تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 298 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

شارژش راضی کنندس...در ضمن ملاک نگر داشتن شازرژ تا زمان خاموشیه نه اینکه تا صبح چند خط کم میکنه!!!... اون دوستم که معترضه حتما نرم افزار در حال اجرا داره یاگارمین ریخته...

متوسط با صحبت زیاد و کارکرد زیاد 2 روز و صحبت کم 4 روز نیگر میداره...

اگه میخواین بد بگین یا بهانه واسه نخریدن پیدا کنید بگین دوستان کمک میکنن!!! دیگه عیب رو گوشی نزارین...
    Last edited by dooste.man83; 24-03-2009 at 17:00.

2. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

چند تا سوال داشتم که حتما شما میتونید پاسخ بدید.
    1. لوازمی که توی جعبه این گوشی هست چه چیزاییند؟
    2. قیمت با گارانتی اصلی این گوشی چنده؟ 8 یا 16 هر کدوم چندند؟ از نظر کارایی فرق دارند یا فرقشون فقط و فقط در مقدار حافظه است؟ آیا از نظر سخت افزاری 8 بهتره یا 16؟
    3. به نظر شما فروردین ماه این گوشی رو بخرم یا بزارم ماه های بعد که قیمتش متعادل تر بشه؟
    4. چند روز باطری نگه میداره اگه بطور نرمال از مکالمه و gps و موزیک و فیلم استفاده کنم؟
    5. دوستانی که الان کاربر این موبایلند آیا به راحتی gps فعال هست و قابل استفاده هست؟
    6. معایب اصلی این گوشی چیه؟

از لطفتون خیلی ممنونم.
    Last edited by yazdankhah; 25-03-2009 at 21:27.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

1.گوشي. هندزفيري 2 تكيه. cd pc stadio. اگه با گارانتي بخري كارت طلايي . يه دفترچه راهنماي خيلي كوچيك.يه دفترچه گارانتي خارجي.يه كاغز آبي و سفيد واسه شركت در غرعه كشي. و دو جفت پلاستيك سر هدفون و شارژر و كابل usb
    2. مدل 16 گيگش كه گير نمياد و هيچ فرقي با 8 ش نداره.قيمتش با گارانتي فكر كنم الان بالاي 500 باشه
    3. الان قيمتش خيلي خوبه و ديگه فكر نكنم خيلي پايينتر بياد
    4.gps كه خيلي شارژ ميگيره ولي بقيه موارد عادي هست و بطور متوسط 2تا 3 روز نگه ميداره البته روزاي اول باتريش اصلاً خوب نيست و بعد درست ميشه
    5.آره gps ش به راحتي فعال ميشه و با برنامه هاي garmin و اسمارت كام به راحتي كار ميكنه
    6.معايب:
    با تعداد كمي از بازيهاي جاوا مشكل داره البته فقط ماله من اينجوريه و ديگه كسي تاحالا اينو نگفته
    دكمه مخصوص موزيك پلير نداره كه البته اين كمبوده و نه عيب
    ديگه چيزي يادم نيست
    Last edited by hasanmotori; 26-03-2009 at 22:31.

5. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

چند تا سوال داشتم که حتما شما میتونید پاسخ بدید.
    1. لوازمی که توی جعبه این گوشی هست چه چیزاییند؟
    2. قیمت با گارانتی اصلی این گوشی چنده؟ 8 یا 16 هر کدوم چندند؟ از نظر کارایی فرق دارند یا فرقشون فقط و فقط در مقدار حافظه است؟ آیا از نظر سخت افزاری 8 بهتره یا 16؟
    3. به نظر شما فروردین ماه این گوشی رو بخرم یا بزارم ماه های بعد که قیمتش متعادل تر بشه؟
    4. چند روز باطری نگه میداره اگه بطور نرمال از مکالمه و gps و موزیک و فیلم استفاده کنم؟
    5. دوستانی که الان کاربر این موبایلند آیا به راحتی gps فعال هست و قابل استفاده هست؟
    6. معایب اصلی این گوشی چیه؟

از لطفتون خیلی ممنونم.

بگير آقا. گوشي خوبيه منم مثل شما كلي تحقيق كردم و روش وسواس داشتم .
    كلا كه هر چي بيشتر صبر كني قيمتها مياد پايين ولي باز اون موقع ممكنه هوس كني امنيا hd بگيري و همينجور بايد واستي
    من اگه دست دست ميكنم چون ميخوام ماشينم رو عوض كنم برا همين ممكنه با كسري بودجه روبه رو شم فعلا واستادم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

نه بابا کی زد تو سر سامسونگ...

اخطار : نوکیالیسم ها و سونیالیسم ها نخونن

سامسونگ قابل مقایسه با نوکیای اسباب بازی که نه دوربینش دوربین نه موزیک پلیرش و نه قیافه داره از سال 2006بعد n95 داره در جا میزنه...باور کنید 1100 با n95 فرق خاصی بجز نرم افزار نداره...تو جیبم که میزاری انگار کلنگ گزاشتی...گرچه از سری نوکیا کتلت و سری گوشکوبش خاطره زیاد دارم و کلا نوکیا سلاح سرد محسوب میشه...

سونی هم که دیدیم آشغال گوشی ...یک w810 گرفتم توی 2 ماه دوبار dead شد...با گوشی هاشم اگه بد رفتاری و بی ادبی کنی سریع میسوزه و کلا شانسی گوشیاش و معمولا همه چیز هست جز گوشی با این فیلم برداری qcif هم که رو همه گوشیاشه و سیستم عامل همیشه جاواش که ترکونده !!!!

اما سامسونگ یک دوره افتضاح داشت که اوضاش از این 2 تا هم بدتر بود...بدی های این 2 تارو داشت + باتری بد اما در سال گذشته به طرز عجیبی همه چی عوض شد گوشی های از همه نظر بینظیر ...

I900 میده که از هم رده های htc بهتره و i8510 که کاملترین گوشی 2008 بود با بهترین دوربین...و مهمتر از همه با قیمت مناسب و ساخت کره با گارانتی معتبر نه مثل دو برند دیگه چینی و درجه سوم با قیمت زیاد و گارانتی نا معلوم ...نوکیا این گوشی رو میزد زیر یک میلیون امکان نداشت بده ..

کلی برنامه ریختم همه عین ساعت کار میکنن ... فقط با همین نرم افزار مشکل داره اونم بخاطر ورژن نرم افزاره نه گوشی....gps این گوشی هم که تو وصل شدن و سرعت قابل مقایسه با نوکیا ها نیست

این گوشی اگه 2 تا اشکال داره برندهای دیگه 10 تا اشکال دارن... قدر این شاهکار رو بدونید دوستان...
    این گوشی بهترین همدم آدمهای مجرده و شبهای تنهایشونو پر میکنه با همه خوبیهاش

من نه نوكياليسم هستم و نه سامياليستم و نه سونياليستم
    به نوكيا ميگي اسباب بازي واقعا كه
    دوربينش دوربيننيست اره حتما ان 82 الكي ساخته شده
    موزيك پليرش اره حتما ان95 بدرد نميخوره البته موزيكال زياد داره
    اما در مورد درجا زدنش قبول دارم چون چند وقته گوشيهاي تكراري ميزنه و چندان پيشرفت نكرده و از سوني و سامي عفبتره ...
    گفتي سوني اشغاله ديگه واقعا نميدونم حتي اگه واسم 10 تا ه900 مفت ميدادند انقدر تعصبي نميشدم نميدونم شما چي شده اينطوري شدين
    چطور شما گوشيتون دايد شده شايد هم دروغ ميگين
    سريع ميسوزه؟
    سوني دروبين عكاسي واقعا حرفه اي داره اينو تو كا800 كاملا ثابت كرد
    من چند تا گوشي از جمله كا800 خودمو تا حالا شايد نزديك 100 بار فلش كردم
    100 بار هك كردم
    چندين بار ريسككردم
    هيچوقت خراب نشد
    گوشي كا750 يكي از بچه ها زير تاير پيكان موند و بعد از تعويض قوطي هنوزم كار ميكنه
    و البته فيلمبرداري مضخرفي داره اينو قبول دارم
    ولي در كل برند خوبي هست
    سامي هم خودت ميدوني يه دوره خبي نداشته
    يعني تقريبا 1 سال اخر پيشرفت خوبي داشته
    پس خوب وبدنشو اين اواخر قبول داريم
    در كل خوب نيست انقدر تعصب داشته باشيد
    اگه مدير اين قسمت بدون تعصب باشه بايد داره كه به شما اخطار بده
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی یکی از دوستان تصمیم میگیره یه گوشی بخره و به هر حال یه هزینه زیادی برای این کار در نظر میگیره هیچ سایت یا منبع یا مرجعی نیست که محاسن و معایب گوشی رو منصفانه ذکر کنه.
    چند تا سایت فعال هم که هستند همگی review های سایت های خارجی رو عینا ترجمه میکنند و همینها میشند مرجع؛ در حالی که هیچ پاسخی برای سوالات ذهن خریدار ندارند.
    اینجاست که محبت و لطف دوستانی که این گوشی رو دارند و راهنماییهاشون به خریدار قدرت تصمیم گیری میده.

میخواستم تو یه پست جداگانه از همه دوستان و کاربرانی که یه گوشی رو دارند و محبت میکنند و به دوستان
    دیگه هم راهنمایی میدند صمیمانه تشکر کنم و بهشون بگم که ماها فقط بر اساس حرف شما میریم و گوشی رو میخریم یعنی یکی از منابع مهم و اصلی برای تصمیم گیری شماها هستید و این جای تقدیر و تشکر داره.

9. 2 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.گوشي. هندزفيري 2 تكيه. cd pc stadio. اگه با گارانتي بخري كارت طلايي . يه دفترچه راهنماي خيلي كوچيك.يه دفترچه گارانتي خارجي.يه كاغز آبي و سفيد واسه شركت در غرعه كشي. و دو جفت پلاستيك سر هدفون و شارژر
    تو وسایلی که اسم بردی حرفی از کابل usb و کابل tv نیست آیا اینها جز وسایل روی جعبه هستند یا باید جداگانه خریداری بشند؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نه نوكياليسم هستم و نه سامياليستم و نه سونياليستم
    البته این نظر شخصی منه
    به نظر من هر سه شرکت نوکیا, سونی اریکسون و سامسونگ جزء بهترین های موبایل هستند.
    هیچ شرکتی دوست نداره ضرر بکنه و همه به فکر سود هستند اما باید دید کدوم شرکت حاضره برای سود بیشتر هزینه بیشتری هم صرف تحقیق و توسعه یعنی r&d بکنه.
    به هر حال یک نکته هست که همه دوستان خوبم باهاش موافقند و اونم اینه که "مشتری حق انتخاب داره"
    یعنی باید قبل از خرید حسابی تحقیق کرد و پرس و جو کرد که بعد از خرید پشیمون نشد.

با تشکر

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

تو وسایلی که اسم بردی حرفی از کابل usb و کابل tv نیست آیا اینها جز وسایل روی جعبه هستند یا باید جداگانه خریداری بشند؟
    کابلusb داره ... کابل tv نداره اما مال N95 بهش میخوره

13. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

البته این نظر شخصی منه
    به نظر من هر سه شرکت نوکیا, سونی اریکسون و سامسونگ جزء بهترین های موبایل هستند.
    هیچ شرکتی دوست نداره ضرر بکنه و همه به فکر سود هستند اما باید دید کدوم شرکت حاضره برای سود بیشتر هزینه بیشتری هم صرف تحقیق و توسعه یعنی r&d بکنه.
    به هر حال یک نکته هست که همه دوستان خوبم باهاش موافقند و اونم اینه که "مشتری حق انتخاب داره"
    یعنی باید قبل از خرید حسابی تحقیق کرد و پرس و جو کرد که بعد از خرید پشیمون نشد.

با تشکر
    طرفداري از يك برند خاص كار منطقي نيست
    چرا در صورتي كه يك برند خيلي از ديگري جلو باشه جاي طرفداري داره
    متاسفانه ما ايرانيها تعصبات الكي داريم كه يه تومن نمي ارزه
    و اين توصيفهايي كه از گوشيها ميكنند اكثرا درست نيستند و از روي تعصب هستند
    و يك نفر كه ميخواد بررسي كنه بايد كلي تحقيق بكنه از جاهاي مختلف و خودش تشخيص بده كه كدوم گوشي بهتره
    البته تو سايت چند تا كاربر هستند كه انصافا ار زو تعصب راهنمايي نميكنند
    Last edited by golmohammadi; 27-03-2009 at 01:55.

15. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •