هر جور میلته.
هم میتونی بگی هم میتونی نگی.
پیشنهاد میکنم به کلانتر بگی.
هر جور میلته.
هم میتونی بگی هم میتونی نگی.
پیشنهاد میکنم به کلانتر بگی.
خوب DLC سوم هم یعنی Broken Steel اومد ولی مثل اینکه مثل DLC دوم این یکی هم خراب از آب در اومده و bethesda داره مشکلاتش را حل میکنه (Deja Vu)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این DLC مثل اینکه نسخه ی پی سی نداره !
نه اشتباه شد ! هستش !
Last edited by ali_ranger22; 05-05-2009 at 19:45.
پس بچه ها به نظرتون صبر کنیم تا بهترش کنن یا بگیریم؟
ارزش داره بگیریمش؟
ببخشيد
من داخل بازي نميدونم چكار كردم كه حالا ديگه وقتي ميشينم موقعيتم را نميگه مثلا" مخفيم يا ديده شدم و يا نمينويسه كه براي باز كردن اين قفل به چه لولي احتياج دارم
نگيد نميدونيم
يه كمكي بكنيد
پام گيره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
مگه میشه؟؟؟
کجای بازی رو دست کاری کردی؟
قسمت option رو؟
از ترینر استفاده کردی؟
نقشه و ویژگی های اسلحت هم پاک شده یا نشون میده اون ها رو صفحه ؟
نه ... ببین وقتی که red و اون پسره رو نجات میدی میاد بهت چند تا گزینه میده که یا میتونی بگی که باشه من همیشه همین دورو برام و ازتون محافظت میکنم و ... و یکیشم همینه که میگی اگه وسیله خرابی دارید براتون تعمیر میکنم که فکر میکنم برای این گزینه باید علم شما بالا باشه ...
وقتی اون گزینه رو انتخاب میکنید یه دختره میاد پیشتون میگه بیا جای ربات ها رو بهت نشون بدم ...
دوتا ربات خراب اونجا افتاده ... میرید و اونا رو تعمیر میکنید ...
اگر هم دختره رو گم کردید و ندیدید که کجا رفت خودتون به راحتی میتونید اون ربات ها رو پیدا کنید ... قشنگ اونجا رو بگردید ...
راستی کسی نگفت وقتی اون پچ ها رو بریزیم سیو های بازیمون سر جاش میمونه یا نه !!!!
مثل اینکه مشکل DLC از ویندوز بوده و نه از خود بازی و الان هم مشکلش برطرف شده تا فردا هم باید لینک دانلودش بیاد ... آره به نظر من ارزش دانلود 500 MB را داره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله از ترينر استفاده كردم
نگيد بايد از اول برم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)