منم نسخه رایگانش رو دانلود کردم که فایروال نداره ولی لایسنس اینترنت سکیوریتی بهش دادم.
اوست هم برنامه رو (نه دیتابیس) آپدیت کرد به اینترنت سکیوریتی. یعنی اگه لایسنس بالاتر از برنامت بدی، برنامه خودش رو با استفاده از اینترنت آپگرید می کنه.
منم نسخه رایگانش رو دانلود کردم که فایروال نداره ولی لایسنس اینترنت سکیوریتی بهش دادم.
اوست هم برنامه رو (نه دیتابیس) آپدیت کرد به اینترنت سکیوریتی. یعنی اگه لایسنس بالاتر از برنامت بدی، برنامه خودش رو با استفاده از اینترنت آپگرید می کنه.
اونقت فایروال الان فعال هست ؟ برای من آپگرید کرد ولی فایروال فعال نیست و فقط بخشش در صفحه برنامه ظاهر شده.
اینطور به نظر میاد!
اتفاقا ویندوز بهم پیغام روشن کردن فایروال میداد، فکر کردم فایروال اوست رو نشناخته. حالا خودتون عکس رو ببینین.
محتوای مخفی: عکس
یعنی فعال نیست؟
Last edited by afshin b; 02-12-2011 at 22:24.
عکس برای من نمایش داده نمیشه.
همون در بخش فایروال وقتی استارت رو میزدم، ارور Unknown میداد.
وقتی شما لاینسس رو به برنامه اضافه می کنید اگه لاینسس اینترنت سکیوریتی رو به آنتی ویروس پرو بدین بلافاصله بعد از وارد شدن لاینسس آپدیت نرم افزاری میشه و فایروال هم به برنامه اضافه می کنه چون لاینسس اینترنت سکیوریتی رو بهش دادین.برای من فایروال نصب شده بود و فعال بود که به خاطر فایروال کمودو حذفش کردم.ولی به نظرم آواست هم فایروال خوبی داره تو این چند ساعتی که تستش زدم...
اگه می خواین این مشکل بوجود نیاد فقط باید از لاینسس همون نسخه اسفاده کنید...
چرا، تو عکس شما فعال هست.
Avast internet security 6 رو نصب کردم. حالا بعد از چند مدت میخواد خود برنامه رو آپدیت کنه.بعد از آپدیت برنامه مشکلی از لحاظ کرک پیش نمیاد؟
ویرایش:
آپدیت کردم، مشکلی پیش نیومد!
Last edited by lurenzo; 07-12-2011 at 23:02.
من آپدیت کردم مشکلی ایجاد نکرد البته از آنتی ویروس پرو استفاده می کنم نه اینترنت سکیوریتی...
فایروال فعال است..
Stop بزنی غیرفعال میشه!
شما برو به این قسمت :
سپس 2 تا گزینه رو روی Turn On بزارید و Ok کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
مگه فایروال اوست کافی نیست؟ برای چی فایروال ویندوز رو روشن کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)