از لطفتون خیلی ممنونم
چشم
ای بابا
حرفتون کاملا درسته. ولی صحبت من در مورد مصرف متعارف بود؛ نه مصرف اورژانسی.
از لطفتون خیلی ممنونم
چشم
ای بابا
حرفتون کاملا درسته. ولی صحبت من در مورد مصرف متعارف بود؛ نه مصرف اورژانسی.
این که کی مصرفت متعارف باشه کی اورژانسی خودتون تعیین میکنین
تموم شد رفت
در ضمن از برخورد خوب شما و گیر ندادن های علکی به لحن من بر عکس بعضی دوستان واقعا تشکر میکنم![]()
از لطف همتون ممنون که پاسخ سوال من رو بعد از یک روز تمام ندادید این دفعه سوالم رو تکرار می کنم که یه یادگاری از من داشته باشید
سلام دوستان
من می خوام سرویس 64 رو بخرم که ویژگی هایی همچون سرعت خوب ، حجم دانلود بالا و قیمت مناسب داشته باشه در ضمن در شهر من(شیراز) لیست شرکت های موجود از این قرار هست:
پارس آنلاین- شاتل - فن آوا- داده گستر نوین - صبا- لایزر البته کارا امین(شیراز) و همیار نت مربوط به تهران نمی شند
ممنون از لطفتون![]()
خودم هم یه پاسخ یادگاری می گذارم که خوشحال می شم شما هم پاسخ یادگاری بگذارید
شاتل
ببخشید شما چقدر از حجم ماهانتون رو تو این فروم مصرف میکنین چون صفحه هاش خیلی سنگینه.![]()
خوب اینجوری هزینه خیلی بالاتر از یه سرویس نامحدود میشه(دانلود بالای 50 یا 60 گیگ در ماه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین راه همینه برای کسانی که اهل دانلود هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا کسی بحث تخصصی کامپیوتر نمیکنه.انجمن این بحثها فرق میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا بحث سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت هست
شما بحث رو چرا به بی راهه میکشونیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی مگه گفت پول برق میاد و از این جور حرفها
بحث سر اینه که سرویس با محدودیت با سرعت بالا به درد نمیخوره برای دانلود.
بله همین طوره
صحبت کردم میگه تا چند روز آینده برطرف میشه
تا حالا صد بار این حرفو زده![]()
دوست منمن خودم تا مخابرات حدود 5 کیلومتر فاصله دارم که سپنتا و صبانت و آسیاتک نتونستن سرویس بدن و گفتن که فاصلت خیلی زیاده تا مخابرات!منم سفارش ADSL 2+ به لایزر دادم که امیدوارم واقعا ADSL2+ باشه تا بتونم ب اینترنت وصل بشم
اولا اگرکسی جواب نداده خوب شاید تو شیراز نیست که بخواد کمکتون کنه
ولی باید بگم که 64سرعتش بالا نیست کسی هم که حجم دانلودهاش بالا باشه نمی ره که 64 بگیره شما روزی چه قدر دانلود دارید سرویس های حجمی 512 که دانلود شبانه رایگان دارند می تونند گزینه مناسبی برا شما باشند
درست میگی فرهاد جان همون 5کیلومتره
بیشتر از اونو باید ای دی اس ال 2 استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)