شما باید مودمتون رو وصل کنید!
سومین چراغ مربوط به رانزه بودن خط هست ، که اگه روشن باشه خط شما رانزه هست!!
بله ، شما باید با مرکزتون تماس بگیرین و اونا شما رو برای تنظیمات مودم راهنمایی کنن! و بعد هم یوزر شما رو فعال کنن!!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
شما باید مودمتون رو وصل کنید!
سومین چراغ مربوط به رانزه بودن خط هست ، که اگه روشن باشه خط شما رانزه هست!!
بله ، شما باید با مرکزتون تماس بگیرین و اونا شما رو برای تنظیمات مودم راهنمایی کنن! و بعد هم یوزر شما رو فعال کنن!!
سلام. ممنون mhrdd_ygnh جان. یه سوال داشتم ازتون و آنکه با سرویس ECO-256 سرعت دانلود شبهام چقدره؟! و اینکه آیا به نظر شما صرف میکنه سرویسم رو به 512 ارتقا بدم؟ چون حجم دانلودم زیاده!
سلام
در مودمها معمولا چراغهایی با اسامی مختلف (status, link, sync, wan) در جلوی مودم وجود دارد که از طریق آن میتوان از وضیعت سرویس ADSL آگاه شد. این چراغ همیشه باید به صورت ثابت و روشن باشد
اره باید فعال بشه!
راهنمای نصب مودم زاکسل دو پورت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداره 128 اکو شاتل خوبه 3گیگ هم هست و برات 512 میبندن!
بچه ها امروز 3گیگ ترافیک رایگان دادن! به خاطر دهه زجر...
(سه گیگ هدیه مشترکین قم و شیراز(1388/11/18 11:00))
salam
kasi adress site sabanet ro dare???
male shirazeshoha???
آدرس ریسلر های صبانت شیراز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
256 حدود 32 هست!
به نظر من صرف میکنه بری 128 اکو چون الان 8 ماه هست که تا 512 باز گذاشتن فقط توی این 8 ماه 12 روز کردنش 128 ...
اره 512 هم صرف میکنه. دی:
من بد بخت رفتم ۵۰۰۰۰ تومان پول مودم دادم حالا میگن خطت فیبر نوریه! ای اهل فن چه خاکی تو سرم کنم؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
بازش نکن ... برو بفروشش
سلام
دوستان من تاحالاازADSLاستفاده نکردم .این مطالب راکه مطالعه کردم
چندتاسوال برام پیش اومد.اگه دوست داشتیدجواب بدید
1-اگه خط مافیبرنوری باشه می تونیم ازADSL استفاده کنیم؟
2-تفاوت artشاتل بااون یکی سرویس چیه؟
3-آیابازکردن صفحات هم جزءهمون حجم ماهیانه می شه .مثلااگه ماهیانه 3گیگ دانلودداریم بازکردن صفحات هم حساب می شه؟
4-تفاوت سرعت دانلود باسرعتی گه مامی گیریم مثلا256چیه؟
بازش کردم! کسی اینجا نیست از من بخره؟
تک پورت با وایرلس و «« ۶۰ روز کوپن قانونی نورتون آنتی ویروس»»!!! که استفاده نشده!
با مارک smc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)