تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 151 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان ناراحت نباشند بالاخره سیمکارت های 3g ارایه شدند
    البته فعلا فقط در تهران ارائه شده ولی تا چند روز آینده به شهرستان ها هم میرسه
    اون موقع می تونید یک اینترنت با سرعت 512 کیلوبایت رو تجربه کنید
    ناراحتی نداره. دوست عزیز سیمکارت های نسل سوم هنوز توی تهران 10% هم پوشش نداره.
    واسه شهرستان ها هم تا چند روز دیگه پوشش ایجاد نمیشه کلا تا باید اپراتور سوم یکم پوشش شبکش خوب بشه این دو سال تموم میشه و ایرنسل نسل سوم رو ارائه میده و دیگه کار همراه اول به نظر من تمومه!
    اینترنت 512 هم فقط در حد حرفه وقتی توی کشور قانونه که 128 بیشتر نمیدن اپراتور سوم هم من فکر کنم شامل این محدودیت بشه یا یکم واسه سرعت اینترنت به مشکل بر میخوره!
    Last edited by Farhad 8904; 07-12-2011 at 22:44.

2. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واسه شهرستان ها هم تا چند روز دیگه پوشش ایجاد نمیشه کلا تا باید اپراتور سوم یکم پوشش شبکش خوب بشه این دو سال تموم میشه و ایرنسل نسل سوم رو ارائه میده و دیگه کار همراه اول به نظر من تمومه!
    اینترنت 512 هم فقط در حد حرفه وقتی توی کشور قانونه که 128 بیشتر نمیدن اپراتور سوم هم من فکر کنم شامل این محدودیت بشه یا یکم واسه سرعت اینترنت به مشکل بر میخوره!
    خوب شايد هم نکته همين جا باشه.وقتي به adsl خانگي 512 نمي دن و به اين بدن باعث ميشه خيليا بيان به سمت اين اپراتور سوم و اينم که مال سازمان تامين اجتماعي و دولته به يه نوايي مي رسه!

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

پ ن پ همش وصله

راستی تو این مدت گوشی تون رو عوض نکردید؟
    گوشیتون چیه؟
    منظورت اینه که سیم کارت رو عوض کرده باشم ؟
    سامسونگ اومنیا لایت .

هنوز هم وصل نمیشه و به نظر می رسه همش میخواهد شبکه را تست کنه و برای همین مدام پارازیت می فرسته مخصوصا وقتی گوشی کنار بلندگو هست . برای همین باتری زور تموم می کنه . چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اكه تنظيمات 2 باره دريافت كردي ولي باز هم وصل نميشه به احتمال زياد شبكه gprs همراه اول در منطقه شما مشكل داره

داره خودمونی میشه mohammad_smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همراه اول = آشغال محض.
    نمیدونم واقا چی بگم بخدا سگه دیال اپ به اینترنت همراه اول شرف داره .بیخودی 10 تومن رفت تو پاچم واقا خیلی مضخرفه تایم گرفتم گوگلو تو 7 دقیقه باز میکنه اگه گیر نکنه و هیچ سایتیو کامل لود نمیکنه و گیر میکنه نمیتونم درست توصیف کنم که چه مصیبتیه.من قبلا حدود یک سال پیش استفاده میکردم ترنسفرش تا 20 و 25 هم میرفت رو همین حساب و محدودیت نداشتنش دوباره رفتم سمتش برای دانلود ولی بیشترین سرعتی که ازش دیدم 6 یا 7 هست.نمیدونم چرا این ایرانسل محدودیتشو بر نمیداره با ایرانسل تا 35 هم ترنسفر میگیرم و بدون اغراق سرعت پیج باز کردنش مثله adsl هست.خداکنه ایرانسل برایه طرح زمستونیش این محدودیتو برداره تا این همراه اخر اشغالو بطور کامل محو بشه.اگه وقت و پولتون براتون ارش داره سمت این اشغال نرید و مثل من گول نخورید

7. این کاربر از mohammad_smart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همراه اول = آشغال محض.
    نمیدونم واقا چی بگم بخدا سگه دیال اپ به اینترنت همراه اول شرف داره .بیخودی 10 تومن رفت تو پاچم واقا خیلی مضخرفه تایم گرفتم گوگلو تو 7 دقیقه باز میکنه اگه گیر نکنه و هیچ سایتیو کامل لود نمیکنه و گیر میکنه نمیتونم درست توصیف کنم که چه مصیبتیه.من قبلا حدود یک سال پیش استفاده میکردم ترنسفرش تا 20 و 25 هم میرفت رو همین حساب و محدودیت نداشتنش دوباره رفتم سمتش برای دانلود ولی بیشترین سرعتی که ازش دیدم 6 یا 7 هست.نمیدونم چرا این ایرانسل محدودیتشو بر نمیداره با ایرانسل تا 35 هم ترنسفر میگیرم و بدون اغراق سرعت پیج باز کردنش مثله adsl هست.خداکنه ایرانسل برایه طرح زمستونیش این محدودیتو برداره تا این همراه اخر اشغالو بطور کامل محو بشه.اگه وقت و پولتون براتون ارش داره سمت این اشغال نرید و مثل من گول نخورید
    شبکه همراه اول به این صورت نیست که همیشه شما سرعتت ثابت باشه یکسال قبل که تست کردی شاید شانسی سرعتت این شده!!
    واقعا شبکه قدیمی داره الان توی منطقه ما 3 تا BTS داره یکیش که اصلا gprs نداره دو تای دیگه هم که G هست!!
    من نمیدونم واقعا این همراه اول چطوری میخواد سال دیگه با ایرانسل و رایتل رقابت کنه وقتی شبکش حتی بعضی جا ها نسل دوم هم نیست.

9. 2 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

منظورت اینه که سیم کارت رو عوض کرده باشم ؟
    سامسونگ اومنیا لایت .

هنوز هم وصل نمیشه و به نظر می رسه همش میخواهد شبکه را تست کنه و برای همین مدام پارازیت می فرسته مخصوصا وقتی گوشی کنار بلندگو هست . برای همین باتری زور تموم می کنه . چه کنم ؟
    سلام , نه منظورم همون گوشی بود !
    چون مثلا خود من با نوکیا راحت به پی سی وثل می شدم اما وقتی htc گرفتم خیلی باهاش وررفتم تا بتونم ازش استفاده کنم
    راستی مشکلت هنوزم پابرجاست؟

11. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

البته همراه اول هم اون طور که مدیرعاملش میگفت تا 6 ماه دیگه توانایی ارائه نسل سوم رو خواهد داشت
    ولی نکته جالب اینجاست که هم ایرانسل هم همراه اول توی آنتن دهی پوشش خوبی دارن و اگه همین الان هم به اونا اجازه داده بشه خدمات نسل سوم رو خیلی سریعتر و بهتر از رایتل ارائه میدن ولی بلاخره باید به این رایتل هم یه نونی برسه دیگه حتی اگه به قیمت ارائه نسل سوم با تاخیر دو ساله باشه

13. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته همراه اول هم اون طور که مدیرعاملش میگفت تا 6 ماه دیگه توانایی ارائه نسل سوم رو خواهد داشت
    ولی نکته جالب اینجاست که هم ایرانسل هم همراه اول توی آنتن دهی پوشش خوبی دارن و اگه همین الان هم به اونا اجازه داده بشه خدمات نسل سوم رو خیلی سریعتر و بهتر از رایتل ارائه میدن ولی بلاخره باید به این رایتل هم یه نونی برسه دیگه حتی اگه به قیمت ارائه نسل سوم با تاخیر دو ساله باشه
    درسته ولی به نظر خودت همراه اول میتونه به راحتی ایرانسل نسل سوم رو ارائه بده؟ همراه اول هنوز نتونسته یه اینترنت با کیفیت به مشترکینش ارائه بده این هم ناشی از قدیمی بودن شبکه و نداشتن ظرفیت لازم هست! شاید توی تهران بتونه ظرف 6 ماه ولی بقیه شهرستان ها رو بعید میدونم!! شبکه همراه اول هنوز در بعضی از مناطق نسل دوم هست!!! حالا به هر حال ما امیدواریم بتونه ارائه بده نسل سوم رو اینجوری یه رقابت خیلی خوب بین 3 تا اپراتور بوجود میاد!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    مدتی بود که محله ما GPRS داشت
    الان دکل گذاشتن. اینجا 10 کیلومتر که زیر زمین بری آنتن پره
    ولی یه مشکل:
    GPRS رفته
    من به کی میتونم بگم که GPRS رو برگردونن
    اصلا این امکان وجود داره که به حرف من یا 5-6 نفر دیگه گوش کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •