پس نمیخرم.
داشت از کوکی خوشم میومد!!!
سلام بچه ها.
من تو دو روز کله 130 صفحه رو خوندم.
تقریبا 90 به خرید کوکی نزدیک شدم.
ولی چند تا سوال داشتم:
1-این همه در مورد این گوشی بحث شد ولی تاحالا کسی در مورد تم هاش حرف نزده که اصلا میشه روش تم ریخت یا نه یا اصلا واسه این گوشی تم هست یا نه و یا میشه تم گوشیای دیگه ی ال جی مثل وییوتی و آرنا و... روش ریخت یا نه.
2-بازیای حسگر شتاب سنجاش زیادن یا نه.مثلا ماشین بازی و... داره یا نه و یا میشه بازی های گوشی های دیگه ی حسگر دار رو رو کوکی ریخت یا نه ؟
3-تو جعبش چه چیزایی وجود داره؟؟
4-آیا میشه با برنامه ی خاصی avi-divix رو باهاش پخش کرد؟؟؟
5-ظاهر منو ها و گالری عکس و آهنگ و ... چه جوریه؟؟قشنگه؟؟؟
6-حسگر شتاب سنجش مربوط به قسمتای محدودیه یا میشه در همه جاهاش گوشی رو بر عکس کنی و حسگرش عمل کنه؟؟
7-و در آخر این که کسایی که گوشی رو داشتن راضی بودن ازش و ازش خسته نشدن؟؟؟ از k810 خودم بهتره یا نه؟؟؟
فعلا سوالام اینا بودن.ممنون میشم جواب بدین.
چنتا سوال از اونایی که گوشی رو دارن!!!!!!!!!
1- حساسیت به لمس وسرعت پاسخ گوییش چطوره مثلا نسبت به 5800؟
2-کیفیت وبلندی صداش تو اسپیکر از 5800 بیشتره؟
3- سرعتش تو گالری و کلان دیگه چطوره
1. نداره.1-این همه در مورد این گوشی بحث شد ولی تاحالا کسی در مورد تم هاش حرف نزده که اصلا میشه روش تم ریخت یا نه یا اصلا واسه این گوشی تم هست یا نه و یا میشه تم گوشیای دیگه ی ال جی مثل وییوتی و آرنا و... روش ریخت یا نه.
2-بازیای حسگر شتاب سنجاش زیادن یا نه.مثلا ماشین بازی و... داره یا نه و یا میشه بازی های گوشی های دیگه ی حسگر دار رو رو کوکی ریخت یا نه ؟
3-تو جعبش چه چیزایی وجود داره؟؟
4-آیا میشه با برنامه ی خاصی avi-divix رو باهاش پخش کرد؟؟؟
5-ظاهر منو ها و گالری عکس و آهنگ و ... چه جوریه؟؟قشنگه؟؟؟
6-حسگر شتاب سنجش مربوط به قسمتای محدودیه یا میشه در همه جاهاش گوشی رو بر عکس کنی و حسگرش عمل کنه؟؟
7-و در آخر این که کسایی که گوشی رو داشتن راضی بودن ازش و ازش خسته نشدن؟؟؟ از k810 خودم بهتره یا نه؟؟؟
فعلا سوالام اینا بودن.ممنون میشم جواب بدین.
2. من دنبالش نگشتم ولی فکر کنم باشه چون گوشی های زیادی هستن با این رزولوشن و همینطور شتاب سنج.
3. قبلا تویه یه پست داده بودم، پیداش میکنم میزارم.
4. فکر نکنم.
5. به نظر من که خیلی زیباست.
6. دسکتاپ، گالری، فیلم، بازی، برنامه (در صورت پشتیبانی برنامه) و...
7. من که راضی بودم. k810 هم برتریش تویه دوربینش هست (عکسبرداری فقط). یکی هم داشتن 3G هستش که به کار ایران نمیاد. من که کوکی بیشتر به کارم میاد نمی دونم شما چی از گوشی میخای تا بتونم بهتر راهنمایی کنم.
1. نسبت به 5800 بهتره.1- حساسیت به لمس وسرعت پاسخ گوییش چطوره مثلا نسبت به 5800؟
2-کیفیت وبلندی صداش تو اسپیکر از 5800 بیشتره؟
3- سرعتش تو گالری و کلان دیگه چطوره
2. تو صدا کوکی خیلی خوبه، جی اس ام هم اعتقاد داره از 5800 بهتره ولی اسپیکر رو فکر نمی کنم چون کوکی اسپیکر جدا نداره (ولی به هر حال بلندی و کیفیت مناسبی داره)
3. مشکل خاصی نداره فقط یکم انیمیشن داره شاید برای بعضی ها خسته کننده باشه.
نوچ ، فقط دو تا بازی خودش داره که با تکون دادن گوشی کار میکنن که نمیشه بهشون گفت موشن سنسور ، و بازی هم فعلا یافت نشده که بشه روش نصب کرد و از این ابلیت پشتیبانی کنه .. من دنبالش نگشتم ولی فکر کنم باشه چون گوشی های زیادی هستن با این رزولوشن و همینطور شتاب سنج.
دوستان عزیز به شدت به یک کانورتر یا ریسایز کننده فایل mp4 نیازمندم ، قبلا امیررضا اومد یکی بهم پیشنهاد داد منتها کرک نشده بود و مشکل داشت .
میدونم خیلی زیاد هست و مشکل هم همینه که خیلی زیادن و آدم نمی دونم کدومش واقعا بدرد میخوره ، من 3-4 تا دانلود کردم یکی از یکی مزخرف تر ، دوستان عزیز تو اینجا یه نرمافزار پیشنهاد بدید که من باهاش اندازه صفحه فایل های mp4 رو با صفحه فیت کنم.
این رو دانلود کن:
لینک اصلاح شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
Last edited by Shayan Arya; 02-11-2009 at 21:14. دليل: اصلاح لینک
دستت درد نکنه ولی من در تمام طول زندگیم حتی یه بار نتونستم از این رپید شیر لعنتی درست و حسابی دانلود کنم الان هم fail شد ...
عضو شو بعدش تا 62 مگ رو تو دانلود رایگان(همیچین چیزایی: دی) بده لینک مستقیم دان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by 4870x2; 02-11-2009 at 16:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)