم تازه تموم شده برم فعلا یه مدت بازی کنم تا دستم بیاد ..منم همیشه اول هر بازی warrior انتخاب
    میکنم چون بهترین کلاس تو هر بازیه برای تازه کارها بعدش هم میرم کلاس دیگه ...
    راستی از تجربه ای که تو بازیهای دیگه دارم به نظرم من اگه بخوام هر 2 لول 6str 3dex انتخاب کنم معمولا
    اون 1 یا 2 پوینت باقی مونده زیاد تاثیری روی vit یا hp نمیزاره اگه بزارم روش.. و بهتره رو همون dex یا str
    سرمایه بزارم..

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی از تجربه ای که تو بازیهای دیگه دارم به نظرم من اگه بخوام هر 2 لول 6str 3dex انتخاب کنم معمولا
    اون 1 یا 2 پوینت باقی مونده زیاد تاثیری روی vit یا hp نمیزاره اگه بزارم روش.. و بهتره رو همون dex یا str
    سرمایه بزارم..
    این حرفت درسته ولی تو این بازی برای اینکه بتونی یه لباس رو بپوشی یا یه اسلحه رو استفاده کنی باید بعضی اسکیلهات به اون لباس بخوره.مثلا یه زره هست که برای اینکه بپوشی باید 10 تا vit داشته باشی.
    معمولا BM ها فکر کنم heavy armor استفاده میکنن که حداقل هر لول 1 vit رو باید اضافه کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اره من ایران زندگی میکنم آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دارم Archer رو لول اپ میکنم برای TW ونو فقط جون میده برا FC TT من تا الان TT1-1 1-2 1-3 رو Solo کرم کلی حال میده

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

از همه دوستان بابت توضیحات ممنون اما انگار یه بازی واقعا متنوع هست این خیلی خوبه برا یه بازی free2play
    دانلود هم تازه تموم شده برم فعلا یه مدت بازی کنم تا دستم بیاد ..منم همیشه اول هر بازی warrior انتخاب
    میکنم چون بهترین کلاس تو هر بازیه برای تازه کارها بعدش هم میرم کلاس دیگه ...
    سرمایه بزارم..
    باید اضافه کنی 1vit 3 str 1 Dex

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دارم Archer رو لول اپ میکنم برای TW ونو فقط جون میده برا FC TT من تا الان TT1-1 1-2 1-3 رو Solo کرم کلی حال میده
    herc داری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه 70 میلیونه تو بازی شاید بخرم پولشو دارم شایدم NIX بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این quest increase inventory slots رو انگار باید پول واقعی بابتش داد یا راه دیگه ای هست؟! بدجور گیر کردم
    سر این ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این quest increase inventory slots رو انگار باید پول واقعی بابتش داد یا راه دیگه ای هست؟! بدجور گیر کردم
    سر این ...
    اینو ایتمش رو فقط میشه از بوتیک خرید.
    ولی در عوض می تونید safe slot رو افزایش بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •