درسته و باید اضافه کنم که اگر نگران مشکلات هنگ هم هستید موقع خرید #0000#* رو توی گوشی بزنید اگه ورژنش زیر 11 یا بالای اون بود گوشی رو بخرید چون در این صورت احتمال هنگ خیلی کم میشه البته هنگ هم توی همه گوشی ها نیست مثلا گوشی من تا حالا هنگ نکردهاصلا جای هیچ شکی نیست که n78 بهتره البته به غیر از دوربین .
من با دوستم همزمان گوشیهامون رو خریدیم که اون ویوتی خرید و من n78.
الان به من میگه کاشکی منم تسک منیجر داشتم- کاشکی منم میتونستم چند تا برنامه با هم کارکنم
- کاشکی منم جی پی اس داشتم
- کاشکی منم میتونستم روی موج اف ام آهنگ بفرستم
- کاشکی منم تنوع نرم افزاری داشتم
- کاشکی منم ......
ولی من فقط میتونم بگم کاشکی منم دوربین بهتری داشتم - کاشکی منم تاچ میداشتم(هر چند من از تاچ بدون صفحه کلید خوشم نمیاد)
بابا به خدا هنگ رو با آپدیت میشه برطرف کرد.من از وقتی دارمش تا حالا هنگ نکرده!
یک بار تستش کردم که ببینم چند تا نرم افزار رو میتونم باز نگه دارم و تا آخر مموریش نرم افزار و بازی سنگین باز کردم تا اینکه خودش گفت مموری تموم شده و در همون حالت بازم بدون هیچ افت سرعتی با گوشی کار میکردم
حالا هر جور مایلید![]()
ولی از حق هم نگذریم گوشی ویوتی هم گوشی خوبی هست من برخی مزایا و معایب این دو تا گوشی رو برات مینویسم خودت انتخاب کن
مزایای ویوتی : دوربین بهتر - پخش فرمت Divx - خوش دست -
معایب: مشکلات در نصب برنامه و تم - معروف نبودن مارک LG در میان گوشی ها (معمولا موقع فروش کی ازت نمیخرش) - تاچ اسکرین بودن (با توجه به این که به گفته خودتون به گوشی سخت کار عادت دارین)- نداشتن صفحه 16 میلیون رنگ- در ضمن بلوتوث ویوتی 1.3 هست و سرعت پایینی نسبت به بلوتوث 2 در n78 داره
مزایای n78 : وایرلس لن - سیستم عامل جدید با سرعت پردازنده بالا- GPS- نصب برنامه بدون محدودیت - صفحه 16 میلیون رنگ- فرستنده اف ام (واقعا کاربرد داره .من تو ماشین ازش استفاده میکنم و دیگه هم لازم نیست یه ضبط بخرم و یکی بیاد بدزدتش)
معایب: دوربین 3.2(البته نسبت به ویوتی دوربین خوبی نیست وگر نه در نوع خودش خوبه) - درب باطری محکم چفت نمیشه و هنگام کار با گوشی صدای جیر جیر میده