تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 131 از 156 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من بازم میگم برین نگاه کنید به مطالبیکه من در صفحه 121 بامرک شرح دادم بامد رک مستند قرآنی تاریخی علمی ادبی بعد بیان اظهار نظر کنید من بنظر همتون احترام میزارم
    یه نگاه ضرری نداره نظرتون روهم میبینم اگر حق با شما بود حتما" ازتون تشکر خواهم کرد
    دوست عزیز قبل این که شما تذکر بدین خود من اینا رو خونده بودم.من که چیزی خلاف اینها نگفتم.گفتم؟خود این مطالب هم میگن که: اما در بخش دوم با توجه به عدم قطعیت روایات تاریخی لزوما واقعی و منطبق با حقایق نیست.(اگرچه می تواند باشد).منم همین رو میگم که اگه چیزی هست که نمی تونید قبول کنین حتما یا یه نظریه ای هست که شما نمی دونید یا یه تفسیر شخصی دیگه هست یا اصلا چیزیه که به داستان اضافه شده واسه جذب بیننده که البته به قول دوستان بهتر بود این هم نباشه و چیزی بدون مدرک اضافه نشه و ممکنه که مدرکی داشته باشه که ما نمی دونیم.به هر حال بهتره واسه این موضوع صبر کنیم سریال تموم شه و خود نویسنده این ها رو توی برنامه های نقد بگن.

2. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نا پلئون بناپارت میگه تاریخ چیزی نیست جز یاوه های آدم های دست نشانده .
    شاید منظورش این باشه که مثلا وقتی یه شاهی که خوب نبوده واسه ی خوب بودن خودش مورخ ها رو مجبور می کردن که ازشون خوب بنویسن یا مثلا وقتی یه ملتی توی یه جنگی شکست می خورد نمی گفتن ترسو یا بی عرضه بودیم شکست خوردیم مورخ ها رو مجبور می کنن که بنویسن که حریف کلک زد نامردی کرد یا از این چیزا.این حتی در مورد امامان هم اتفاق افتاده که حاکمان وقت حدیث های پیامبر یا امامان رو نابود می کردن یا اونها رو به نفع خودشون تغییر می دادن.و چون تاریخ یه ملت مهمه سعی می کنن خوب ثبت شه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

الان چند صفحه هست که بحث از مبدا خودش که سریال باشه فاصله گرفته و بحث دینی و مذهبی اخلاق جامعه تا دفاع از شاعر و نقل قول ها از سیاستمدارها (البته از سری نقل قول های فارسی که هیچ وقت زیان اصلیش پیدا نمیشه)
    متاسفانه مشاهده میشه که همکار این قسمت rebecca (با تمام احترام) تنها با تشکر از پست های اینچنینی به سادگی از کنارشون میگزره و به هدف تاپیک که بررسی سریال و نقاط ضعف و قوت اون هست دقت نمیکنه
    اینجاست که جای خالی مدیری مثل Amin عزیز حس میشه که بارها دیدیم در مقاطع زمانی مختلف بسیاری از پست های نامربوط به تاپیک (مثل گاهی اوقات پست های خود من!!) رو فارغ از نظر شخصی خودش پاک میکرد و نمیگذاشت انحرافی از موضوع اصلی پیش بیاد از همکار عزیز این قسمت هم خواهش میکنم همین رویه رو در پیش بگیرن

در باره ی اینکه بعضی دوستان روی منبع فیلم مشکل دارند یا حوادث فیلم به نظرشون با اون داستانی که شنیدند متفاوت هست باید بگم که: این سریال موضوعی رو انتخواب کرده که در مورد صحت وجود تاریخیش و یا صرفا یک داستان مذهبی بودنش خیلی جای بحث هست
    پس یک سریال طرف هستید نه یک سند تاریخی (که حالا بخواهید در مورد شرایط حدوثش بحث بشه) یا نه چیز دیگه ...
    منبع اصلی این داستان هم تورات سفر پیدایش هست
    و بجز اون فقط در قران یکباره دیگه با این داستان روبرو میشویم
    و اگه هردو این کتابها رو مطالعه کنید متوجه میشیدحالت فیلمنامه یا نمایشنامه نیست (با جزئیات کامل صحنه و نحوه قرار گیری اشخاص و اینقدر برای کارکترها دیالوگ گفته نشده ...)
    پس بنابه این فیلمنامه نویس مجبور هست که چیزهایی رو خودش اضافه کنه (یعنی به داستان اصلی شاخ و برگ و جزئیات بده) چون اصل داستان حالت روایی یا کتاب داره نه حالت سناریو
    حالا این وسط یه سری داستان ها و روایت ها و... هست که خارج از دو منبع (تورات و قران) هست که توسط افراد زیادی در گذر زمان نقل شده ( رمان خیلی مشهور سینوهه هم هست اونهم با ترجمه بد فارسی و تفاوت فاحش با نسخه اصلی که متاسفانه از اون کتاب هم الهام گرفته شده)
    در کنار اینها توجه کنید که هدف سریال در کل جلب رضایت بیننده هست( که متاسفانه این سریال با این مخارج هنگفت از پس اون برنیومده) پس طبیعتا باید یه سری چهره های شناخته و فاکتورهای بسیار دیگه در کار استفاده بشه

اینقدر نگران اینکه فلان قسمت با فلان تفسیر نمیخونه نباشید چون اگه با اون تفسیر مورد نظر شما بخونه مطمعنا با یک تفسیر دیگه در تضاد خواهد بود و اونوقت یه شاکی دیگه خواهد داشت

کلا بهتره بیشتر روی جنبه هنری و تکنیکال سریال و نکات مربوط به اون بحث بشه نه روی مسائل حاشیه ای
    Last edited by Big-Boss; 05-04-2009 at 01:08.

5. 5 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الان چند صفحه هست که بحث از مبدا خودش که سریال باشه فاصله گرفته و بحث دینی و مذهبی اخلاق جامعه تا دفاع از شاعر و نقل قول ها از سیاستمدارها (البته از سری نقل قول های فارسی که هیچ وقت زیان اصلیش پیدا نمیشه)
    متاسفانه مشاهده میشه که همکار این قسمت rebecca (با تمام احترام) تنها با تشکر از پست های اینچنینی به سادگی از کنارشون میگزره و به هدف تاپیک که بررسی سریال و نقاط ضعف و قوت اون هست دقت نمیکنه
    اینجاست که جای خالی مدیری مثل amin عزیز حس میشه که بارها دیدیم در مقاطع زمانی مختلف بسیاری از پست های نامربوط به تاپیک (مثل گاهی اوقات پست های خود من!!) رو فارغ از نظر شخصی خودش پاک میکرد و نمیگذاشت انحرافی از موضوع اصلی پیش بیاد از همکار عزیز این قسمت هم خواهش میکنم همین رویه رو در پیش بگیرن

در باره ی اینکه بعضی دوستان روی منبع فیلم مشکل دارند یا حوادث فیلم به نظرشون با اون داستانی که شنیدند متفاوت هست باید بگم که: این سریال موضوعی رو انتخواب کرده که در مورد صحت وجود تاریخیش و یا صرفا یک داستان مذهبی بودنش خیلی جای بحث هست
    پس یک سریال طرف هستید نه یک سند تاریخی (که حالا بخواهید در مورد شرایط حدوثش بحث بشه) یا نه چیز دیگه ...
    منبع اصلی این داستان هم تورات سفر پیدایش هست
    و بجز اون فقط در قران یکباره دیگه با این داستان روبرو میشویم
    و اگه هردو این کتابها رو مطالعه کنید متوجه میشیدحالت فیلمنامه یا نمایشنامه نیست (با جزئیات کامل صحنه و نحوه قرار گیری اشخاص و اینقدر برای کارکترها دیالوگ گفته نشده ...)
    پس بنابه این فیلمنامه نویس مجبور هست که چیزهایی رو خودش اضافه کنه (یعنی به داستان اصلی شاخ و برگ و جزئیات بده) چون اصل داستان حالت روایی یا کتاب داره نه حالت سناریو
    حالا این وسط یه سری داستان ها و روایت ها و... هست که خارج از دو منبع (تورات و قران) هست که توسط افراد زیادی در گذر زمان نقل شده ( رمان خیلی مشهور سینوهه هم هست اونهم با ترجمه بد فارسی و تفاوت فاحش با نسخه اصلی که متاسفانه از اون کتاب هم الهام گرفته شده)
    در کنار اینها توجه کنید که هدف سریال در کل جلب رضایت بیننده هست( که متاسفانه این سریال با این مخارج هنگفت از پس اون برنیومده) پس طبیعتا باید یه سری چهره های شناخته و فاکتورهای بسیار دیگه در کار استفاده بشه

اینقدر نگران اینکه فلان قسمت با فلان تفسیر نمیخونه نباشید چون اگه با اون تفسیر مورد نظر شما بخونه مطمعنا با یک تفسیر دیگه در تضاد خواهد بود و اونوقت یه شاکی دیگه خواهد داشت

کلا بهتره بیشتر روی جنبه هنری و تکنیکال سریال و نکات مربوط به اون بحث بشه نه روی مسائل حاشیه ای
    شرمنده ها ولی مثل اینکه این یه سریال دینی و تاریخی هست مگه چیز دیگه ای شما دیدین؟اگه نگاه کنید می بینید که بحث فقط درباره ی درست بودن یا نبودن منابع هست.همه ی این حرف ها رو که من هم توی پستهای قبلی گفته بودم.مشکل اینه که یکی بدون اینکه همه ی پستها رو درست بخونه میاد و یه نظر رو دوباره می ده.والا من هم گفتم که بهتره تا پایان سریال صبر کرد تا خود تهیه کنندگان توضیح بدن نیازی به پست دوباره ی شما نبود.

7. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

اینجاست که جای خالی مدیری مثل amin عزیز حس میشه که بارها دیدیم در مقاطع زمانی مختلف بسیاری از پست های نامربوط به تاپیک (مثل گاهی اوقات پست های خود من!!) رو فارغ از نظر شخصی خودش پاک میکرد و نمیگذاشت انحرافی از موضوع اصلی پیش بیاد از همکار عزیز این قسمت هم خواهش میکنم همین رویه رو در پیش بگیرن
    من به عنوان همکار این قسمت از اول این تاپیک تا همین امروز تمام پستهای این تاپیک رو خوندم ، شما اگه فراموش کردین یه زمانی بوده که بحث در مورد سریال مربوط میشده به مدل مو و رنگ چشم مصطفی زمانی تا اینکه فقط سوتی گرفتن از سریال که دوستان به تشکر از پست های قبلی هم بسنده نمیکردن و حتماً باید خودشون سوتی رو برای هزارمین بار ذکر میکردن ، من فراموش نکردم . این سریال دقیقاً یک سریال دینی مذهبی تاریخی هست پس باید در همین حیطه هم در موردش بحث بشه بحث در مورد یک سریال فقط به جنبه های فنی یک سریال خلاصه نمیشه در مورد موضوع سریال منابع سریال و ... هم باید بحث بشه . در ضمن من ممکنه خیلی از پستهایی که میخونم رو اصلاً قبول نداشته باشم اما نمیتونم این پستها رو پاک کنم چون بر اساس نظر شخصی خودم که نمیتونم پستها رو پاک کنم . نه نظر شخصی خودم نه نظر شخصی شما .
    +
    اگه هر کاربری یک بار قوانین رو میخوند مطمئناًًً هیچ مشکلی پیش نمیومد . توی پستهای اخیر بعضی ها خیلی به اینکه مطالعه فراوانی دارن و ... تاکید میکنن . این نظر شخصی خودشونه و نیازی به ذکرش نیست .
    +
    وقتی نظرتون رو میگید هر چند صفحه یکبار دوباره تکرارش نکنین و بقیه رو ارجاع ندین به پستتون چون اگر کسی علاقه مند به خوندن مطالب شما باشه حتماً این کار رو میکنه .
    +
    فقط و فقط نظر خودتون رو بگید و اگر با نظر کسی مخالف هستین با دلایل درست و با احترام کامل به فرد مقابل در مورد پستش اظهار نظر کنین نه اینکه بگید اطلاعات نداری یا هیچی نمیدونی و از این قبیل ...

9. 8 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام
    امروز برای اولین بار حدود 20 دقیقه از این سریال رو دیدم و واقعا شوکه شدم
    اولین چیز که شبیه یه جوک بود : پله های خروج اضطراری که مدت خیلی زیادی از عمرشون (از زمان ساخت آپارتمان) نمیگزره روی سیلوها بود اونهم توی بیش از چندهزارسال پیش

دومین چیز که واقعا جای تاسف داره به سادگی برخورد کردن با ازدواج دوم و چندم هست
    خیلی راحت یوسف جلوی زنش از عشق خودش و زلیخا صحبت میکرد و ایضا اراده خدا در این کار
    حتما دیدید یا میدونید چجور یه زن خورد میشه وقتی شوهرش با یه زن دیگه ازدواج یا ص ی غ ه یا هر چی دیگه انجام میده
    واقعا میخوان زنها در مقابل یه همچین پدیده ای مثل زن یوسف باشند
    واقعا جای تعجب این عقاید زن ستیز رو اینجور توی یه رسانه ملی به عنوان خواست و اراده خدا تلقین کنند
    حتی اگه قصد صرفا روایت داستان باشه (که البته با اینهمه نیش و کنایه بیشتر نشون میداد سعی در عادی کردن این موضوع و جزء حقوق مرد نشون دادن هست) نباید به این شکل و فرم اون هم در قرن 21 مطرح بشه
    Last edited by Big-Boss; 03-04-2009 at 22:14.

11. 4 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقتی میشه خیلی راحت چندین بار ازدواج کرد نباید باعث تعجب بشه
    توی کتاب دینی مسلمانان هم خیلی راحت به این موضوع پرداخته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

واقعا این قسمت سریال زیبا بود. مخصوصا هنگام برخورد یوسف و بنیامین پس از شناخت.

14. این کاربر از Dark Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

من خودم کاملا با کارگردانی و بازی گریه این سریال مخالفم....ولی باید اقرار کنم،که این قسمتش واقعا به دلم نشست...واقعا که هم یوسف و هم بنیامین قشنگ بازی کردن....من می خواستم گریه کنم رو نشد...آخه همیشه پای این فیلم می خندیدم....در کل این قسمتش قشنگ بود....بنیامین که کلللی ذوق کرد...خوشبحالش

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من توی فیلم بنیامین خیلی زیباتر از یوسف هست....

یوزارسیف رو بیش از حد گریم کردن ....

17. 2 کاربر از اماستیاف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •