من الان نصب کردم ولی سرعتم افت کرده
البته قبلا هم پایین بود.
ولی سوالم این هست که من ویندوز رو عوض کنم و نورتون رو نصب کنم اگر دیدم سرعت اومد پایین پاک کنم در این موقع مشکلی پیش نمیآد ؟؟؟؟
من الان نصب کردم ولی سرعتم افت کرده
البته قبلا هم پایین بود.
ولی سوالم این هست که من ویندوز رو عوض کنم و نورتون رو نصب کنم اگر دیدم سرعت اومد پایین پاک کنم در این موقع مشکلی پیش نمیآد ؟؟؟؟
نخیر مشکلی پیش نمیاد.
برفرض مثال موردی مثل نصب نشدن انتی ویروس دیگه پیش اومد uninstaller رو از خود سایت نورتون بگیرید.
موفق باشید.
اين هم تريال ريست نورتون 2011 فاينال .دوستان اين تريال ريستر اخرين ورژني است كه مي توانيد نورتون را كرك كنيد..اين هم يكجاي ديگر واسه دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Karkas20; 29-09-2010 at 16:58.
سریال های جدید نورتون 2011
JQGH93HMG6QVF3XTBH2H84YBY
jkfkgtxv67twk26rmqx77cgyr
JBGFYRFGGBWPY9X94H7779WFD
JKG8YKM6GRKWKP6MFYV9TYCCV
TDGGF749GRJ879CMBH7DFPQQV
JRX7GK9QGB464YB2WB4Y4M8P3
JGT79PRQWY3JJ3YVBGY3THMXT
JPFMVKWB4M32JWGHMBWXTH79B
TG3YHCF6MYWF3H9X9PQPJ3R3W
.
آقا ما با سریال های مه میزارید الان 85 روز رو داریم . اینکه شما بالا نوشتید از تریال ریستر استفاده کنید واسه چیه ؟
منم اولش 15 روز داشت . با سریال 90 روزش کردم . مگه با این سریال ها به نسخه oem تبدیل میشن ؟
بعدشم من اگه نریال ریستر استفاده کنم . هیچ مشکلی به خود نورتون بوجود نمیاد ؟
چطوری تا 165 روز اعتبارش بالا میره ؟![]()
لطفا یک بار دیگه جمله بالا رو بخونید.
ایشون دیر میریسند برای گرفتن سریال و نمیتونند اکتیو کنند. گفتم با تریال ریستر فعال کنند. نه که با سریال اکتیو کرده و حالا تریال ریستر رو بزنه.
شما بعد از تمام شدن این 90 روز با یک سریال دیگه اکتیو کنید.
موفق باشید.
سلام
این بخاطر داشتن مشکل نیست شما از تنظیمات باید رفع محدودیت کنی idm رو
network setting - smart firewall - program control - configure که از اون لیست IDM رو از بلوک در بیارین و اجازه دسترسی به اینترنت رو بدین وگرنه که هیچ مشکل عدم سازگاری نداره IDM
لطفا شما یک نگاه به صفحات قبل این تاپیک بندازید. چندجا مراحل آزاد کردن دسترسی برنامه ها رو به نت رو پست دادم؟
idm در لیست سفید همه ی فایروال ها قرار داره مشکل idm نیست. مشکل پچی هست که توی تمام سایت های ایرانی مورد استفاده قرار میگیره.
با استفاده از این پچ ساختار idm تغییر پیدا میکنه. دلیل ناهماهنگی فقط این مورده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اون پست دوست خووبمون مهران هم توجه کنید: درجواب کسی هست که با اضافه کردن idm که احتمالا با این گونه patch خا idm رو فعال کرده و با ازسال به لیست سفید فایروال هم هنوز مشکل پابرجاست.
موفق باشید
IDM ورژن6.0 بتا هنوز پچ درست حسابی براش نیومده که انتی ویروس ها بهش گیر ندن
از ورژن 5.19 استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
این سریالا 100 روزو کامل کار میکنن یا کلکه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)