خیلی کم یعنی چقدر؟ با HDtune تست کن نتیجه رو بگو تا مشخص بشه کم هست یا به نظر شما اینطور میاد!
خیلی کم یعنی چقدر؟ با HDtune تست کن نتیجه رو بگو تا مشخص بشه کم هست یا به نظر شما اینطور میاد!
یخیلی کم یعنی آینکه وقتی میخامیه فایل 1 گیگی رو بریزم توش یا ازش بردارم سرعت ترنسفرش 1مگ در ثانیه هست
(ویندوزم ویستا هست و دز ویندوز ویستا سرعت ترنسفر رو هنگام تبادل فایل نشون میده)
در صورتی که در گوشی قبلیم که n96 بود ابتدا که نوبود تا 8 مگ بر ثانیه هم به راحتی میرفت.
گوشی قبلیم هم وقتی که سنش یکم رفت بالا و پیر شد سرعتش شد 3 مگ در ثانیه.
یکی از مسایلی که پر واضح است که از مشکل هارد آب میخوره اینه که وقتی یک آهنک رو به عنوان آهنگ زنگ انتخاب میکنم بعد از یک یا 2 بار زنگ خوردن به صورت آهنگ پیش فرض در میاد با اینکه در پروفایل هنوز اسم اون آهنگ نوشته شده و آهنگ هم یک آهنگ بسیار معمولی و سبک هست وقتی که زنگ میخوره اول سعی میکنه که همون آهنگ انتخابی رو لود کنه ولی چون نمیتونه و از طرفی هم چون که فورس پشتش هست مجبور میشه همون نوکیا رینگینگ تون پیش فرض را اجرا گنه.
پر واضح هست که یه مشکلی اینجاست که مانع از لود شدن سریع هارد میشه حتی وقتی میخام اونو با لپتاپم فورمت کنم همونجوری که گفتم چندین ساعت طول میکشه در صورتی که گوشی قبلیم به راحتی فورمت میشد و من الان مجبورم اونو quick format کنمکه به اینکار زیاد علاقه ای ندارم یکی 2بار هم از داحل فایل منیجر format mass memory کردم
با نرم افزار hdtune هم تستش کردم که چند ساعت طول کشید و یک سری ارقام و اعدادبهم داد که چیزی ازش نفهمیدم ولی بعدش هارد اکسترنال ترنسنت 500GB راباهاش تست کردم علی رغم اینکه هاردم 470GB پر بود ولی 3سوت تستش تمام شد و آماری که داد حکایت از مشکل گوشی من داشت البته میدونم که مقایسه هارد با گوشی کاره درستی نیست ولی اینم میگم که اعداد هیچ شباهتی به هم نداشتند
به هر صورت از دوستان اگر کسی هست که در این رابطه اطلاعی داشته باشه یا دست کم همچین مشکلی براش پیش اومده باشه ممنون میشم اگه مه کمک کنه واسه اینکه تجربه نشون داده که بعد از یه مدت ممکنه گأشی های دیگه هم یه این مشکل بر بخورن البته من گوشیمو دست 2 گرفتم ولی خیلی تمیز بود وقتی که گرفتکش و اینم بگم که مشخص هست که ایرات سخت افزاری نیست و ممکن هست با یک نرم افزار بر طرف بشه
می بحشید اگه طولانی شد
Last edited by emadpumad; 16-05-2010 at 18:30.
ببینید سرعت ترانسفر گوشی من 6 تا 8 هست معمولا!
ولی یک هارد اکسترنال معمولی حداقل 25 30! هارد های معمولی کامپیوتر هم 70 تا 130 140!
پس اینکه تست هارد زود تموم شده طبیعی هست!
شما باید به اعدادی که یر عنوان Transfer rate هست دقت کنید + میزان Access time، شما بزارید تست تموم بشه و نتیحه رو بزاری تا مشخص بشه که مشکل از کجا هست!
درضمن 2 چیز رو پیشنهاد میکنم:
1:مموری گوشی رو دیفرینگمنت کن!
2:از یه کابل دیگه استفاده کن شاید بهتر شد!
دیفرینگ منت یعنی چی چه جوری دیفرینگ منت کنم?
کابل n96 با کابل n78 و n97 مگه فرق میکنه?
من هم باکابل n96 و هم با کابل n78 تست کردم و در دو حالت نتیجه یکی بود
خوب همینکه شما میگی سرعت ترنسفر گوشیت 8مگ در ثانیه هستش همین بیانگر همه موضوع هستش بیشتر راهنمایی کن لطفا
آها حالا فهمیدم منظورت دیفراگ بود
ولی دوست من دیفراگ اینجا کاربردی نداره واسه اینکه وقتی هارد فورمت میشه دیگه اطلاعاتی داخلش نمی مونه که من بخام اونو با دیفراگ کردن منظم کنم
دیفراگ اصولا برای منظم کردن داده ها به کار میره
بازم دیفرینگ کنید ضرر نداره!
مموری رو خودتون از داخل ویندوز فرمت کردید یا از طریق گوشی فرمت کردید؟ اگه داخل وبندوز فرمت کردید Allocation unit size رو روی چند تنظیم کردید؟ برای افزاش سرعت(البته تا یه حدی) باید این سایز رو بیشتر انتخاب کنید حداقل 32KB باید باشه، کمتر باشه شدید سرعت پایید میاد!
حالا که سره کارم هستم ولی عصر که رفتم کمپ یه دیفراگم میکنم با اینکه فکر میکنم بیهودست ولی مطمینم که ضرر نداره اون ستینگ فورمتینگ هم روی دیفالت ست میکنم و لی به غیر از این هم همه جوره تست مردم
جبلی قم قم
دیفراگ هم کردم مالی نشد همون که بود دقیقا هیچ تغییری نکرد![]()
دوستان من قصد خریده گوشی دارم و یکی از گزینه هام n97 هست اگه میشه منو تو این تاپیک که میزارم راهنمایی کنید!و موارده مثبت و منفی ای گوشی رو بگید مرسی
[HTML] http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=409258 [/HTML
بچه ها ارزش داره ورژن 12 رو آپدیت کنیم به 21 ؟
راستی این که میگن fm transmiter از کار میفته راسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)