دوستان سلام.
این wd که میگین روی بعضی از تلویزیون های ال ای دی usb داره که قابلیت wd رو هم داره.
حالا میخواستم بپرسم این usb میتونه فرمت mkv با زیرنویس srt فارسی پخش کنه؟ کسی امتحان کرده؟ مرسی.
دوستان سلام.
این wd که میگین روی بعضی از تلویزیون های ال ای دی usb داره که قابلیت wd رو هم داره.
حالا میخواستم بپرسم این usb میتونه فرمت mkv با زیرنویس srt فارسی پخش کنه؟ کسی امتحان کرده؟ مرسی.
الان فهمیدم mkv پخش میکنه.
مشکل اصلی من سر زیرنویس فارسی با فرمت srt هست.کسی امتحان کرده ببینه وقتی فایل mkv و زیرنویس فارسی با فرمت srt همنام کنیم و در usb بذاریم این usb wd میتونه فیلم رو با زیرنویس فارسی نشون بده؟ اگه کسی تست کرده لطفا بگه.مرسی.
بله. میتونه. ولی حروف " گ چ پ ژ " رو تو هر کلمه که باشه فاصله دار مینویسه.
یه ذره اعصاب خورد کنه.
مثلا کلمه " پنبه " رو اینجوری مینویسه : پ نبه
آخه تبلیغ محسوب میشه. من از پاساژ تک 1 ، مغازه mini comp دیروز گرفتم. 128 تومن. البته کابل HDMI همراش نداره. جدا باید بگیری.
درود بر دوستان در مورد این دستگاه چند سوال دارم :
1- دیویدی منو دار با زیرنویس که مثل لاست هستش و اتوماتیک روی دیویدی پلیر خونگی و غیره اجرا میشه و بالا میاد ، میشه از دیویدی ایمیج ISO گرفت و داخل این دستگاه ریخت و در tv مشاهده کرد ؟ یعنی از لحاظ زیرنویس فارسی و انگلیسی که داخلشه و منوداره هیچ مشکلی نداره و نشون میده مثل شکل زیر که داخل دیویدی منو داره ؟
audio-Ts و Video-Ts
؟؟؟
یا اینکه اگه این 2 پوشه رو کپی کنیم داخل هارد دستگاه و بزنیم به تیوی بزنیم با منو و زیرنویس نشون میده ؟
برام دیویدی منو دار با چند زیرنویس خیلی مهمه آیا میتونه بخونه و راهی هست واسه پخش کردن زیرنویس داخلشو و غیره ؟
2- یه فیلم رو هم نام کنیم با زیرنویس sub-idx در یک فولدر مثل عکس زیر با زیرنویس فارسی نشون میده با این دستگاه؟
یا اینکه در یه فولدر زیرنویس sub-idx هم نام با avi بذاریم با زیرنویس فارسی نشون میده داخل دستگاه ؟
![]()
![]()
3- اسم دقیق دستگاه WD HD Media player هستش یاWD TV Live
؟؟؟
خیلی خیلی ممنون میشم دوستان عزیز جواب کامل بدن![]()
بعله قربون با wd live مشكل حله
اره داداش خيالت راحت باشه
سلام
دوستان راهی برای افزایش زمان FF و RW روی این دستگاه هست؟ الان با 16xفواصل حداکثر 30 ثانیه رو طی میکنه.میشه این زمان رو بیشتر کرد؟
موقع جلو عقب کردن فیلم Next/Prev رو بزن.
سلامو
کسی تا به حال این دستگاه رو خریده و من می خوام بذونم که زیرنویس .srt رو مثل wd tv live جدا نشون میده یا نه؟
cinepax medial player حدود 260 تومان هستش که نسبت به wd tv live حدود 130 نومان گرونتر هسشتش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)