ببخشید من ظاهرا لحظه ای که شیفت داشته بالا میومده، چند بار دکمه موس رو زدم، و الان از حالت فول اسکرین خارج شده. هر کاری هم میکنم ماکسمایز نمیشه.
ببخشید من ظاهرا لحظه ای که شیفت داشته بالا میومده، چند بار دکمه موس رو زدم، و الان از حالت فول اسکرین خارج شده. هر کاری هم میکنم ماکسمایز نمیشه.
Alt+Enter بروی کیبورد بزن فول اسکرین میشه !
من بعضی وقتها که از یه بازی خارج میشم و میخوام داخل NFS بشم صفحه سیاه میشه و not responding میده.
بعضی وقتها تو بازی هم میخوام از carrer بیام بیرون رو صفحه loading قفل میکنه.
آخرین driver کارت گرافیک نصبه . تمام نسخه های driver motherboard بروز است. windows vista 64 bit
ممنون میشم کسی توضیح بده.
Last edited by shuahin_kh; 11-10-2009 at 13:46.
یک پچ اومده که خیلیا ازش راضی هستند میگند خیلی از مشکلات بازی رو در موقع لودینگ برطرف میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شد download نکردم crack که برای patch است از rapidshare پاک شده.
بچه ها من یه مشکل دارم.وقتی پچ رو دانلود کردم نصبش کردم ولی هیچ موسی داخل بازی نبود.کمکم کنید؟
ببینم تو کرکش رو از کجا آوردی ناقلا؟
rapidshare که کرکش رو پاک کرده بود.؟منم patch میخوام
![]()
کاملا مطمئن هستید که درست در پوشه بازی قرار دادید..؟؟بچه ها من یه مشکل دارم.وقتی پچ رو دانلود کردم نصبش کردم ولی هیچ موسی داخل بازی نبود.کمکم کنید؟
خب دوستان من از سز کار برم خونه ببینم میتونم modem را رو vista 64 نصب کنم. دوباره میام.
فقط یه خواهش : هرکی crack این patch رو داره بیزحمت بزاره. ممنون
وقتی میگم هر کاری میکنم نمیشه یعنی این کارها رو هم انجام دادم. نشد.Alt+Enter بروی کیبورد بزن فول اسکرین میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)