برین بگردین و باند فابریک به قیمت 5 - 6 تومن گیر بیارین
پخشتون چه مدلی هست؟
برین بگردین و باند فابریک به قیمت 5 - 6 تومن گیر بیارین
پخشتون چه مدلی هست؟
سلام بچه ها
لاستیک های پرایدم کوموهو سایز 13 / 165 یعنی همون سایز استاندارد پراید
36 تا باد زده بودم به هر کدوم ... طبق عددی که رو خود لاستک نوشته (36 psi)
احساس کردم ماشین تو دست اندازها خیلی صدا مشده ... بعد که پرسیدم گفتن اون 36 مال جاده های کره است تو ایران 30 تا باید باشه
خلاصه بردم کردم 30 تا
خیلی خوب شد و اون صداها 50% کمتر شد ولی یه مشکل دیگه بوجود اومد
فرمونم سفت شد ... جوری که اذیت میکرد تو پارکها و ..... نتونستم برونم
دیدم نمیشه بردم نیتروژن زدم ... 35 تا
الان فرمونم عالیه ولی صدای دست اندازها بازم هست البته یه ذره کمتر از 36 تای باد معمولی و خیلی بیشر از 30 تای باد معمولی
سوال 1:
موقعی که باد لاستیک هام رو کاملا خالی کرد لاستیکهام جمع شدم مثل کاغذی که مچاله کرده باشی ؟ این واسه لاستیک خوب نیست ؟ آیا کوموهو سیمی ؟ مشکلی بوجود نیاره ؟
سوال 2 :
آیا لازمه دوباره من رینگ هامو بدم بالانس ؟
سوال 3 :
من چیکار کنم ؟ دوستانی که تجربه دارن و نیتروژن زدن ممنون میشم راهنمایی کنید فشار نیتروژن چند تا باید باشه ؟
وقتی کولر رو روشن میکنم بوی بدی میده نمیدونم چیکارش کنم![]()
سلام
من یه پراید 87 دارم که چند وقته وقتی ماشین تو دنده 3 به بالا که میرم یه صدای هول هول مانند میده معمولا وقتی تو دنده هست وگاز نمیدم این صدا رو میده و وقتی خلاص میکنم یا گاز میدم از این صدا خبری نیست به چند تا تعمیر کار هم نشون دادم ولی سر در نیاوردن و میگن چیز خاصی نیست و آخرین بار که نشونش دادم زیر چرخهای جلو جک زد و شروع کرد به گاز دادن تو همون دنده 3 و 4 ولی از صدا خبری نبودش شمت دوستان چی فکر میکنین.
سلام
این پراید مروارید یا همون هاچ بک جدیده چی شد امد یا نه؟
من واقعا برای شما ها متاسفم که خودروی پراید را مسخره می کنید!!!
پراید صفر وقتی از کمپانی میاد بیرون زیاد یا بهتره بگم هیچ خرجی نداره،
فقط 1سری لوازم می خواد مثل:
1 دزدگیر معمولی با صندوق پران و... حدود 100 هزار تومن (اگه مالتون را دوست دارید و 1پسر 18 ساله نتونه 700تا پراید را بدزده)
1پخش سی دی معمولی پایونر حدود 150 هزار تومن (که اگه یکی از فامیل هاتون نشست تو ماشین گفت این سی دی را تست کن قشنگه، خیس عرق شرمندگی نشید بگین ماشین من هنوز کاست می خوره)
1قفل فرمون با 1 قفل و زنجیر که حسابی ببندیمش که ...
2عدد باند معمولی 6975 پایونر حدود 150 هزار تومن (اگه 1 روزی خواستید 1 آهنگ مشتی گوش کنی، باند های فابریک ماشینت 1باره صدای پارچه کتونی نده)
1 دست روکش صندلی حدود 75هزار تومن (در مورد این بزار چیزی نگم)
4حلقه لاستیک معمولی کره ای یا ژاپنی حدود300 هزار تومن. ((چون به لاستیک های فابریک پراید اصلا نمیشه اطمینان کرد، پراید همینجوری ترمز نداره وای به حال وقتی که لاستیک هاش هم فابریک باشه.))
و مابقی لوازم جانبی مثل رینگ اسپرت و چراغ های اسپورت و... که قیمت اینها را اصلا حساب نکنیم.
پراید صفر فقط چیزی حدود795 هزار تومن نا قابل خرج داره تا حداقل 1جایی آدم بتونه بگه ماشین دارم.
حالا من نمی دونم چرا شما ها اینقدر از پراید بد میگین.
خلاصه مدیر سایت سفارش کرده حرف سیاس......ی نزنیم.
بزار دهن من بسته باشه.
بابا بی خیال چقدر عصبانی هستی.. حالا چند نفر جوونی کردن یه چیزی گفتن!حالا من نمی دونم چرا شما ها اینقدر از پراید بد میگین.
خلاصه مدیر سایت سفارش کرده حرف سیاس......ی نزنیم.
بزار دهن من بسته باشه.
ولی جداً درست میگی ماشین کم خرجیه.. برای قشر جوان و دانشجو بهترین گزینه است.
اون که شما میگی پراید 111 ه
من دیدم تو نمایشگاه قیمت ندارم فقط میدونم وقتی دیدم داشتم گلاب به روتون![]()
البته نظر منه چون هاچ بک قبلی خیلی خیلی قشنگ تره
سلام به همه دوستان و اساتید
چطوری میشه کلاچ پراید رو نرمش کرد ؟؟
منظورم نرمتر از استاندارد کارخونست
کلاچ پراید خیلی سفت نیست ولی پای من کلا زود خسته میشه
یکی از دوستان می گفت که پژو هارو میشه با اهرمی کردن کلاچو نرمترش کرد ولی رو پراید جواب نمیده
نظر شما چیه؟ رو پراید جواب میده؟
روش و کسیو میشناسید که بتونه این کاره انجام بده؟
سلام
يه پرايد 85 نقره اي با 116000 كاركرد و رنگ شدگي كم سمت كنار چراغ عقب و اونيكي پرايد 84 سفيد با 69000 كاركرد بدون رنگ . هر دو با بيمه كامل ميگن 6 .
به نظر شما كدوم بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)