کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
امید جان تو امضات لطفا برای KAV هم KEY بذار.باتشکر
بله گذاشتم.
سلام
آخرین کلیدهای 100 % تست شده توسط خودم برای کسپرسکی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed_wise; 01-09-2009 at 22:35.
كليدهاي جديد براي محصول Kaspersky Internet Security قابل استفاده براي تمام نسخه ها:
کلیدهای منتشر شده دیروز برای کلیه نسخه های
Kaspersky Internet Security
kaspersky Anti Virus
کلیه کلیدها توسط خودم تست شده و اکتیو میباشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed_wise; 03-09-2009 at 14:43.
از KIS بر روی دو سیستم استفاده میکنم که یک سیستم دارای KEY معتبر است و دیگری خیر.
سیستم اول که KEY معتبر دارد به راحتی و بصورت خودکار Update می شود و در هر بار که عمل بروزرسانی به پایان می رسد فایلهای update شده را به یک فولدر که در تنظیمات کسپر تعیین کرده ام کپی می کند. من از این فایلها برای بروزرسانی سیستم دوم استفاده میکنم. اما مدام با مشکل block شدن key بر روی این سیستم (سیستم دوم) مواجه می شوم. با اینکه تنظیمات بروزرسانی را بر روی سیستم دوم بصورت "دستی" تعیین کرده ام اما بازم هم کلید آن وارد لیست سیاه می شود. لطفا راهنمایی کنید که چطور این مشکل را برطرف کنم و یا اینکه راه حل دیگری برای این مسئله و با مشخصات و شرایط ذیل وجود دارد؟
1- دو عدد سیستم.
2- کلید یک سیستم معتبر و فعال هست.
3- برای بروزرسانی سیستم دوم بصورت دستی مشکلی ندارم و فقط update شدن این سیستم برایم مهم است و نه سختی این کار (منظورم بروزرسانی بصورت دستی است).
سلام
دوست عزیز راه حل شما ساده هست !
شما باید از این کلید هایی که میذاریم برای دانلود استفاده کنی تا نره توی بلک لیست. البته باید هر دفعه کلید جدید بگیری ( کلیدی که فعال باشه )
کدوم کلید؟ همین کلیدهایی که هنوز توی بلک لیست نرفته اند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)