البته قرص فقط راکوتان و آکوتان و مشتقاتش نیست!!
مثلا داکسی سایکلین هم هست که جز در مواردی که ناراحتی های معده وجود داره عوارض دیگه ای نداره.
البته قرص فقط راکوتان و آکوتان و مشتقاتش نیست!!
مثلا داکسی سایکلین هم هست که جز در مواردی که ناراحتی های معده وجود داره عوارض دیگه ای نداره.
آقایون بهترین افتر شیو بازار چیه؟
مدل مختلف که نداره؟
کلیون به نظر من بهترین بود و هست.(تیوپی)
انواع مختلفش هم برای پوستهای حساس و معمولی هست.
ولی من دیدم میگن بقایای شیر پاک کن باید با آب یا تونر مخصوصش پاک بشه شیر پاک کن دکتر ژیلا رو هم که دارم نوشته آبکشی کنید.
منم ژل Devon - Legend shower gel رو دارم نیاز به شستشو با آب دیگه نداره.
از مزایاش:
- مرطوب کننده و نرم کننده و درخشان کننده هستش.. همیشه پوستت براقه !
- کم مصرفه !! یعنی به اندازه ی یک نخود میزنی روی صورتت و تموم صورتت رو جواب میده..!
- این ژل یک بوی خیلی خوشبویی داره.. من ادکلنش رو هم دارم.
- یکم صورتت رو ماساژ میدی و تموم کفش از بین میره و نیاز به آبکشی هم نداره.
ساخت کشور هند..
پوست براق که خوب نیست عزیز ..همه میخوان پوست صورتشون مات باشهبعدشم عزیز ...shower gel یا ژل دوش برای حمام کردن هست!! بیشتر برای بدن استفاده میشه...شما چرا میزنی به صورتت؟
![]()
Last edited by Ali_softcenter; 17-02-2013 at 12:32.
مات ؟ مات که جالب نیست.... آره برای حمومه ولی برای کل بدن میشه ازش استفاده کنی.. من برای بدنم از چیز دیگه ای استفاده میکنم![]()
نیوآ چطوره؟
seagull چی؟
یه سوال دیگه،تو مدلای نیوآ که نگاه میکردم دوجور افتر شیو بود به اسم "بالم" و "لوسیون"،اینا چین و چه فرقی میکن؟
رفقا واسه جای جوش چیکار میشه کرد؟
این کرم های لایه بردار خوبه؟
بله لایه بردارها تا حدودی میتونن کمک کنن به بهتر شدن اوضاع جای جوشهای قدیم
منتهی باید دید شدت جاهای باقی مونده به چه صورته ! بعضی وقتها جاها سطحی تر هستند و فرضا فقط قرمزیشون باقی مونده بعضی وقتها اینقدر جوش عمیق بوده که حالت فرورفتگی ایجاد کرده!
هرکدوم نوع خاصی از لایه بردار براشون مناسبه و با درصد مناسبش!
مثلا یک لایه بردار خاص خودش میتونه با دوتا درصد ضعیف و قوی موجود باشه
اگر از لایه بردار مناسب با پوستتون استفاده نکنید باعث ایجاد قرمزی و حساسیت زیاد میشه!
بنابراین بهترین راه ممکن اینه که به دکتر پوست مراجعه کنید تا بی دردسر بهترین لایه بردار مناسب شما رو بهتون معرفی کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)