سلام به همگی
آقا اولا مشکلاتتون رو بزارید واسه خودتون! این حرفا رو هم توی فروم به هم نزنید زشته !!
به هر حال ممنون از راهنماییتون.
ببین من کارم GM بودن دوست ندارم با اطلاعاتی که دارم Player باشم. بودجه کافی هم واسه زدن سرور ندارم به خاطر همین میخوام توی سرورهای دیگه GM باشم. یکی دیگه هم مساله اینه که تعداد Player های نیشابور توی سرور Bllizzard.selfip زیادن و اینم بگم که 71% Player های شهر ما با استفاده از انواع ---- & Bug سرور هارو بهم میریزن من به همین خاطر من می خوام از این کارا جلو گیری کنم !!!
خلاصه من یک در خواستی از آقا حسین کردم زیادم نمی خوام وارد سیاست بشم.
آقا حسین نظرتون در مورد پست آقای NICE MAN چیه؟؟
ممنون از همگی
به حر حال یه وقت هائی یه سری مشکلات پیش میاد که بعضی ها این فکر ها رو هم در مورده من میکنن
اشکالی نداره این بنده ی خدا راست میگه که من بهش جواب ندادم ( من کسیو نمیپیچونم ) یه سری مشکلات داشتم که کلاً به هیچکدوم از کارهام نمیرسیدم
برای سرورم کلاس نمیزارم ، اصلاً فکر کنم این حرف یه مقدار احساسی بود که برای سرورش کلاس میزاره ، اشکالی نداره نظره هرکس برای خودش عزیزه
Zeqp جان اکانته جی ام شما آمادست فقط یه تماس با من بگیر که قوانین رو برات توضیح بدم تا بتونی شروع به کار کنی
ممنون
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
سلام ...
شما با GM میتونی روی npc کلیک کنی و command کنی که اون به Allienc & Horde اتک بده یا اینکه اسم اون npc رو از Mysql & Navicat از گزینه mangos تو قسمت Npc پیدا کنی و گزینه ای که واسه الینس و هورد وجود داره از Table دوتشون رو 00 یا 11 کنی تا مشکلت حل بشه !
موفق باشی ...
شما هم یه زنگ به من بزن به کسی مثله شما نیاز دارم ، البته اگه دوست داشتی زنگ بزن
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
سلام.
با دستکاری کدوم فایل (احیانا فایل مورد نظر همچین پسوندی نداره ؟x.conf ) و با وارد کردن چه دستوراتی میشه FLY MOUNT رو در AZEROTH مجاز کرد؟ (دقیقا عینه WOW CATALYSM )
راه آسون تر : آیا GM ها می تونن با وارد کردن دستور خاصی در حین بازی ، عمل بالایی رو انجام بدهند؟
سوال دوم : کلا آیدی تمام آبجکت ها و مکان ها و غیره رو از کجا میشه به راحتی پیدا کرد؟
منتظر جوابتون هیتم .. ممنون
نه سرسه باز از یه سری فایل با فرمت های Cpp تشکیل شده که شما باید اونهارو با نرم افزاره ++C باز کنین و تغیراتی که میخوائین رو بدین
البته گفتم که باید توی کار با سرسه بازه سرور مهارته کامل داشته باشین .
نه هیچ دستورری برای این کار نیست که بتونین با جی ام این کارو انجام بدین مگر اینکه به بازیکناتون پرواز تو هوای سرد رو ترین کنین
اگه سرورتون منگوس باشه میتونین با نرم افزاره quice این کارو راحت انجام بدی اگه نداریش از اینجا دانلود کن
Quice 1.2.48
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
سلام
من سرور رو نصی کردم و دارم بازی میکنم . حالا چطوری می تونم این رو آنلاین کنم یا با کامپیوتری که کنارم هست مثل گیم نت بازی کنم ؟
تو این تاپیک بارها و بارها این کار توضیح داده شده شما کافیه یه گشتی تو صفحه ها بزنی
موفق باشی