اولویتت با وزنه و باتریه یا کانفیگه قویتر؟
کیفیته صفحه هر دو یکیه. انتخاب با خودته
اولویتت با وزنه و باتریه یا کانفیگه قویتر؟
کیفیته صفحه هر دو یکیه. انتخاب با خودته
من Asus G73JH-A1 دارم .
Intel Core i7 720QM
ATI Radeon Mobility 5870 HD 1 GB
1 Terabyte SATA
8 GB RAM
Blue-Ray 4X
17.3 Full HD LCD
تا الان خیلی راضی نبودم !!! یکی بخاطر اینکه Batman Arkham Asylum رو نمیتونم رو HIGH بازی کنم نمیدونم چه مرگشه چون GTA IV رو کاملا روون بازی میکنم.
. و ضمنا اینکه نباید صدای فن هاش بیاد اما اینطوریه !
اسوس خیلی نرم افزار اضافی ریخته روش !!
من از کانادا این رو واسم آوردن قیمت 1980 $ که میشه حدوده 2 میلیون .
طبیعیه .
نباید انتظار زیاد از لپتاپ داشته باشید که همه ی بازیها رو روی High روان اجرا کنه.
اما شما که از خارج سفارش دادی به نظرم ALIENWARE از DELL میخریدی بهتر بود چون مخصوص gaming طراحی شده و بعضی مدلهاش گرافیک CrossfireX داره و رم tri channel داره که برای بازی خیلی از لپتاپ شما قویتر هست مثل مدلهای زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اینقدر گرون؟ این کانفیگ باید1650$ در بیاد. البته به جز مالیات.
بتمنم باید بتونه فول اجرا کنه. مشکل از لپتاپ نباید باشه. در ضمن این بازی بر اساس کارته گرافیکه NVIDIA ساخته شده....
سرعت corei5 UM که شما انتخاب کردی خیلی خیلی کمه
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
طبیعی نیست
این مدل هم مدل گیمینگه
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
طبیعی نیست
این مدل هم مدل گیمینگه
والا چون من با لپ تاپ بازی نمی کنم و برای پرزنت کردن استفاده میشه ( ( نصب تری دی مکس اونهم فقط برای پرزنت و تغیرات جزئی هنگام ارئه کار )) برام مهمترین پارامتر انتخاب اینها بودن
1- وزن 2 - صفحه نمایش خوب 3- پرفورمنس مطلوب و گارفیکی که بشه در حد واندازه کاری من گه شرح دادم پاسخگو باشه خوب با توجه به قیمت و پارامترهای که عرض کردم پاسخ این دو مدل بود گه حالا موندم بین این دو مدل پیشاپیش سپاسگذارم
--------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
دوست عزیز دلیل اینکه شما این بازی رو نمیتونین با اخرین تنظیمات اجرا کنید ربطی به ضعیف بودن گرافیک شما نداره...اصلا ناراحت نباشین...مشکل از کارت های ati و این بازی هست..شما باید قید 3 تا بازی رو بزنین..این 3 تا شامل batman,mafia 2 و تا حدودی metro 2033 میشه که بخاطر عملیات فیزیک کارت شما نمیتونه اون رو خوب اجراکنه..فیزیک انحصاری شرکت nvidia هست...و در واقع این بازی ها مخصوص کارت گرافیک های شرکت nvidia هستند....
طبیعی هست که شما نتونین بهترین راندمان رو داشته باشین تو این بازی ها..من با یه کارت گرافیک بسیار ضعیف تر از کارت شما اما از نوع nvidia بازی batman arkham رو با بالاترین گرافیک اجرا کردم...شما اصلا نگران و ناراحت نباش فقط این 3 تا رو بیخیال شی ..البته در اینده بیشتر هم میشند این بازی ها
Last edited by shayan5800; 27-08-2010 at 12:21.
ممنون
اون پست سونی با ایسوز زودتر خوندم نیدیدم اینجا مدلتو گفتی
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
منظورت منم؟
بعضیا هدست هم دارن
تو بعضی از سری های گیم هست
نه بابا یکی از دوستام هست که اینو من هی بهش میگم اونم میگه : تو سر لپتاپم نزن!منظورت منم؟
بعضیا هدست هم دارن
تو بعضی از سری های گیم هست![]()
من ux50v و گرفتم و خیلی راضیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)