تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 370 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه babakwind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

سلام دوستان سئوالی رو که اینجا میخوام مطرح کنم علت طرحش خاطر نظرات دوستان هستش که به حق و انصاف بهترین راهنمای و رهگشا ترین راهکار هستن ممنون
    خلاصه چند ماه صبر کردن نتیجه داد و n82 ایسوس رسید با دو کانفیگ cor i5 & cor I7 و هر دو با انویدا اپتیموس یکی با قیمت تقریبی 1370 و دیگری 1480 حالا که سبد انتخابهای من کامل شده بین انتخاب UL80Jt با cor i5 و یکی از دو کانفیگ N82 موندم برام بازی مهم نیست و سرعت i5 هم راضی کننده است مهمترین چیزی که ممکنه تغیر وزن انتخاب رو ایجاد کنه کیفیت تصویر آیا کیفیت تصویر سری UL و سری N متفاوت هستن یا نه یکی هستن توی نوت بوک چک در مورد n82 زیاد نظر مساعدی نداده بود ولی بر عکس روی ul 80 نظرش مساعد تر بود دوستانی که با دیدگاه فنی تری به قضیه نگاه می کنن اگر من رو راهنمائی کنن بسیار ممنون میشم

UL80Jt

Intel® Core™ i5 Processor 520UM : 1.06 GHz with Turbo Boost up to 1.86 GHz;
    Chipset Mobile Intel® HM55 Express Chipset
    Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 4GB SDRAM
    Display 14" HD (1366x768) Color-Shine (Glare-type)
    Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRAM
    2.10 kg (with 8 cell battery

n82

'Processor & Cache Memory Intel® Core™ i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz;
    ntel® Core™ i5 Processor 540M/520M/430M : 2.53 GHz - 2.26 GHz, with Turbo Boost up to 3.06/2.93/2.53 GHz;
    Chipset Intel® HM55 Express Chipset
    Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 8GB SDRAM
    *Display 14" HD (1366x768) LED backlit
    Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM
    2.30 kg (with 8 cell battery)
    اولویتت با وزنه و باتریه یا کانفیگه قویتر؟
    کیفیته صفحه هر دو یکیه. انتخاب با خودته

داره خودمونی میشه michael jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من Asus G73JH-A1 دارم .

Intel Core i7 720QM
    ATI Radeon Mobility 5870 HD 1 GB
    1 Terabyte SATA
    8 GB RAM
    Blue-Ray 4X
    17.3 Full HD LCD

تا الان خیلی راضی نبودم !!! یکی بخاطر اینکه Batman Arkham Asylum رو نمیتونم رو HIGH بازی کنم نمیدونم چه مرگشه چون GTA IV رو کاملا روون بازی میکنم.
    . و ضمنا اینکه نباید صدای فن هاش بیاد اما اینطوریه !
    اسوس خیلی نرم افزار اضافی ریخته روش !!

من از کانادا این رو واسم آوردن قیمت 1980 $ که میشه حدوده 2 میلیون .

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من Asus G73JH-A1 دارم .

Intel Core i7 720QM
    1 Terabyte SATA
    8 GB RAM
    Blue-Ray 4X
    17.3 Full HD LCD

تا الان خیلی راضی نبودم !!! یکی بخاطر اینکه Batman Arkham Asylum رو نمیتونم رو HIGH بازی کنم نمیدونم چه مرگشه چون GTA IV رو کاملا روون بازی میکنم.

طبیعیه .
    نباید انتظار زیاد از لپتاپ داشته باشید که همه ی بازیها رو روی High روان اجرا کنه.
    اما شما که از خارج سفارش دادی به نظرم ALIENWARE از DELL میخریدی بهتر بود چون مخصوص gaming طراحی شده و بعضی مدلهاش گرافیک CrossfireX داره و رم tri channel داره که برای بازی خیلی از لپتاپ شما قویتر هست مثل مدلهای زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

من Asus G73JH-A1 دارم .

Intel Core i7 720QM
    1 Terabyte SATA
    8 GB RAM
    Blue-Ray 4X
    17.3 Full HD LCD

چرا اینقدر گرون؟ این کانفیگ باید1650$ در بیاد. البته به جز مالیات.
    بتمنم باید بتونه فول اجرا کنه. مشکل از لپتاپ نباید باشه. در ضمن این بازی بر اساس کارته گرافیکه NVIDIA ساخته شده....

5. این کاربر از babakwind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام دوستان سئوالی رو که اینجا میخوام مطرح کنم علت طرحش خاطر نظرات دوستان هستش که به حق و انصاف بهترین راهنمای و رهگشا ترین راهکار هستن ممنون
    خلاصه چند ماه صبر کردن نتیجه داد و n82 ایسوس رسید با دو کانفیگ cor i5 & cor I7 و هر دو با انویدا اپتیموس یکی با قیمت تقریبی 1370 و دیگری 1480 حالا که سبد انتخابهای من کامل شده بین انتخاب UL80Jt با cor i5 و یکی از دو کانفیگ N82 موندم برام بازی مهم نیست و سرعت i5 هم راضی کننده است مهمترین چیزی که ممکنه تغیر وزن انتخاب رو ایجاد کنه کیفیت تصویر آیا کیفیت تصویر سری UL و سری N متفاوت هستن یا نه یکی هستن توی نوت بوک چک در مورد n82 زیاد نظر مساعدی نداده بود ولی بر عکس روی ul 80 نظرش مساعد تر بود دوستانی که با دیدگاه فنی تری به قضیه نگاه می کنن اگر من رو راهنمائی کنن بسیار ممنون میشم

UL80Jt

Intel® Core™ i5 Processor 520UM : 1.06 GHz with Turbo Boost up to 1.86 GHz;
    Chipset Mobile Intel® HM55 Express Chipset
    Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 4GB SDRAM
    Display 14" HD (1366x768) Color-Shine (Glare-type)
    Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRAM
    2.10 kg (with 8 cell battery

n82

'Processor & Cache Memory Intel® Core™ i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz;
    ntel® Core™ i5 Processor 540M/520M/430M : 2.53 GHz - 2.26 GHz, with Turbo Boost up to 3.06/2.93/2.53 GHz;
    Chipset Intel® HM55 Express Chipset
    Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 8GB SDRAM
    *Display 14" HD (1366x768) LED backlit
    Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM
    2.30 kg (with 8 cell battery)
    سرعت corei5 UM که شما انتخاب کردی خیلی خیلی کمه

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

طبیعیه .
    نباید انتظار زیاد از لپتاپ داشته باشید که همه ی بازیها رو روی High روان اجرا کنه.
    اما شما که از خارج سفارش دادی به نظرم ALIENWARE از DELL میخریدی بهتر بود چون مخصوص gaming طراحی شده و بعضی مدلهاش گرافیک CrossfireX داره و رم tri channel داره که برای بازی خیلی از لپتاپ شما قویتر هست مثل مدلهای زیر :
    کد:
    کد:
    طبیعی نیست
    این مدل هم مدل گیمینگه

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------

طبیعیه .
    کد:
    کد:
    طبیعی نیست
    این مدل هم مدل گیمینگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولویتت با وزنه و باتریه یا کانفیگه قویتر؟
    کیفیته صفحه هر دو یکیه. انتخاب با خودته

والا چون من با لپ تاپ بازی نمی کنم و برای پرزنت کردن استفاده میشه ( ( نصب تری دی مکس اونهم فقط برای پرزنت و تغیرات جزئی هنگام ارئه کار )) برام مهمترین پارامتر انتخاب اینها بودن
    1- وزن 2 - صفحه نمایش خوب 3- پرفورمنس مطلوب و گارفیکی که بشه در حد واندازه کاری من گه شرح دادم پاسخگو باشه خوب با توجه به قیمت و پارامترهای که عرض کردم پاسخ این دو مدل بود گه حالا موندم بین این دو مدل پیشاپیش سپاسگذارم

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

--------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

من Asus G73JH-A1 دارم .

Intel Core i7 720QM
    1 Terabyte SATA
    8 GB RAM
    Blue-Ray 4X
    17.3 Full HD LCD

دوست عزیز دلیل اینکه شما این بازی رو نمیتونین با اخرین تنظیمات اجرا کنید ربطی به ضعیف بودن گرافیک شما نداره...اصلا ناراحت نباشین...مشکل از کارت های ati و این بازی هست..شما باید قید 3 تا بازی رو بزنین..این 3 تا شامل batman,mafia 2 و تا حدودی metro 2033 میشه که بخاطر عملیات فیزیک کارت شما نمیتونه اون رو خوب اجراکنه..فیزیک انحصاری شرکت nvidia هست...و در واقع این بازی ها مخصوص کارت گرافیک های شرکت nvidia هستند....
    طبیعی هست که شما نتونین بهترین راندمان رو داشته باشین تو این بازی ها..من با یه کارت گرافیک بسیار ضعیف تر از کارت شما اما از نوع nvidia بازی batman arkham رو با بالاترین گرافیک اجرا کردم...شما اصلا نگران و ناراحت نباش فقط این 3 تا رو بیخیال شی ..البته در اینده بیشتر هم میشند این بازی ها
    Last edited by shayan5800; 27-08-2010 at 12:21.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درباره G51 باید بگم که عالیه و یادم هست در مدتی که نبودم دربارش سوال کرده بودین .
    اگر که نظر من رو می خواین عالیه ولی دماش یکم زیاده ولی زنگ زدم به پشتیبانی ویستا گفت 100 درجه عادی هست برای این نوت بوک ولی من یکم دلم چرک هست .
    ولی همه چیزش عالیه .
    واقعا گزینه خوبی واسه انتخاب هست اگر که نمی خواین خیلی خرج کنید .
    من G51JX-A1 رو دارم که به نظرم از همش بهتره چوت کیف و موس هم داره و فکر کنم تنها مدلی هست که سه بعدی نیست و کیف و موس هم همراش هست چون مدل های سه بعدی همه کیف و موس و علاوه بر اینا یه تعدادیشون هدست هم دارند .
    اگر که ازش سوالی دارید در خدمتم .
    موفق باشید .
    ممنون
    اون پست سونی با ایسوز زودتر خوندم نیدیدم اینجا مدلتو گفتی

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

آی گفتی!!!!! منم هی میگفتم G51 یکم بیش از حد گرم میشه کسی باور نکرد! ولی مثه اینکه با آپدیت درایور گرافیک یه کم بهتر میشه.
    در ضمن دلت چرک نباشه! لپتاپ به این خوبی!
    راستی کجا رو مدلای G هدست گذاشته؟
    خود سایته ASUS زده optional .
    منظورت منم؟
    بعضیا هدست هم دارن
    تو بعضی از سری های گیم هست

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

منظورت منم؟
    بعضیا هدست هم دارن
    تو بعضی از سری های گیم هست
    نه بابا یکی از دوستام هست که اینو من هی بهش میگم اونم میگه : تو سر لپتاپم نزن!

11. این کاربر از babakwind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من ux50v و گرفتم و خیلی راضیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •