دوستان لطفا هرچه سريعتر بگين كه آيا اين گوشي مثل گوشي هاي سوني اريكسون حالت عكاسي از متن رو هم داره يا نه ؟![]()
دوستان لطفا هرچه سريعتر بگين كه آيا اين گوشي مثل گوشي هاي سوني اريكسون حالت عكاسي از متن رو هم داره يا نه ؟![]()
سلام دوستان.یه سوال فنی داشتم.من پیکسون دارم میخوام این گوشی بگیرم.فقط خواستم بدونم اینم مثل پیکسون صدارو تو محیطی که باس زیاده مثل سالن کنسرت افتضاح میگیره یا نه.خواهشا کسی که تست کرده بگه.چون این مشکل تمامی گوشی های سامسونگه!واقعا حیف12ks خیلی ضعیفه چرا درست نمیکنن این مشکل رو.ال جی صدارو عالی میگیره با هرتز بالا 64k.
من موندم چیکار کنم بین جت با رنویر موندم.خواهشا جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!1
از دوستان کسی جواب سوالات (بلد شده) رو میدونه دریغ نکنه لطفا!
Last edited by ruzbe1313; 16-06-2010 at 12:38.
بله داره.کافیه تو قسمت Scene Mode تکست یا همون متن رو انتخاب کنین.
بیت ریت جت 64 کیلوبیت بر ثانیه هست.سمپل ریت هم 48 کیلوهرتز.
صداش خوبه ولی تو سالن کنسرت امتحان نکردم.رنوآر(که تو بازار اشتباها میگن رنویر) به غیر از دوربین 8 مگا پیکسلی هیچ مزیت دیگه ای نداره.
اول ببینین بیشترین استفادتون چیه بعد تصمیم بگیرین.اگه مولتی میدیا هست شک نکنین جت بگیرین.اگه دوربین براتون خیلی مهمه رنوآر بهتره.(البته اینم بگم که 3 مگا پیکسل تفاوت خیلی محسوسی نداره.بهتره خودتون نمونه عکس های هر دو رو ببینین و نتیجه بگیرین.)
دوستان این کد رو میزنیم :
# * 0 # *
یه سری چیز میاد ... پائین سمت راست sensor هست ... این یعنی چی؟؟؟
راستی digital compass جت کجاست؟
شما تا به حال اسم نرم افزار Core Player به گوشت خورده ؟!
Vivaz با اين اين نرم افزار به راحتي همه فرمتها رو پهش ميكنه. داداش نا سلامتي گوشي هموشمنده ها.
از بحث Vivaz بگذريم . چون اينجات انجمن جت هستش و Vivaz خيلي كلاس بالاتري نسبت به Jet داره.![]()
دوست عزیز ، مشکل نه از برنامه ویواز هست نه از کلاسش و نه هیچ چیز دیگه... مشکل اینه که جنابعالی با جت مشکل داری، نمیدونمم واسه چی ولی اینکه چپ و راست به یه گوشی که اکثرا تو این تاپیک قبولش دارن میپری کار درستی نیست. هر مدل گوشی که داری بهتره بری تو بخش مربوطش و در مورد گوشیت صحبت کنی، اینجا جاش نیست ...![]()
همه قبول کردیم.نه گوشی با کلاس تری نسبت به ویواز اومده نه قراره بیاد.
IQ ویواز هم با اینیشتین برابره.خب بالاخره هر چی باشه هوشمنده دیگه.
شما گوشی ها رو باید به صورتی که از کارخونه دراومده مقایسه کنین نه بعد از نصب نرم افزار.مثل این که داری سی پی یو اورکلاک رو با آنتاچد مقایسه میکنی.خب معلومه اورکلاک شده بهتره.
اگه قرار باشه هر کسی از گوشی که داره طرفداری کنه که نمیشه.(لطفا نپرین بگین که خودت داری از جت طرفداری میکنی.به غیر از جت 3 تا گوشی دیگه هم دستمه.)
دوستان GPS این گوشی چطور است من شنیدم جی پی اس گوشیهای نوکیا به خاطر اینکه سیستم عامل سیمبین روی ان سوار است از گوشیهای سامسونگ بهتر است تنها ضعف این گوشی جی پی اس ان است
مقايسه كيفيت دوربين Samsung Jet و Nokia N97
سمت راست Jet / سمت چپ N97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عكسها با سايز اصلي در سايت Mobile-Review.com موجود است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید========
آيا كيفيت دوربين Jet اونطور كه دوستان تعريف ميكردن هستش ؟!
قضاوت با خودتون !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)