تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 295 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض PLAYSTATION 3

شاید خیلی از زمانی که سونی و توشیبا سر فرمت نسل آینده ( بعد از DVD ) برای هم دندون تیز می کردن نگذشته باشه . بیشتر از یک سال این بلاتکلیفی در مورد HD DVD ها و blu-ray ها وجود داشت . شاید اون موقع خیلی ها کاملا منطقی روی کاغذ پیروزی رو با توشیبا و فرمت HD DVD می دونستند .
    به نظر من دو تا چیز ورق رو کاملا بر گردوند . یکی وجود همین کنسول پلی استیشن ۳ بود که هنوزم که هنوزه از خیلی از پلیرهای بلوری سر تره . تازه اگه محاسن جانبی و آسانی استفاده و فاکتور قیمت رو هم بهش اضافه کنید شاید بی رقیب باشه . این عامل اول تو بلند مدت تاثیر خودش رو گذاشت . به هر حال طرفدارای کنسول سونی کم نبودن ( هنوز اینکه همکلاسی های دوره راهنمایی از دستگاه بازی سونی ( پلی استیشن ۱ ) سر کلاس با چه ولعی با هم حرف میزدن یادم نرفته ) . تمام این طرفدارای کنسول بازی نا خواسته به فرمت سونی رای دادن . بعد ها هم که حضور این فرمت کنار فرمت توشیبا تو بازار جدی تر شد خیلی ها به عنوان انتخاب اول و آخر برای تماشای فیلم های بلو ری انتخابش کردند . قدرت بالا و انعطاف پذیری بالا کم فاکتوری نبود اونم تو برهوت پلیر های مناسب ...
    عامل دوم و تیر خلاص این قضیه هم تصمیم یهویی وارنر برای پشتیبانی صرف ازبلوری بود که کلا HD DVD رو کشید تو قبر و پروندش مختومه شد .
    من آمار خاصی ندارم ولی بی بورو برگشت پلی استیشن ۳ پر تعداد ترین بلوری پلیر دنیاست حتی اگه گیمر ها رو هم از این خانواده میلیونی حذف کنیم . چیزی که باعث محبوب شدن پلی اسیشن بود و هست اینه که شما با هزینه تقریبی یه Standalone Player یه مجموعه کامل سرگرمی های خانگی رو خواهید داشت . این برای مصرف کننده ها یعنی فرصت ! بازی های این نسل حتی همون ۳ سال پیش هم به اندازه کافی هیجان انگیز بود قابلیت هایی که از اول روی کنسول بود و روز به روز با یه آپدیت ۱۳۰ - ۱۴۰ مگابایتی اضافه تر هم میشه چیزیه که اصولا تو برنامه کاری هیچ پلیری نیست چه Hi End ها چه زلمبو زیمبو دارهای شکستنی ! کنسول سونی همه اینهارو داشت چون پلیر نبود . یه مرکز سرگرمی بود که قابلیت اجرای بلوری فقط یکی از چند ده قابلیت محبوبش بود .
    شاید الآن نسبت به تعدد کمی از پلیرها به علت محدودیت های ساخت که به بیش از ۳ سال پیش بر میگرده کم بیاره ولی هنوزم اگه انتخاب اول خیلی ها نباشه حتما تو لیستشون جایی داره .
    کنسول برای اجرای بازیهای سنگین ویدئویی طراحی شده که شاید از لحاظ قدرت و سرعت پردازش غیر قابل مقایسه با هر پلیری باشه اما معلوم نیست ( من نمیدونم ) چقدر از این توانایی خرج پردازش سیگنالهای صوتی تصویری میشه . ولی حداقل میشه تو سرعت لودینگ دیسکها بی رقیب بودن قدرت کنسول رو دید .
    نسل اول دستگاه مشکلاتی در استریم کردن صدای غیر فشرده به صورت bitstream داشت که گویا تو نسل جدید مشکل حل شده هر چند آپشن دیگه ای به اسم Linear PCM هم از اول تعبیه شده بود . تفاوت این دو در اینه که در bitsream دیکد کردن به عهده یک پکیج خارجی مثل ریسیور خواهد بود اما در Linear PCM پلی استیشن خودش زحمت دیکد کردن رو میکشه . این مشکل برای کسایی که به ریسیورهای عجیب غریب سونی یا پایونیرشون عادت داشتن یزره تو چشم بود ولی در کل برای پلیری در کلاس پلی استیشن عیب چندانی به حساب نمی اومد . کنسول ۳ تا گزینه برای خروجی صدا داره :
    ۱ - آنالوگ دو کاناله : که رسما بلااستفاده میمونه
    ۲ - Optical Fiber : خروجی دیجیتالی که امروزه پهنای باند کمش خیلی تو ذوق میزنه
    ۳ - HDMI : اینم که دیگه همه میدونن چیه .
    این ۳ تا آپشن مخصوصا برای کسایی که ریسیور ندارن مشکل سازه . چون غالب پلیر ها کنار خروجی ( های ) دیجیتال حداقل یه خروجی انالوگ ۵.۱ هم تعبیه میکنن .
    در مورد مقایسه خروجی تصویر هیچ نظر شخصی ندارم . چون فقط برای چند بار موفق به زیارت بلو-ری پلیری به جز پلی استیشن شدم که در تمام دفعات یه دیوار شیشه ای سرتاسری که بهش میگن ویترین بینمون فاصله بوده !! اما امکان مقایسه ای که خیلی از کاربرها داشتن میشه گفت در این زمینه هم خوب عمل کرده . اصولا کمتر ژلیری رو میشه دید که جامع الشرایط باشه و در مورد هر نوع صدا و تصویری بتونه خوب عمل کنه .
    برای تنظیمات تصویر مثل صدا آشن های خیلی جزئی وجود نداره و محدود میشه به چند تا کار ساده ولی واجب که باید تعبیه می شد. کنسول توانایی نسبتا خوبی تو Upscale کردن دی وی دی داره ولی مسئله ریژن بندی که تو دستگاه رعایت شده آزار دهندست . این مسئله ای هست که باعث میشه موقع خرید فیلم حتما به ریژن فیلم توجه کنید چه دی وی دی و چه بلو-ری .
    همونجوری که قبلا گفتم حسن بزرگ دستگاه آپدیت کردن ساده اونه . با توجه به فراگیری پلی استیشن ۳ آمار مشکل ساز شدن دستگاه در پخش فیلم ها ( مخحصوصا پروفایل بالا ها ) در مقابل سایر دستگاه ها ناچیزه .
    با اینکه جزو قدیمی ترین بلو-ری پلیر هاست ولی خیلی راحت از پس پروفایل ۱ و ۲ بر میاد با BD-Live و جاوا و فلش هم که ابدا مشکلی نداره .
    با این اوصاف این دستگاه بازی همراه یه کنترلر ( که بصورت رسمی برای دستگاه ارائه شده ) می تونه حسابی از خجالت دی وی دی ها و بلو-ری هاتون در بیاد . ( کارکردن با دسته بازی خیلی راحت نیست ) . سر جمع محدودیت ها و محاسن دستگاه رو اگه یکجا وزن کنید ، کفه خوبیهاش سنگین تره .
    و اما جمله آخر :
    اینکه انتخاب پلی استیشن ۳ ، انتخابِ بهترین نیست اما بهترین انتخابه ( حداقل برای خیلی ها )

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هيچ دي وي دي پليري نميتونه تصاوير اچ دي نشان بده! فقط Upscale ميكنه! يعني تصاوير استاندارد را نزديك ميكنه با اچ دي

4. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هيچ دي وي دي پليري نميتونه تصاوير اچ دي نشان بده! فقط Upscale ميكنه! يعني تصاوير استاندارد را نزديك ميكنه با اچ دي
    پیشنهاد شما برای خرید چیه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پیشنهاد شما برای خرید چیه
    فيلپس, ال جي, سوني به گفته دوستان عاليه
    تايپ كامل مطالعه كني دوستان كاملا توضيح دادند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    من یک دي وي دي پلير در حد 100000 میخواستم البته خم hd و فلش خور باشد یک مدل سونی دیدم که فلش خور بود در حدود 87000 و مدل دیگه hd ولی فلش خور نبود در حدود 100000 که 18 ماه گارانتی و ساخت مالزی نظر شما چیه
    فيلپس, ال جي, سوني به گفته دوستان عاليه
    تايپ كامل مطالعه كني دوستان كاملا توضيح دادند
    شرمنده سوال من واضح بود !!!

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    لطف كنين يه دي وي دي پلير عالي معرفي كنيد كه حتي وي سي دي هم پخش كنه همه فرمت ها رو پشتيباني كنه (صوتي و تصويري و ويدئويي)
    و قيمتش مهم نيست
    ديگه آخرش باشه
    لطفا دقيقا يك مورد عالي رو اشاره كنيد و از ارائه هفت هشتا گزينه خودداري كنيد
    ممنون

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    لطف كنين يه دي وي دي پلير عالي معرفي كنيد كه حتي وي سي دي هم پخش كنه همه فرمت ها رو پشتيباني كنه (صوتي و تصويري و ويدئويي)
    و قيمتش مهم نيست
    ديگه آخرش باشه
    ممنون
    سوال من هم همینه

+

فلش خور باشه و فایلهای ویدئویی مثل Mkv و Mp4 و ... رو هم ساپورت کنه. قیمتش هم زیاد بالا نباشه.

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

البته مد نظر بنده قيمتش مهم نيست
    فقط همونطور كه گفتيم آخرش باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

philips 5995 ساخت چه کشوری است
    سایت مربوط به آن را معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

11

با سلام خدمت دوستان
    و قيمتش مهم نيست
    ديگه آخرش باشه
    ممنون
    سوال من هم همینه

+

فلش خور باشه و فایلهای ویدئویی مثل Mkv و Mp4 و ... رو هم ساپورت کنه. قیمتش هم زیاد بالا نباشه.
    بنظر من Philips DVP - 5996

هر چی قابلیت بخواین توی این دستگاه هست..

قیمتش هم بین 120 تا 140 گیر میاد..(اگه گیر بیاد)

سلام

philips 5995 ساخت چه کشوری است
    سایت مربوط به آن را معرفی کنید
    فکر کنم ساخت usa باشه..

من این سایت رو تونستم پیدا کنم:(ولی در مورد dvd player هاش چیزه خاصی ندیدم)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از kavoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •