تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 940 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو سایت gamingaccess نوشته شده دمو اومده اما لینکش کار نمیکنه!!! نوشته حجمه دمو 1.1 هستش و......

اینم متن خبرش!

Demo been released but links not working!
    PES 2009 Demo has been released it is about 1.1 GB. Anyway we have not found yet a working link. We are trying to upload it to our server and provide torrent and filefront links. Stay tuned we will keep you informed!!!

The PC demo version of PES 2009 has been leaked a day earlier than scheduled via a German site. Players will be able to select fully licensed Manchester United, Liverpool, Real Madrid, and Barcelona club teams, or the licensed Italian or French national sides. The demo will allow users an early taste of the all-new elements set to further bolster PES 2009's reputation as the definitive football game. All new visuals with completely remodeled players and animations, and new physics routines to ensure the ball behaves more realistically have been included, while the AI of the CPU sides has been enhanced to provide an ever evolving challenge.

The PES 2009 demo will also include promotional videos detailing the new game's 'Become a Legend' and online 'Legends' modes, which see the player controlling just one player within a team and attempting to forge a career in football. Starting as a promising 17-year-old, players must force their way into the first team and produce a series of blistering performances which will ultimately result to a move to one of Europe's biggest sides. Or, on the flipside, poor performances can see a player struggling in the lower leagues and eventually being released.

Last edited by google_boy07; 01-10-2008 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دمو بازی منتشر شد

PES 2009 Demo Torrent!!!!!!

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by google_boy07; 01-10-2008 at 21:11.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه مقایسه خیلی جالب ..............

خودتون قضاوت کنید بگید این کجا و آن کجا !؟

برای مقایسه بیشتر لینک زیر را کلیک کنید !!!

کد:

Last edited by google_boy07; 01-10-2008 at 21:45.

4. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ایسانس شدنش که کاری نداره بچه های persianpes سر سه سوت درستش میکنن هم face ها رو هم اسامی رو تازه لیگ ایران هم راه میندازن
    امیدوارم از مصرف کننده های سالم سایت باشی!

اون اسمش ويرايش بازي هست نه ليسانس گرفتن با پچ فقط ميشه خود فريبي كرد بازي كردن با چيزي كه اورجينال هست لذتش يه چيز ديگه است. شايد براي امثال من كه ويرايشگر بازي هستم اين مسئله بيشتر به چشم بياد. چون چيز رو كه خودمون ساختيم مي دونيم كه تقلبي هست.
    اتفاقاً لایسنس هم میشه.

شما چجور ادیتوری هستی که نمی دونی با تغییر دیتا بیس میشه لایسنس ایجاد کرد؟!!!!!!!

بهت پیشنهاد میکنم با کاره حسن قهرمانی آشنا بشی. اسم سایت رو نمی تونم بگم، چون تبلیغ میشه!

از بابت فیس انگلیس مممنون , ولی عجیبه 10 رو که رونی می پوشه نه جرارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    10 ماله اون هستش نه رونی! توی آخرین بازی انگلستان هم جرارد شماره 10 رو پوشیده بود، چون اون نبود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کرسپو جان شما شاید منو نشناسی ولی آقا سیامک مدیر persianpes منو به خوبی میشناسه من از کاربرای خیلی قدیم سایت بودم اگر اشتباه نکنم pes 5 آیدی من تو سایت هم redman بوده که اگه از آقا سیامک بپرسین همه چی دستگیرتون میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کرسپو جان شما شاید منو نشناسی ولی آقا سیامک مدیر persianpes منو به خوبی میشناسه من از کاربرای خیلی قدیم سایت بودم اگر اشتباه نکنم pes 5 آیدی من تو سایت هم redman بوده که اگه از آقا سیامک بپرسین همه چی دستگیرتون میشه
    من که حرف بدی نزدم، فقط چون نمی شناسم، گفتم امیدوارم از درستا باشی!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[quote=Crespo;3024882]

اتفاقاً لایسنس هم میشه.

شما چجور ادیتوری هستی که نمی دونی با تغییر دیتا بیس میشه لایسنس ایجاد کرد؟!!!!!!!

quote]

اصل خنده هستي ها معني لايسنس رو شما نميدوني گل پسر يعني چي لايسنس ايجاد كرد لايسنس رو ايجاد نمي كنن دانشمند لايسنس به رسمي بودن يه بازي ميگن. مثلا وقتي ميگن تيم بايرن لايسنس شده معنيش اين نيست كه اساميش درست درج شده يعني اينكه نماينده اي از كونامي ميره با مديريت باشگاه توافق ميكنه تا ازشون كسب اجازه كنه تا تيم رو در بازي ويديويي قرار بدن. لايسنس با ويرايش گرفته نميشه آقاي با مزه

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض دموی pes 2009

بالاخره دمو pes 2009 ارائه شد .
    شما میتونید نسخه تورنت اون رو از لینک زیر دریافت کنید.

کد:

10. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اصل خنده هستي ها معني لايسنس رو شما نميدوني گل پسر يعني چي لايسنس ايجاد كرد لايسنس رو ايجاد نمي كنن دانشمند لايسنس به رسمي بودن يه بازي ميگن. مثلا وقتي ميگن تيم بايرن لايسنس شده معنيش اين نيست كه اساميش درست درج شده يعني اينكه نماينده اي از كونامي ميره با مديريت باشگاه توافق ميكنه تا ازشون كسب اجازه كنه تا تيم رو در بازي ويديويي قرار بدن. لايسنس با ويرايش گرفته نميشه آقاي با مزه
    بهتره ادب رو رعایت کنی.

از طریق دیتا بیس میشه، عزیز. بهتره دایره اطلاعاتتو گسترده تر کنی. راحت از طریق دیتا بیس میشه کاری کرد که به طور مثال تیمی مثل چلسی که لایسنس نشده، عملاً تمام خصوصیاتش بشه مثل منچستر که لایسنس شده. فقط یه تیکه از حرفت درسته که این کار بدون توافق انجام میشه. پس در نتیجه مشکل از خودته! البته حق درای، چون . . .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما برو اول معني لايسنس رو ياد بگير وقتي ياد گرفتي بيا صحبت كنيم.
    در ضمن يادم نمياد بي ادبي كرده باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •