مال من چند تاش رو اشتباه زده واسم :(
اینم کارنامه ی من :
شما چی کار کردین ؟
مال من چند تاش رو اشتباه زده واسم :(
اینم کارنامه ی من :
شما چی کار کردین ؟
اینو ببینین بدرد کسایی میخوره که میخوان حدوده درصدارو دریارن.از سایت معلم شیمی پارسالمونه.کارنامه ی چند نفر تجریبو ریاضیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما سایتو دیدی؟تاییدش میکنی یا تکذیب؟من متوجه منظورت نشدم.
میشه اشتباهاتی که شده رو درست کرد ؟ ( توی کارنامه ) سه تا غلط زده واسم
اين هم واسه ما......... ان شاالله آزمون بعدي بهتر بشه
+++++سازمان سنجش گفت در كنكور 87 چون آموزش پرورش دير نمرات رو به ما رسوند ما مجبور شديم معدل رو تاثير بديم وگرنه ميخواستيم تك درس با ضريب تاثير بديم ... پس فكر نكنم پيش رو تاثير بدن چون نتيايج كنكور رو بايد يه سال بعدش اعلام كنن با كندي آموزش پرورش!!!
یکی از استادای تهرانی(فکنم شاهی دبیر نمیدونم)گفته بود ده سال میخوان پیش رو نهایی کنن.میگفت من پارسال بخشنامشو دیدم که نوشته بود پیش نهایی ولی نوبت امتحان که شد گفتن هر مدرسه خودش بگیره.
نه اینکه کلا بیخیالش شیم ولی خیلی هم نمیشه روش حساب کرد.
در مورد برنامه کنکور هم بهتره یه سری توضیح بدم:(این بعدی ها که نوشتم هر کدوم یه فرمه.
اول میای کل ساعتهایی که تا تیر درس میخونی رو مشخص میکنی.یعنی هر روزت رو مینویسی توی یه فرم که مثلا از 1تا2چیکار میکنی.(فرم مخصوص داره همش).این مشخص میکنه که چند ساعت وقت واسه مطالعه داری.مثال خو سایت754ساعت.(میتونی یه روز خالی در هفته بذاری که اگه یه اتفاق افتاد نتونستی درس بخونی خیلی عقب نیفتی.هر چند این برنامه کاملا انعطاف پذیره.
بعد میای درصد مهمی درستو مشخص میکنی.چجوری؟اینجوریکه مینویسی ضریب درست تو کنکور،میزان تسلطت،این که حضورت در کلاس خصوصی باشه یا اموزشگاهی و اینکه درکت از مطلب توی تشریحی خوندن و تست زدن چجوریه.اینا همش یه ضریبی بت میده.
بعد میای مشخص میکنی که چند ساعت و چه وقت مطلوب برای مطالعه ی اون درست داری.مثلا ظهر ها دوساعت.
تا اینجا به عهده ی خودت ازین جا به بعد رو میتونی بدی به خود برنامه ریزه(اقای خسرو پناه)خودت هم میتونی انجام بدی ولی به شدت وقت گیره.من خودم درستش کردم اونم فقط واسه یک ماهو ولی دو روز وقت گرفت.
بعدش کل تستهایی که باید جواب بدی و کل متنها تشریحی که باید بخونی رو تعداد وصفحشو مینویسی.بعد یه سری محاسبه رو این ضریبها و نسبتها میکنی و میفهمی که در کل دوره چقدر باید این درس رو بخونی(با گیرایی فرد رابطه مستقیم داره.)و اینکه در ساعت چقدر تست باید بزنی و چند صفحه درس بخونی که تا اخر سال تموم شه که البته با درک مطلب و یادگیری نسبت مستقیم داره.(چیزی که مشاور ها میگن باید بدونی ولی عملا غیر ممکنه کسی غیر ازین راه بتونه بفهمه.)
توزيع كل زمان مطالعه با توجه به ضرائب و نسبتها بسيار منطقي تر به نظر ميرسد و مطمئناً نتيجه بهتري نيز به بار ميآورد. فلانی پيش از استفاده از اين روش اولاً اصلاً نميدانست در طول كل دوره دقيقاً 754 ساعت وقت مطالعه دارد (نتيجه تكميل فرم شماره 1) و ثانياً دقيقاً نميتوانست اين زمان مطالعه را به طور منطقي در بين درسها توزيع كند و ثالثاً از حجم كار در ساعت درست درسهاي خود نيز كاملاً بي اطلاع بود يعني دقيقاً نميدانست با چند صفحه مطالعه متن و با چه تعداد تمرين تست در ساعت درسها ميتواند تا پايان دوره مطالعه همه صفحات و تمرين همه تستهاي درسهاي خود را به انجام برساند (نتيجه تكميل فرم كمكي شماره 1). بهتفاوت كل ساعت كار درسها در كل دوره توجه كنيد اين تفاوتها از اعمال ضرائب و نسبتها حاصل ميشوند و توزيع كل زمان مطالعه را منطقي ميكنند.
بعد میبینی که مثلا اذر چند ساعت وقت واسه مطالعه داری نسبت میگیری تا ببینی اذر چند ساعت فیزیک بخونی.
كار موازي همه درسها در طول دوره مطالعه سبب ميشود تا مغز داوطلب در مورد انتقال سريع از يك موضوع به موضوعي ديگر كه در سر جلسه كنكور پيش ميآيد مهارت كافي پيدا كند و در نتيجه انتقال از تستهاي يك درس به تستهاي درس ديگر در سر جلسه كنكور براي داوطلب آسان شود. اين مهارت داوطلب به آرامش وي در سر جلسه كنكور ميافزايد و نتيجه مثبت به بار ميآورد. دواطلبان كنكور توجه كنند توزيع کل ساعت کار درسها به ماههاي طول کل دوره به نسبت كل زمان کار اين ماه ها براي حصول به اين هدف صورت ميگيرد.
بعد میری میبینی که چند ساعت فیزیک باید تو اذر بخونی و از فرم اولی میبینی که روز اول اذر قراره چند ساعت درس بخونی.به نسبت ساعت درس ها که قراره تو اذر بخونی مشخص میکنی که هر درسی رو چند ساعت در روز بخونی طوری که تا اخر اذر مثلا 40 ساعت فیزیکت تموم شه.
برنامه خود را بگونه اي تنظيم كنند كه هر هفته حتي براي يك بار هم كه شده است به همه درسهاي خود رجوع و مدتي حتي يك ساعت را صرف آنها كنند. كسب مهارت انتقال سريع از يك موضوع به موضوعي ديگر ضمن حفظ تمركز بالاي مغز به اين ترتيب در طول دوره مطالعه ممكن ميگردد.
در کل من که به همه پیشنهاد میکنم حداقل برن یه سر بزنن.
من انچه شرط بلاغ است با تو گفتم تو خواه از سخنم پند گیر خواه........
بله.ردش کردم اگه دقت کنی برنامه ریزی کار خودته فقط باید با یه آدم آگاه مشاوره کنی
به مرکزتون بگو پاسخ برگتو چک میکنن
Last edited by apollon; 31-10-2008 at 17:42.
در کل انعطاف پذیری کمی داره. مگه تو کانونی نیستی دیگه باید اینارو بدونی من حوصله توضیح زیاد مثل شما رو ندارم ولی چندتا مشکل هست مثل:
1_ممکنه ما خودمون خیلی دست بالا فرض کنیم مثلا من برنامه ریخته بودم تا آخر شهریور به60 ساعت برسونم ولی آلان آبانه من هنوز 20 ساعت میخونم
2_هر چقدر هم جای خالی بذاری ممکنه بالاخره با تنبلی خودت و یا یک اتفاق کل برنامت بهم بریزه
3_اگه دانش آموز باشی ممکنه یه موقع یه هفته یه امتحانایی داشته باشی که نتونی برناه ات رو اجرا کنی و تغییرش بدی
4_یا حتی ممکنه یه هفته به دلیل کمبود گاز!!! مدارس تعطیل شه تو وقت اضافه بیاری
5
6
.
.
.
هر کدوم که پیش بیاد باید درصد زیادی از برنامه ات را عوض کنی.البته من نمیگم اصلا برنامه ی دراز مدت نداشته باش ولی نه به این سفت وسختی
اگه تو کانون ثبت نام نکردی برو ثبت نام کن دفتر برنامه ریزی کانون از همه شون بهتره من با خیلی از دانش آموزای خوبم صحبت کردم در اکثریت موارد اینجوری جواب نمیده ولی خوب یه افرادی هم پیدا میشن که میتونن ولی حرفا من رو نقض نمیکنن چون تعدادشون کمه
شما منطقه ی چندی که کشوریت شده 493 منطقه ات شده 165 منطقه 2 که هر رتبه ای میگیره تقزیبا نصفش میشه کشوریت
بعد از عمری سلام
آقا من برای دیفرانسیل چکار کنم؟
دیفرانسیل تعطیلم.همینطور فیزیک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)