تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 221 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Iran/Neyshabour

پيش فرض

سلام به همگی
    آقا اولا مشکلاتتون رو بزارید واسه خودتون! این حرفا رو هم توی فروم به هم نزنید زشته !!
    به هر حال ممنون از راهنماییتون.
    ببین من کارم GM بودن دوست ندارم با اطلاعاتی که دارم Player باشم. بودجه کافی هم واسه زدن سرور ندارم به خاطر همین میخوام توی سرورهای دیگه GM باشم. یکی دیگه هم مساله اینه که تعداد Player های نیشابور توی سرور Bllizzard.selfip زیادن و اینم بگم که 71% Player های شهر ما با استفاده از انواع ---- & Bug سرور هارو بهم میریزن من به همین خاطر من می خوام از این کارا جلو گیری کنم !!!
    خلاصه من یک در خواستی از آقا حسین کردم زیادم نمی خوام وارد سیاست بشم.
    آقا حسین نظرتون در مورد پست آقای NICE MAN چیه؟؟
    ممنون از همگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ★★★★★

پيش فرض

سلام یک سوال دارم

بعضی از NPC ها رو اگر دیده باشید می توانید کلیک کنید ولی نمی توانید Attack بدید یعنی آیکون شمشیر بر رویشان نمیاد . میخوام بدونم حل این مشکل چطوریه ؟

داره خودمونی میشه N!CE^M4N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    LoVeR C!tY

پيش فرض

سلام به همگی
    آقا اولا مشکلاتتون رو بزارید واسه خودتون! این حرفا رو هم توی فروم به هم نزنید زشته !!
    ببین من کارم GM بودن دوست ندارم با اطلاعاتی که دارم Player باشم. بودجه کافی هم واسه زدن سرور ندارم به خاطر همین میخوام توی سرورهای دیگه GM باشم. یکی دیگه هم مساله اینه که تعداد Player های نیشابور توی سرور Bllizzard.selfip زیادن و اینم بگم که 71% Player های شهر ما با استفاده از انواع ---- & Bug سرور هارو بهم میریزن من به همین خاطر من می خوام از این کارا جلو گیری کنم !!!
    ممنون از همگی
    آخه میدونی چیه ! من GM پیشگامان بودم از سرور tire 1 تا 6 که میشد 2.4.3 جی ام بودم تا اینکه با مجید اسحاقی که الانم سرور دست اونه مشکل پیدا کردم و بیخیال شدم ! منم که پست حسین رو دیدم بهش 8000 بار زنگ زدم و کل ماجرا رو گفتم و همه مدارک رو 6 با به میل های مختلف ارسال کردم و حدود 1 ماه الاف بودم که نکنه این حسین ما یه اکانت جی امی به ما بده ولی چی هر دفعه ما رو به یه بهونه ای پیچون که سایت خراب نمیدونم اینترنت خرابه دیگه وقت نداره و ..... هزار تا بهونه دیکه دفعه آخری هم که بهش زنگ زدم قرار شد خودش بهم خبر بده که دیگه اون موقع متوجه شدم که سر کارم ! منم مشکلی باهاش ندارم حسین پسر خوب و خوش برخوردیه خیلی تو کارش وارد و خیلی هم زحمت کشیده واسه کارش ولی این که کسیو بذاره سر کار اصلا کار خوبی نیست !
    ایشالا شما هم یه جی ام خوبی باشی و تو کارت پیشرفت کنی عزیز ...
    به امید موفقیت

داره خودمونی میشه N!CE^M4N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    LoVeR C!tY

پيش فرض

سلام یک سوال دارم

بعضی از NPC ها رو اگر دیده باشید می توانید کلیک کنید ولی نمی توانید Attack بدید یعنی آیکون شمشیر بر رویشان نمیاد . میخوام بدونم حل این مشکل چطوریه ؟
    سلام ...
    شما با GM میتونی روی npc کلیک کنی و command کنی که اون به Allienc & Horde اتک بده یا اینکه اسم اون npc رو از Mysql & Navicat از گزینه mangos تو قسمت Npc پیدا کنی و گزینه ای که واسه الینس و هورد وجود داره از Table دوتشون رو 00 یا 11 کنی تا مشکلت حل بشه !
    موفق باشی ...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    با دستکاری کدوم فایل (احیانا فایل مورد نظر همچین پسوندی نداره ؟x.conf ) و با وارد کردن چه دستوراتی میشه FLY MOUNT رو در AZEROTH مجاز کرد؟ (دقیقا عینه WOW CATALYSM )

راه آسون تر : آیا GM ها می تونن با وارد کردن دستور خاصی در حین بازی ، عمل بالایی رو انجام بدهند؟

سوال دوم : کلا آیدی تمام آبجکت ها و مکان ها و غیره رو از کجا میشه به راحتی پیدا کرد؟

منتظر جوابتون هیتم .. ممنون
    Last edited by brain; 23-03-2010 at 03:57.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

*ببخشید نمیدونم چی شد که 2 تا پست اومد ... افت سرعت شاید .... به هر حال ببشخید !

در آغاز فعالیت oyunambari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من سرور رو نصی کردم و دارم بازی میکنم . حالا چطوری می تونم این رو آنلاین کنم یا با کامپیوتری که کنارم هست مثل گیم نت بازی کنم ؟

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام به همگی
    ممنون از همگی
    به حر حال یه وقت هائی یه سری مشکلات پیش میاد که بعضی ها این فکر ها رو هم در مورده من میکنن
    اشکالی نداره این بنده ی خدا راست میگه که من بهش جواب ندادم ( من کسیو نمیپیچونم ) یه سری مشکلات داشتم که کلاً به هیچکدوم از کارهام نمیرسیدم

برای سرورم کلاس نمیزارم ، اصلاً فکر کنم این حرف یه مقدار احساسی بود که برای سرورش کلاس میزاره ، اشکالی نداره نظره هرکس برای خودش عزیزه

Zeqp جان اکانته جی ام شما آمادست فقط یه تماس با من بگیر که قوانین رو برات توضیح بدم تا بتونی شروع به کار کنی

ممنون

---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

سلام ...
    شما با GM میتونی روی npc کلیک کنی و command کنی که اون به Allienc & Horde اتک بده یا اینکه اسم اون npc رو از Mysql & Navicat از گزینه mangos تو قسمت Npc پیدا کنی و گزینه ای که واسه الینس و هورد وجود داره از Table دوتشون رو 00 یا 11 کنی تا مشکلت حل بشه !
    موفق باشی ...
    شما هم یه زنگ به من بزن به کسی مثله شما نیاز دارم ، البته اگه دوست داشتی زنگ بزن

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

سلام.
    با دستکاری کدوم فایل (احیانا فایل مورد نظر همچین پسوندی نداره ؟x.conf ) و با وارد کردن چه دستوراتی میشه FLY MOUNT رو در AZEROTH مجاز کرد؟ (دقیقا عینه WOW CATALYSM )

راه آسون تر : آیا GM ها می تونن با وارد کردن دستور خاصی در حین بازی ، عمل بالایی رو انجام بدهند؟

سوال دوم : کلا آیدی تمام آبجکت ها و مکان ها و غیره رو از کجا میشه به راحتی پیدا کرد؟

نه سرسه باز از یه سری فایل با فرمت های Cpp تشکیل شده که شما باید اونهارو با نرم افزاره ++C باز کنین و تغیراتی که میخوائین رو بدین

البته گفتم که باید توی کار با سرسه بازه سرور مهارته کامل داشته باشین .
    نه هیچ دستورری برای این کار نیست که بتونین با جی ام این کارو انجام بدین مگر اینکه به بازیکناتون پرواز تو هوای سرد رو ترین کنین

اگه سرورتون منگوس باشه میتونین با نرم افزاره quice این کارو راحت انجام بدی اگه نداریش از اینجا دانلود کن
    Quice 1.2.48
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

سلام
    من سرور رو نصی کردم و دارم بازی میکنم . حالا چطوری می تونم این رو آنلاین کنم یا با کامپیوتری که کنارم هست مثل گیم نت بازی کنم ؟
    تو این تاپیک بارها و بارها این کار توضیح داده شده شما کافیه یه گشتی تو صفحه ها بزنی

موفق باشی
    Last edited by Bllizzardwow; 23-03-2010 at 15:12. دليل: اشتباه تایپی

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

حسین باید اول کارت شارز بگیره بعد بهت زنگ بزنه ! بزار من خیالتو راحت کنم عزیزم شما سر کاری این حسین فقط ادمو میپیچونه ! با سرورش کلاس گزاشته الکی یه چیزی پرونده که gm میخواد اون جی ام های خودشو داره ! از ما گفتن خودتو الاف نکن ...
    تا حالا شده زنگ خورت 2 برابره 118 بشه ؟

من در روز بالای 800 تماس دارم ، اگه شارژره گوشیم همراهم نباشه 2 ساعته شارژه من تموم میشه

فکر کنم همین یه مشکله من برای همه ی دوستانی که اینجا هستن کافی باشه

موفق باشی

در آغاز فعالیت R1N0X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.

توی سورس منگوس src/game/Spell.cpp مربوط میشه به محدودیت spell ها که معمولا به صورت passive توی بازی اعمال میشن اول از همه داخل این فایل دنبال بخش مورد نظر خودت بگرد بعدش با دستکاری توی شرط های اون میتونی تعیین کنی که کجاها بشه از mount استفاده کرد هر magic یه کلاس دازه به اسم m_caster که داخلش 2 تا فانکشن ()GetMapId() ، GetZoneId که با استفاده از اونا مختصات player رو پیدا میکنی و تعیین میکنی که تو یه map خاص بشه از این اسپل استفاده کرد یا خیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •