اين آزمايش كنيدها جواب آزمايش كنيدهاي كتابه يا اينكه نمونه هاييه كه تا حالا توي امتحان نهايي اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين آزمايش كنيدها جواب آزمايش كنيدهاي كتابه يا اينكه نمونه هاييه كه تا حالا توي امتحان نهايي اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه چی؟؟؟من امسال پیشم ولی سال دیگه با هم کنکور میدیم!!!
همه دارن خر میزنن من تو دوران استراحتم!!!
timsar تا اونجایی که من میدونم تو که درس خون بودی برای چی تو هم مثل من قید کنکور 88 زدی ؟؟؟ ولی timsar جون باهات شرط میبندم تو هم مثل من از اول مهر شروع میکنی واسه خوندن عمرا نتونی از اول تیر شروع کنیمن مطمئنم پشت کنکوریها هرچقدر هم که زود شروع کنن بعد از ماه رمضانه ، من تازه امسال فهمیدم چجوری باید بخونم مطمئنم سال بعد تو کنکور 89 رتبم زیر 1500 میشه timsar تو روحیت واسه کنکور 89 چجوریاست؟؟؟
Last edited by rambo_1386; 03-06-2009 at 14:18.
شد معدل ؟!!!در اینده بد بخت میشیم شرط معدل رو می یارن 16به بالا ما هم چند صدم پایینتر هستیم نمی تونیم بریم دانشگاه...10.75
بهت pm دادم که اینجا شلوغ نشه.....timsar تا اونجایی که من میدونم تو که درس خون بودی برای چی تو هم مثل من قید کنکور 88 زدی ؟؟؟ ولی timsar جون باهات شرط میبندم تو هم مثل من از اول مهر شروع میکنی واسه خوندن عمرا نتونی از اول تیر شروع کنیمن مطمئنم پشت کنکوریها هرچقدر هم که زود شروع کنن بعد از ماه رمضانه ، من تازه امسال فهمیدم چجوری باید بخونم مطمئنم سال بعد تو کنکور 89 رتبم زیر 1500 میشه timsar تو روحیت واسه کنکور 89 چجوریاست؟؟؟
هیچی از فیزیک نمیفهمم امسال یه معلم داشتیم پیر بود حدود 70 سال بگو یه کلام ازش نفهمیدم سر کلاسش اصلا بلد نبود درس بده چقدر رفتیم پهلو مدیر گفتیم عوضش کنه گفت نمیشه فقط میتونیم یه معلم خوب برای تقویتمون بیاره خودش معلم میگفت که هی برید بگید منو عوض کنن این معلم تقویتی هم فقط نمونه سوال حل میکرد ما هم چون معلم اصلی نبود و امتحان نمیگرفت نه تو طول سال هیچی نخوندیم نه امتحانی نه هیچی از بعد ترم اول دیگه هیچی من نخوندم الان بدبختم هر چقدر میخونم حالی نمیشه
دستت درد نکنه
ولی چرا کلمه ها نقطه ندارن!؟
نه فکر کنم جواب همه ی آزماشاست.اين آزمايش كنيدها جواب آزمايش كنيدهاي كتابه يا اينكه نمونه هاييه كه تا حالا توي امتحان نهايي اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم والا مال من نقطه داره...دستت درد نکنه
ولی چرا کلمه ها نقطه ندارن!؟
میگم بچه ها شما چطور این فیزیک رو می خونید ؟؟؟یه راهنمایی کنید منم راحت تر بخونم...(به سختی اینا نگیدا)کمک کنید...از فردا می خوام شروع کنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)