تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 394 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و خسته نباشید دوستان خوبم

من تا صفحه 120 خوندم ولی از چیزی که میخواستم بهش نرسیدم

اون اینکه یه پلیر حدود 120 تا 140 از مارک های معتبر باشه

کیفیت واسم خیلی مهمه ..کیفیت جنس..من خودم I7 دارم و میخوام هم زیبا باشه ...شکل و ظاهرش.. یوزر اینتر فیس آسان

و اینکه با هزینه ایی که میخوام بکنم بهترین چیز هارو داشته باشه... کیفیت صدا هم در حد کریتیو به بالا باشه ..بیشتر دخترونه

ظاهری خوشگل ..باطنی هم خوب و با کیفیت.
    همم ... یعنی خود i7 قبول نیست و با این معیارها نمی خونه؟ .. بهرحال میتونی به EZ300 که نسل دوم موزائیک کریتیو محسوب میشه فکر کنی .. باکیفیت و با امکانات خوب (از جمله یه اسپیکر کوچولو) ... و البته کارای سونی که از نظر طراحی و کیفیت جنس و صدا، همیشه رتبه های بالایی رو اشغال می کنن : سراغ سری E430 یا S730 رو بگیر ...

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

i7 انتخاب عالی است

داره خودمونی میشه mohamad_sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    KaraJ Jahaan shahr

پيش فرض

آره دیگه ..اگر i7 قبول بود که درنگ نمیکردم...اینکه میخوام صفحه صفحه اسکرینش کمی بزرگ باشه اگه Money داشتم آی پاد میخریدم..محصولات آی ریور چجوریه؟

الان بودجه ام شد 120 نه بیشتر نه کمتر.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ZEN creative
    ZEN xifi
    مطمین نیستم دومیش در ظرفیت پایین تویه رنج قیمتی شما باشه

5. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره دیگه ..اگر i7 قبول بود که درنگ نمیکردم...اینکه میخوام صفحه صفحه اسکرینش کمی بزرگ باشه اگه Money داشتم آی پاد میخریدم..محصولات آی ریور چجوریه؟

الان بودجه ام شد 120 نه بیشتر نه کمتر.
    محصولات iriver خوب و با کیفیت هستند ... البته شاید برای کاربری که حساسیت بیشتری داشته باشه، کیفیت صداش کمی پایین تر از سونی و کریتیو و cowon به گوش بیاد... اما بخش اعظم مخاطب ها رو راضی می کنه قطعاً.

با بودجه شما (120 تومن) میشه 8 گیگ موزائیک (EZ300) رو خرید که شیک و ظریفه اما تاکید کمتر روی تصویر داره .. میشه 8 گیگ E150 یا 4 گیگ E200 رو خرید (iriver) که صفحه بزرگتری هم دارند .. و البته اگه هنوز گیر بیاد (که باد گیر بیاد) یه گزینه خیلی خوب از نظر کیفیت صدا و تصویر Creative zen هستش که شاید 8 گیگش 130 تومن باشه، اما قطعاً می ارزه... (XFi که دوستمون اشاره کرد با این قیمت گیرت نمیاد، اما این که حدوداً یه سطح پایین تر از اونه در دسترسه)

همونطور که گفتم اگه قراره یه دختر از دستگاه استفاده کنه و ظرافت و زیبایی به همراه کیفیت صدا مهمتر از پخش فایل تصویری هستش، کارای سونی هم شدیداً توصیه میشن .. البته سونی اصولاً گرونتره و با این بودجه باید به فکر کارای 2 گیگ و شاید به زور 4 گیگ این دو مدلی باشی که در پست قبلی ام اسم بردم.

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون راجعه به iriver p7 چیه ؟؟
    pmp خوبیه ؟؟؟
    قیمت ازش 170 دارم ! درسته ؟؟ همین حدوده ؟؟
    با این پول گزینه مناسبی هست ؟؟
    بلوتوث و wifi داره ؟
    کلا با 160 تومن یه pmp خوب با بلوتوث چی پیشنهاد میکنید(البته اگه بلوتوثش برای تبادل فایل باشه در غیر اینصورت مهم نیست) !؟
    قیافش هم برام مهم هستش. خوشگل باشه !!!
    یه mp3 player خوب هم تا 80 تومن معرفی کنید بهم !!
    کیفیت صدا و عمر باطری فقط برام مهمه برا این یکی !!
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    درود
    Last edited by ashi-khan; 18-01-2010 at 12:33.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون راجعه به iriver p7 چیه ؟؟
    pmp خوبیه ؟؟؟
    قیمت ازش 170 دارم ! درسته ؟؟ همین حدوده ؟؟
    با این پول گزینه مناسبی هست ؟؟
    بلوتوث و wifi داره ؟
    کلا با 160 تومن یه pmp خوب با بلوتوث چی پیشنهاد میکنید(البته اگه بلوتوثش برای تبادل فایل باشه در غیر اینصورت مهم نیست) !؟
    قیافش هم برام مهم هستش. خوشگل باشه !!!
    یه mp3 player خوب هم تا 80 تومن معرفی کنید بهم !!
    کیفیت صدا و عمر باطری فقط برام مهمه برا این یکی !!
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    درود
    در مورد P7 قبلا در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دو صفحه قبل و بعدش یه سری صحبت شد، اگه دوست داشتی یه نگاهی بنداز.

در مورد اینکه گزینه مناسبی هست یا نه : بستگی به این داره که شما در یه پلیر دقیقاً دنبال چه ویژگی هایی باشی .. اگه بجز بحث صدا و کیفیت صدا، بحث دیدن فیلم و تصویر هم مطرح باشه .. مدل D2+ از cowon که احتمالاً هنوز هم در تهران گیر بیاد گزینه بهتریه .. یا YP-P2 از سامسونگ .. یا Xfi از کریتیو ...

بلوتوث: پلیرهای بسیار کمی این قابلیت رو دارن و پلیرهایی که با بلوتوشون بشه فایل جابجا کرد از این هم کمتر هستند .. همین YP-p2 و نسل جدیدترش که P3 نام داره، چنین کاری می تونن انجام بدن البته .. حتماً چک شون کن.

قیافه: همون P2 و P3 خوشگل هم هستند ... cowon و کریتیو زیاد روی طراحی و ظرافت مانور نمیدن .. اما اگه یه نفر بیشتر توجه اش به کیفیت صدا و ظرافت باشه کارای سونی گزینه های عالی ای هستند ..

بنابراین باید اولویت هات رو بگی تا بشه گزینه ها رو جمع و جور کرد.

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد P7 قبلا در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دو صفحه قبل و بعدش یه سری صحبت شد، اگه دوست داشتی یه نگاهی بنداز.

در مورد اینکه گزینه مناسبی هست یا نه : بستگی به این داره که شما در یه پلیر دقیقاً دنبال چه ویژگی هایی باشی .. اگه بجز بحث صدا و کیفیت صدا، بحث دیدن فیلم و تصویر هم مطرح باشه .. مدل D2+ از cowon که احتمالاً هنوز هم در تهران گیر بیاد گزینه بهتریه .. یا YP-P2 از سامسونگ .. یا Xfi از کریتیو ...

بلوتوث: پلیرهای بسیار کمی این قابلیت رو دارن و پلیرهایی که با بلوتوشون بشه فایل جابجا کرد از این هم کمتر هستند .. همین YP-p2 و نسل جدیدترش که P3 نام داره، چنین کاری می تونن انجام بدن البته .. حتماً چک شون کن.

قیافه: همون P2 و P3 خوشگل هم هستند ... cowon و کریتیو زیاد روی طراحی و ظرافت مانور نمیدن .. اما اگه یه نفر بیشتر توجه اش به کیفیت صدا و ظرافت باشه کارای سونی گزینه های عالی ای هستند ..

بنابراین باید اولویت هات رو بگی تا بشه گزینه ها رو جمع و جور کرد.
    سیمور جان ممنون از راهنماییت برادر.
    خودت بودی p7 میخریدی ؟؟
    من دنبال یه pmp خاص هستم که کیفیت خوبی داشته باشه اما قیافش برام مهمتر هست!!
    کلا p7 رو پبشنهاد میکنی ؟ با این قیمت ارزشش رو داره ؟؟
    D2 LCD کوچیکی داره !!
    p2 و p3 هم به نظرم قیمتشون ارزششون رو نداره !! 4گیگشون حدود 180 اینا هستش درسته !؟
    s9 و iriver spinn چطور هستن !؟
    با تشکر و احترام
    درود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

13

سلام دوستان ممنون میشم اگه به من کمک کنید( گدا نیستما)

من چون زیاد در رفت و امدم دنبال یه
    player خوب بودم
    از طرفی اهل game هم هستم
    و یه recorder عالی هم میخوام

ipod touch هم game داشت هم player خوبی هست اما recorder نداره
    از طرفی یکی از دوستام میگفت اگه یه ipod anno + psp + recorder بگیری بهتره

اخه recorder های mp3 player ها زیاد کفیتی نداره

میخواستم نظر شما رو بپرسم .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور جان ممنون از راهنماییت برادر.
    خودت بودی p7 میخریدی ؟؟
    من دنبال یه pmp خاص هستم که کیفیت خوبی داشته باشه اما قیافش برام مهمتر هست!!
    کلا p7 رو پبشنهاد میکنی ؟ با این قیمت ارزشش رو داره ؟؟
    D2 LCD کوچیکی داره !!
    p2 و p3 هم به نظرم قیمتشون ارزششون رو نداره !! 4گیگشون حدود 180 اینا هستش درسته !؟
    s9 و iriver spinn چطور هستن !؟
    با تشکر و احترام
    درود
    خودم p7 می خریدم ؟ : نه - به نظرم میاد برای هر کاری که از یه پلیر انتظار دارم (صدا و تصویر) گزینه های بهتری هم هست ..

//

قیافه اش واسه ام مهم تره ؟ : شاید در یه موقعیت دیگه می گفتم "مگه داری پلیر رو برای قیافه اش می گیری؟!" .. اما واقعیت اینه که گزینه هایی که داریم روش بحث می کنیم، همه پلیرهای خوبی هستند.. اگه سلیقه ات متمایل به یکی شون هست، هیچ اشکالی نداره ..

//

کلاً ارزشش رو داره : کلاً به نظرم نسبت به پولش شاید بشه گفت می ارزه (8 گیگ 170 تومن دیگه ؛ درسته؟)... از نظر کیفیت صدا و تصویر به نظرم به گزینه هایی که مطرح شد نمی رسه .. اما فرق بین بد و خوب نیست، اونا برای کاربر سخت پسند تر بهتر هستند .. اما همین p7 باید خوب باشه .. بخصوص بخاطر صفحه بزرگترش ..

//

s9 از cowon گزینه بسیار خوبیه ... هرچند فکر کنم قدری برای بودجه شما بالا باشه ..

spinn هم دوباره عین بحث p7 .. قیافه اش قشنگه و اینترفیس جالبی هم داره -- اما کاشکی بخشی از اون توجهی که به قیافه کرده بودن رو به موارد دیگه بخصوص کیفیت صدا هم اختصاص میدادن ..

پیشنهاد من اینه که اگه میخوای صفحه نمایش بزرگ داشته باشی که خب، برو اونی که صفحه نمایشش بزرگتره رو بگیر (منتها از همین مارک های اصلی) -- اما اگه میخوای شیکی و کیفیت صدا رو با هم داشته باشی : سونی --- اگه هم میخوای ترکیب امکانات قوی داشته باشی: کریتیو و cowon
    سلام دوستان ممنون میشم اگه به من کمک کنید( گدا نیستما)

من چون زیاد در رفت و امدم دنبال یه
    player خوب بودم
    از طرفی اهل game هم هستم
    و یه recorder عالی هم میخوام

ipod touch هم game داشت هم player خوبی هست اما recorder نداره
    از طرفی یکی از دوستام میگفت اگه یه ipod anno + psp + recorder بگیری بهتره

اخه recorder های mp3 player ها زیاد کفیتی نداره

میخواستم نظر شما رو بپرسم .
    بودجه ات چقدره؟ ... گفتی که دوستت پیشنهاد کرده nano و ریکورد و psp بگیری .. یعنی شما بودجه ات بالاتر از فرضاً 300 تومنه؟ ...

ضمن اینکه به دو نکته توجه کن که اولا- پلیرهایی که قابلیت game دندونگیری داشته باشن، محدوده به همون تاچ ... بنابراین جنس بازی های تاچ رو چک کن می پسندی یا نه .. وگرنه psp گزینه بهتر واسه ات به نظر میاد .. ثانیاً - قابلیت ضبط صدا اصولاً یا مثل ضبط پلیرها کیفیت خوب و قابل قبول داره، یا اینکه اگه بالاتر بخوای باید بری voice recorder بگیری .. (آیپاد تاچ در نسل جدیدش یه قابلیت voice control گذاشته که ظاهرا بعنوان میکروفون هم عمل می کنه - اما باز محدوده)

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •