تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 216 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اصلا جای هیچ شکی نیست که n78 بهتره البته به غیر از دوربین .
    من با دوستم همزمان گوشیهامون رو خریدیم که اون ویوتی خرید و من n78.
    الان به من میگه کاشکی منم تسک منیجر داشتم - کاشکی منم میتونستم چند تا برنامه با هم کارکنم - کاشکی منم جی پی اس داشتم - کاشکی منم میتونستم روی موج اف ام آهنگ بفرستم - کاشکی منم تنوع نرم افزاری داشتم - کاشکی منم ......
    ولی من فقط میتونم بگم کاشکی منم دوربین بهتری داشتم - کاشکی منم تاچ میداشتم(هر چند من از تاچ بدون صفحه کلید خوشم نمیاد)
    بابا به خدا هنگ رو با آپدیت میشه برطرف کرد. من از وقتی دارمش تا حالا هنگ نکرده!
    یک بار تستش کردم که ببینم چند تا نرم افزار رو میتونم باز نگه دارم و تا آخر مموریش نرم افزار و بازی سنگین باز کردم تا اینکه خودش گفت مموری تموم شده و در همون حالت بازم بدون هیچ افت سرعتی با گوشی کار میکردم

حالا هر جور مایلید
    درسته و باید اضافه کنم که اگر نگران مشکلات هنگ هم هستید موقع خرید #0000#* رو توی گوشی بزنید اگه ورژنش زیر 11 یا بالای اون بود گوشی رو بخرید چون در این صورت احتمال هنگ خیلی کم میشه البته هنگ هم توی همه گوشی ها نیست مثلا گوشی من تا حالا هنگ نکرده
    ولی از حق هم نگذریم گوشی ویوتی هم گوشی خوبی هست من برخی مزایا و معایب این دو تا گوشی رو برات مینویسم خودت انتخاب کن
    مزایای ویوتی : دوربین بهتر - پخش فرمت Divx - خوش دست -
    معایب: مشکلات در نصب برنامه و تم - معروف نبودن مارک LG در میان گوشی ها (معمولا موقع فروش کی ازت نمیخرش) - تاچ اسکرین بودن (با توجه به این که به گفته خودتون به گوشی سخت کار عادت دارین)- نداشتن صفحه 16 میلیون رنگ- در ضمن بلوتوث ویوتی 1.3 هست و سرعت پایینی نسبت به بلوتوث 2 در n78 داره

مزایای n78 : وایرلس لن - سیستم عامل جدید با سرعت پردازنده بالا- GPS- نصب برنامه بدون محدودیت - صفحه 16 میلیون رنگ- فرستنده اف ام (واقعا کاربرد داره .من تو ماشین ازش استفاده میکنم و دیگه هم لازم نیست یه ضبط بخرم و یکی بیاد بدزدتش)
    معایب: دوربین 3.2(البته نسبت به ویوتی دوربین خوبی نیست وگر نه در نوع خودش خوبه) - درب باطری محکم چفت نمیشه و هنگام کار با گوشی صدای جیر جیر میده

2. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@MID_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای پخش کننده ی دایویکس باید خدمتتون عرض کنم که من فقط از فیلم های با فرمت دایویکس در گوشیم استفاده میکنم.
    مگه یک نرم افزار دایویکس پلیر برای سیمبین چیزیه که یک مزیت ویوتی خوندن دایویکس باشه!!
    پس از این لحاظ هم مشکلی نمیمونه.

4. این کاربر از H@MID_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اصلا جای هیچ شکی نیست که n78 بهتره البته به غیر از دوربین .
    من با دوستم همزمان گوشیهامون رو خریدیم که اون ویوتی خرید و من n78.
    الان به من میگه کاشکی منم تسک منیجر داشتم - کاشکی منم میتونستم چند تا برنامه با هم کارکنم - کاشکی منم جی پی اس داشتم - کاشکی منم میتونستم روی موج اف ام آهنگ بفرستم - کاشکی منم تنوع نرم افزاری داشتم - کاشکی منم ......
    ولی من فقط میتونم بگم کاشکی منم دوربین بهتری داشتم - کاشکی منم تاچ میداشتم(هر چند من از تاچ بدون صفحه کلید خوشم نمیاد)
    بابا به خدا هنگ رو با آپدیت میشه برطرف کرد. من از وقتی دارمش تا حالا هنگ نکرده!
    یک بار تستش کردم که ببینم چند تا نرم افزار رو میتونم باز نگه دارم و تا آخر مموریش نرم افزار و بازی سنگین باز کردم تا اینکه خودش گفت مموری تموم شده و در همون حالت بازم بدون هیچ افت سرعتی با گوشی کار میکردم

حالا هر جور مایلید
    چندتا تم بریز از اون حجیم هاش تا ببینی چه جوری هنگ می کنه
    خب منم پیشنهاد دادم 5800 بگیره تا تمام چیزهایی که گفتی رو به همراه صفحه نمایش تاچ داشته باشه

6. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تم حجیم هم ریختم با فعال کردن افکت.
    باز هم مشکلی نداشت.
    در ضمن من با پیشنهاد nintendo موافقم اگر بتونی پول بیشتری بزاری و 5800 بگیری خیلی بهتره.
    البته من از مشکلات اون گوشی چیزی نمیدونم چون n78دارم.

8. این کاربر از H@MID_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Lavoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    طهران!

پيش فرض

بچه ها از همتون ممنون! حقیقتش نمیتونم بیشتر از 280 برای گوشی خرج کنم چون بالاخره دانشجوییه و هزار تا خرج! ولی از همتون ممنون که منو راهنمایی کردید و اگه خدا بخواد همین 78 رو بخرم. لطف کردید!

10. 2 کاربر از Lavoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Lavoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    طهران!

پيش فرض

در ضمن اینرو هم بگم من زیاد از گوشیم استفاده سخت نمیکنم واسه همین فکر نمیکنم 78 با استفاده معمولی من زیاد هنگ کنه. چون اصولا اهل بازی کردن با گوشی یا ریختن تمهای آنچنان سنگین و برنامه های زیاد روی گوشی نیستم.

12. 2 کاربر از Lavoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برای پخش کننده ی دایویکس باید خدمتتون عرض کنم که من فقط از فیلم های با فرمت دایویکس در گوشیم استفاده میکنم.
    مگه یک نرم افزار دایویکس پلیر برای سیمبین چیزیه که یک مزیت ویوتی خوندن دایویکس باشه!!
    پس از این لحاظ هم مشکلی نمیمونه.
    در حال حاظر بهترین پلیر coreplayer هست که اونم فایل های Divx رو خوب پخش نمیکنه(تیک میزنه) البته اگه bitrate فایل رو کم کنیم شاید درست بشه ولی در این حالت کیفیت تصویر هم پایین میاد
    در ضمن اینرو هم بگم من زیاد از گوشیم استفاده سخت نمیکنم واسه همین فکر نمیکنم 78 با استفاده معمولی من زیاد هنگ کنه. چون اصولا اهل بازی کردن با گوشی یا ریختن تمهای آنچنان سنگین و برنامه های زیاد روی گوشی نیستم.
    شما برو یه ورژن زیر یا بالای 11 بگیر مطمئن باش هنگ که نمیکنه هیچ مثل ساعت هم کار میکنه برنامه هم اگه زیاد روش بریزی بازم هنگ نمیکنه چون پردازنده این گوشی خیلی قوی هست

14. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salamaqmehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

سلام رفقا
    من با هیدن کردن فایلها تو اکسپلور مشکل دارم یعنی بعد از هیدن کردن دوباره تو گالری نشونش میده درحالیکه تو اکسپلوره هیدنه .
    البته بعد از خاموش روشن کردن گوشی هیدن میشه .
    اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.

داره خودمونی میشه corey taylor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان ورژن 21 با 20 چه فرقی میکنه ؟ چه قابلیتهایی اضافه شده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نور صفحه نمایش چرا از 5 ثانیه تکون نمیخوره؟
    هرکار کردم 10 ثانیه خاموش بشه نشد که نشد.
    ریست که میکنم چند لحظه درست میشه ولی باز همونجور میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •