تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 209 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2090

نام تاپيک: Microsoft News : اخبار مایکروسافت

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض مایکروسافت ۴۵۰ میلیون مجوز ویندوز ۷ به فروش رسانده است

فارنت:مایکروسافت به صورت رسمی اعلام کرد که این شرکت موفق به فروش ۴۵۰ میلیون مجوز ویندوز ۷ از تاریخ عرضه آن در اکتبر ۲۰۰۹ شده است.
    این غول نرم افزاری همچنین اعلام کرد که هر روز در حدود ۶۵۰ هزار مجوز ویندوز ۷ را به فروش می‌رساند.

ویندوز ۷ دارای سریع‌ترین فروش در تاریخ سیستم عامل ویندوز مایکروسافت است که دیگر بازنده بزرگ یعنی ویستا را برای همیشه به داخل صندوق تاریخ فرستاد.
    برای مقایسه ،ویندوز xp در حدود ۲۱۰ مجوز را در حدود ۲٫۵ سال به فروش رساند که ویندوز ۷ فقط در طی یک سال موفق به فروش ۲۴۰ میلیون مجوز شده است.
    رقیب ویندوز ۷ یعنی ویندوز ۸ نیز سال آینده برای تبلت‌ها و رایانه‌های رومیزی ارائه خواهد شد.

farnet.ir

2. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    آقا ویندوز 8 هم نسخه Developer منتشر شده
    من هم نصب کردم تو همه سایتها هم سر رو صدا کرده فقط برام عجیه چرا اینجا خبری بحثی چیزی در موردش تو این انجمن نیست؟
    من خودم الان روی لپتاپم نصب کردم خیلی هم حال کردم دوست داشتم تاپیکی باشه که در موردش بحث کنیم ولی نبود
    خودمم حال ندارم بزنم یکی مرد باشه بزنه تاپیکش رو
    ممنون

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    آقا ویندوز 8 هم نسخه Developer منتشر شده
    من هم نصب کردم تو همه سایتها هم سر رو صدا کرده فقط برام عجیه چرا اینجا خبری بحثی چیزی در موردش تو این انجمن نیست؟
    من خودم الان روی لپتاپم نصب کردم خیلی هم حال کردم دوست داشتم تاپیکی باشه که در موردش بحث کنیم ولی نبود
    خودمم حال ندارم بزنم یکی مرد باشه بزنه تاپیکش رو
    ممنون
    همونطور که گفتی دوست عزیز این نسخه‌ی فقط برای آشنایی Developerها برای توسعه نرم‌افزار برای Windows 8 هست و Windows 8 هنوز خیلی کار داره به نسخه‌ی Beta هم هنوز نرسیده حداقل 9 ماه دیگه تا توسعه نهایی Windows 8 مونده. این نسخه اصلاً برای استفاده عمومی و نیست گرچه احتمالاً از فردا یسری آدم از خدا بی‌خبر تو ایران می‌خوان این نسخه تکثیر کنن و برای فروش عرضه کنن.

5. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون
    ولی خوب چه ربطی داشت مگه من گفتم نهاییه یا بیایید به عنوان ویندوز اصلی استفاده کنند
    فقط گفتم در مورد این سیستم عامل بحث کنیم ، در مورد امکانات جدید و قابلیتهاش همین
    اگه کسی پایه نیست که هیچی

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض مایکروسافت از زمان شروع به کار bing در حدود ۵٫۵ میلیارد دلار ضرر کرده است

فارنت:مایکروسافت رقمی معادل ۵٫۵ میلیارد دلار یا به عبارتی یک میلیارد دلار در هر ۳ ماه از زمان شروع به کار بینگ در سال ۲۰۰۹ دچار ضرر از بابت این موتور جستجوگر نوپای خود شده است.
    بینگ مایکروسافت در حدود ۳۰ درصد بازار جستجوی اینترنتی آمریکا را در ماه آوریل در اختیار خود دارد و آهسته آهسته در حال نزدیک شدن به گوگل است.

کیولی مدیر سرویس آنلاین مایکروسافت در این مورد می‌گوید:
    ” ما امیدواریم تا بینگ سازماندهی مجدد وب را انجام دهد و بازی را از سمت و سوی گوگل به سوی خود تغییر دهد”.
    تحلیلگران معتقدند که بازهم مایکروسافت در راه توسعه بینگ پولهای بیشتری را از دست خواهد داد ولی در طول زمان بهتر از گوگل عمل خواهد کرد.

farnet.ir

8. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض با بینگ مایکروسافت اجناس را با تخفیف بخرید!

فارنت:مایکروسافت سایت جدید تخفیف در خرید را در روز جمعه راه اندازی کرد که در حقیقت زیرمجموعه‌ای از موتور جستجوگر محبوب بینگ است .
    بینگ این سرویس تخفیف خرید را با همکاری شرکت‌های بزرگ GroupOn، Target، LivingSocial ، Nordstrom و.. راه اندازی کرده است.

مدیر ارشد بینگ لیسا گرای در این مورد می‌گوید:”ما به جای ساخت یک وب سایت بزرگ ترجیح دادیم تا سود خوبی به فروشندگان و تخفیف خوبی به کاربران بینگ بدهیم”.
    در حال حاضر مجموعه تخفیف بینگ مایکروسافت یک مجموعه با بیش از ۲۰۰ هزار کالای تخفیف دار در سراسرآمریکا است و تیم بازرگانی بینگ به سرعت در حال اضافه کردن کالاهای جدید هستند.

وب سایت تخفیف بینگ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farnet.ir

10. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض اخراج از مایکروسافت به دلیل افشای مشخصات ویندوزفون جدید نوکیا در توئیتر!

فارنت: یک کارمند شرکت مایکروسافت که اوایل ماه جاری میلادی در خصوص یک تلفن همراه ویندوزفون عرضه نشده شرکت نوکیا در توئیتر مطلبی را منتشر کرده بود به دلیل آنچه که مایکروسافت آن را نقض قوانین رسانه‌های اجتماعی در این شرکت خوانده است از این شرکت اخراج شد.
    جو مارینی این کارمند سابق شرکت مایکروسافت در هفتم سپتامبر و زمانی که به عنوان مدیر برنامه‌های اصلی تیم ویندوزفون در سیاتل مشغول بکار بود در توئیتی اعلام کرد: من شانس این را داشتم که به یکی از جذاب‌ترین تلفن‌های همراه نوکیا که تابحال دیده بودم، نگاهی بیندازم. به زودی شما هم خواهید توانست. وی همچنین این توئیت را با تگ #WP7 برچسب زده بود.

این اولین و آخرین توئیت جو مارینی در خصوص محصول عرضه نشده نوکیا نبود و او در توئیت‌های بعدی نیز مثلا به این محصول نمره ۸ را داد و یا در توئیتی دیگر نوشت: دوربین خوبی دارد اما روشنایی مطلوبی در آن نداشتم.
    این توئیت‌ها در حالی ارسال شده بود که انتظار می‌رود نوکیا اولین ویندوزفون خود را در پائیز امسال روانه بازار کند.
    در همین حال وب‌سایت گیک‌وایر گزارش داد که جو مارینی خود ژس از اطلاع از قوانین مایکروسافت در این خصوص و نقض قوانین از سوی خود شخصا از مایکروسافت کناره‌گیری کرده است و البته بررسی‌های ما بر روی توئیت‌های او ژس از این ماجرا نیز حکایت از کناره‌گیری و عدم اخراج او دارد.
    البته به نظر این کناره‌گیری به نوعی اخراج محترمانه جو مارینی بوده از همان اخراج‌های محترمانه‌ای که در کشور خودمان نیز به وفور دیده شده است.

farnet.ir

12. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض ابزار جدید مایکروسافت برای شبکه‌های اجتماعی در نرم‌افزار Dynamics CRM

ايتنا - مایکروسافت، این نرم‌افزار که در زمینه مدیریت ارتباطات با مشتری فعالیت می‌کند، از پایان سال جاری میلادی ابزار ویژه دسترسی به شبکه‌های اجتماعی را در اختیار تمامی کاربران جدید و قدیمی خود می‌گذارد.

شرکت مایکروسافت به نسخه جدید نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) خود ابزار مخصوص شبکه‌های اجتماعی را اضافه می‌کند تا کاربرد آن برای شرکت‌ها و سازمان‌ها بیشتر شود.

به گزارش ايتنا از همكاران سيستم، شرکت Salesforce. com که حاکمیت این بازار را در دست دارد، سال گذشته ابزار مشابهی را روانه بازار کرده بود.

به گفته سِت پاتون، مدیر بازاریابی جهانی نرم‌افزار Dynamics CRM مایکروسافت، این نرم‌افزار که در زمینه مدیریت ارتباطات با مشتری فعالیت می‌کند، از پایان سال جاری میلادی ابزار ویژه دسترسی به شبکه‌های اجتماعی را در اختیار تمامی کاربران جدید و قدیمی خود می‌گذارد.

در این اقدام از مزایای سرویس پست الکترونیکی Outlook مایکروسافت نیز استفاده می‌شود تا کاربران در آن بتوانند مانند صفحه ویژه خود در شبکه‌های اجتماعی اطلاعات مورد نظر را منتشر کنند، با دیگر همکاران در ارتباط باشند و به جزئیات مشخصات هر یک از مشتریان دسترسی پیدا کنند.

پاتون در این باره توضیح داد: «شما نیازی به استفاده از دیگر ابزار‌ها نخواهید داشت. این ابزار جدید به کاربران کمک می‌کند تا بر اساس فضای Outlook نیازهای خود را برطرف کنند.»

itna.ir

14. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض ویندوز 7 ایکس‌پی را پشت سر گذاشت

ايتنا - ایکس‌پی در حالی هنوز در بازارهای جهانی به فروش می‌رسد که ۲ برابر عمر طبیعی یک سیستم عامل ویندوز به حیات خود ادامه داده است.

ویندوز ۷ به بیش از ۱۰ سال سلطه ویندوز ایکس.پی در سطح جهان خاتمه داد.

به گزارش ايتنا از همكاران سيستم در گزارش مؤسسه مطالعاتی استیت کانتر که در سایت یاهو منتشر شده است، آمده: ویندوز ۷ در حال حاضر ۴۲ درصد از بازار جهانی را در اختیار دارد. این در حالی است که سهم ایکس.پی از این بازار با کاهشی شدید به حدود ۴۰ درصد رسیده است.

سقوط ایکس پی در بازار دلایل منطقی زیادی دارد که از مهم‌ترین آنها می‌توان به قدیمی بودن این محصول اشاره کرد.

ویندوز ایکس پی ۱۰ سال پیش به بازار عرضه شد و چند سالی می‌شود که مایکروسافت نسخه به‌روزرسانی شده‌ای از این سیستم عامل را وارد بازار نکرده است.

در واقع می‌توان گفت که ایکس‌پی در حالی هنوز در بازارهای جهانی به فروش می‌رسد که ۲ برابر عمر طبیعی یک سیستم عامل ویندوز به حیات خود ادامه داده است.

دلیل دومی که می‌توان برای فروش بالای ویندوز ۷ برشمرد، توقف فروش جهانی ویستا است.

مایکروسافت اعلام کرده است که نسخه به‌روزرسانی شده این محصول رکورد سرعت در فروش سیستم‌عامل‌ها را خواهد شکست.

البته باید این موضوع را هم در نظر گرفت که مایکروسافت محدودیت‌هایی را برای نصب محصولات قدیمی‌اش اعمال کرده است که در این آمار مؤثر است.

itna.ir

16. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض مایکروسافت برنامه اختصاصی Hotmail را برای اندروید ارائه کرد

فارنت:بیشتر کاربران اندروید از برنامه پیش فرض پست الکترونیکی با نرم افزار جیمیل برای کنترل پست الکترونیکی خود استفاده می‌کنند و حالا مایکروسافت برای محبوبیت هرچه بیشتر هات میل در اندروید ،اقدام به ارائه یک برنامه مخصوص برای پلتفرم اندروید کرده است.

با استفاده از این نرم افزار شما به محض دریافت ایمیل جدید به شما هشدار داده می‌شود و در ضمن از سیستم پیام رسان اختصاصی آن یا همان مسنجر گپ اینترنتی بزنید و در ضمن مروری بر تقویم و تماس‌ها به روش جالبی داشته باشید .
    در ضمن شما می‌توانید با چندین حساب مختلف اکانت هات میل را به صورت همزمان سینک کنید.
    این نرم افزار به صورت رایگان قابل دانلود و بارگذاری از اندروید مارکت از اینجا است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farnet.ir

18. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •