این 1.91 از کی اومده؟؟ من چند ماه پیش واسه اساسین کرید 2 که کنسولو آپدیت کردم دیگه کاریش نکردم تا الان.
الان می خوام به لایو متصل بشم می خوام مطمئن بشم که بن نمیشم
این 1.91 از کی اومده؟؟ من چند ماه پیش واسه اساسین کرید 2 که کنسولو آپدیت کردم دیگه کاریش نکردم تا الان.
الان می خوام به لایو متصل بشم می خوام مطمئن بشم که بن نمیشم
نه پس اونموقع شما1.91ندارید و بایدlt+1.91رو بریزید با داشبرد13599
دوستان
تو رو خدا سریعا راهنمایی کنید منو!!!!
امروز بازی NFL 12 رو خریدم
اومدم نصب کنم گفت که برای اجرای بازی باید داشبورد رو آپدیت کنیم!قبلا هم این موضوع در چندبازی قبل هم پیش اومده بود و بدون دردسر آپدیت شده بود داشبوردم!!!ولی این سری وسط کار یهو یه پیغام ارور اومده:
Can't read the update from the disc.please reinsert the disc to continue the update
if the problem persists,visitstatus code:3151-335a-b800-0f00-c0000-0034کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه راه پس دارم.نه راه پیش.نه میاد بیرون.نه ادامه میده.هیچ کلیدی هم کار نمیکنه!!چکار کنم الان؟؟؟؟؟تورو خدا سریعا به دادم برسید
انگاری خیلی از دوستان هم گرفتار این شدن...
دوستان يك سوال!
اول داشبورد رو ببريم ١٣٥٩٩ بعد ال تي بزنيم ، يا برعكس ؟! ( از لحاظ فلگ و اين چيزا ميگم)
اول فرم ور اصل بعد13599بعدlt+
اینجوری که خیلی طول میکشه![]()
من همیشه اول 13599 زدم بعد ال تی !!! برعکس بزنم از این به بعد!؟!
برعکس بزنی نمیشه... چون فرمویر درایو رو از 8385 و مدلای این تبدیل میکنه به 0251... اول اگه میتونی فرمویر استاک بزن ، بعدش 13599 ، بعد LT+...
نه باو برعکس چیه دقت کن به نوشتم در ظمن اینطوری احتمال فلگ هست و مثل من بن میشی اول فرم ور اصل بعد داشبرد و فرم ورlt+
شما با این کاری که میگم باید مشکلتون دیگه حل بشه!
شما ابتدا هر گونه دیسکی که درونه درایو هست رو خارج کنید!
شما ابتدا فایل آپدیت آخرین داشبورد رو دانلود کنید بعد از دانلود فایل:
- فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر بریزید روی یک فلش مموری و فلش مموری رو زمانی که کنسول روشن هست وصل کنید به کنسول! بعد کنسول رو خاموش کرده و طبق روش قبلی که گفتم کش رو Flush کنید! اگر این کار ساز نبود برین و جدید ترین بازی X360 که در بازار موجود هست رو بخرین و دیسکش رو داخل کنسول بزارین و کش رو Flush کنید!
اینم آخرین ورژن داشبورد :
اگر هم فلش ندارین مهم نیست فایل آپدیت داشبورد رو از لینک زیر دانلود کنید و با کمترین سرعت ممکن (مثلا 2X )اون رو روی یک CD رایت کنیدو بعد هم ادامه کاری رو که در بالا گفتم انجام بدین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 07-09-2011 at 09:19.
سلام دوستان
من تقریبا همچین مشکلی دارم
بازی جدیدی گرفتم گفت باید اپیدست کنی و مابقی قضایا
الان من این اپدیت رو برای cd دانلود کردم lt +1.91 هم دانلود کردم
خوب الان به گفته دوستان اول باید frimware اصل رو بریزم که نمیدونم از کجا گیر بیارم و چه جوری بریزم؟
بعد 13599 بریزم و بعد lt + 1.91 مراحل درسته دوستان؟
اگه درسته ممنون میشم این بگید فریمور اصل رو از کجا گیر بیارم؟
یه سوال دیگه اینکه بعد از این مراحل کپی خور شدن که نمیپره من تازه وارد هستم برای همین میترسم برای اینجور کارها
توی شهرمون هم جایی نیسیت که بلد باشن
با سپاس
Last edited by mr-secret; 07-09-2011 at 15:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)