شما چرا اینقدر سخت میگیرین .. من که از این گوشی خوب تر تا حالا نداشتم. میخام حالا حالا ها هم باهاش حال کنم. تنها یک مورد استثنا وجود داره و اونم اکسپریاس که دلم رو میلرزونه.![]()
شما چرا اینقدر سخت میگیرین .. من که از این گوشی خوب تر تا حالا نداشتم. میخام حالا حالا ها هم باهاش حال کنم. تنها یک مورد استثنا وجود داره و اونم اکسپریاس که دلم رو میلرزونه.![]()
میبینم دوستان همه از دست گوشی هاشون شاکینواقعا نمی دونم ای سری چرا اینقدر بد کار کردن ولی من اصلا پشیمون نیستم چون دیگه خریدمش.
فقط اگه مشکله هنگ شدنش حل میشد خیلی خوب میشد.
همین الانم اعصابم خورد کرد وقتی تم رو عوض کردم هنگ کرد و دیگه هیچ دکمه ی کار نکرد . مجبورشدم از باطری ریستارتش کنم . هر وقت هم باطری رو در میارم میموریش کلا فرمت میشه. همه ی اهنگ هام و عکس های که گرفته بودم پاک شددفعه قبل هم میموریش فرمت شد نفهمیدم مشکل از چیه ولی الان فهمیدم بعد از ایننکه باطری بیرون اوردم اینطوری شد.
فکر کنم میموریهم مشکل داره.نظر شما چیه
دوستان من از کجا میتونم گوشیم رو اپدیت کنم . من قبلا رو دسکتبم برنامه ی اپدیت داشتم متاسفانه الان ادرس هیچ سایتی و هیچ برنامه ی رو کامبیوترم نصب نیست
میشه راهنمایی کنید چطور اپدیت کنم
ممنون میشم
مموريت ربطي به در آوردن باطري نداره.احتمالا خودش مشكل داره.
براي آپديت يه سر به اين تاپيك بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي.
خیلی ها بخاطر تعریف های یبخود شما و ارمین رفتن خریدن و پشیمون شدن متاسفانه هنوزم دارین تعریف میکنین مگه دارین از کارخونش پول میگیرین البته من قبل از شما خریده بودم
چرا پست قبلی من پاک شد؟میبینم دوستان همه از دست گوشی هاشون شاکینواقعا نمی دونم ای سری چرا اینقدر بد کار کردن ولی من اصلا پشیمون نیستم چون دیگه خریدمش.
فقط اگه مشکله هنگ شدنش حل میشد خیلی خوب میشد.
من در حالت کلی گفتم که اگه گوشی ای هنگ کنه مفت هم نمی ارزه
من کلا 2-3 بار هنگ دیدم بعد از این چند ماه (قبل و بعد از آپدیت)
عجبخیلی ها بخاطر تعریف های یبخود شما و ارمین رفتن خریدن و پشیمون شدن متاسفانه هنوزم دارین تعریف میکنین مگه دارین از کارخونش پول میگیرین البته من قبل از شما خریده بودم
بابا خیلی باحالین
مهدی میبینی؟
خیلی ها عقل داشتن خوب نمیرفتن بخرن
صد بار کفتم مال من خوبه و مشکلی باهاش نداشتم و ندارم
خود من هم اومدم همینجا مشورت گرفتم
اما عقلم سر جاش بود و تصمیم رو خودم گرفتم
مگه ما زور کردیم که برن بخرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون چیزی که ما از این گوشی ها دیده بودیم همون چیزی بود که بیان کردیم
به من و مهدی چه ربطی داره که گوشی خراب به بقیه انداختن؟
تازه
اگه گوشی ما هم مشکل داشته باشه بازم اینقدر بی مسئولیت نیستیم که بیایم گردن اون کسی که راهنماییمون کرده بندازیم
شما هم که خودت قبل از ما خریدی پس دیگه حرفت چیه؟
متاسفم
من کاری به این گوشی ندارم ولی خوب بعضی دوستان هر بلایی میخوان سر گوشی در میارن بعد هم اون رو تقصیر برند و بقیه که جز راهنمایی کاری نکردن میندازن.
گوشی که هک بشه و هر نرم افزاری که دستتون بیاد بریزید روش خوب مشخصه که به هم میریزه.البته هک اگر اصولی انجام بشه اون هم مشکلی نداره.
مهم روش کار کردن با گوشی هست.
ممنون داداش
همین الان از مغازه ای که خریده بودم برگشتم مموری رو عوض کردم . نمی دونم دیگه چیه بشه
من در شکم شاید بخاطره میموریش اصل نیست یا حجمش دو گیگ هست. ولی من فقط هفصد مگ ریخته بودم روش.خدا بخیر کنه
دوست من مطمنا شما و دوستتون میخاستید راهنمایی کنید .دستتون هم درد نکنه. و اصلا به شما ربطی نداره که گوشی ما مشکل داره. اگه میینی میام اینجا هم مشکلم مینویسم.میگم شاید بتونید مشکلم رو حل کنید.عجب
بابا خیلی باحالین
مهدی میبینی؟
خیلی ها عقل داشتن خوب نمیرفتن بخرن
صد بار کفتم مال من خوبه و مشکلی باهاش نداشتم و ندارم
خود من هم اومدم همینجا مشورت گرفتم
اما عقلم سر جاش بود و تصمیم رو خودم گرفتم
مگه ما زور کردیم که برن بخرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون چیزی که ما از این گوشی ها دیده بودیم همون چیزی بود که بیان کردیم
به من و مهدی چه ربطی داره که گوشی خراب به بقیه انداختن؟
تازه
اگه گوشی ما هم مشکل داشته باشه بازم اینقدر بی مسئولیت نیستیم که بیایم گردن اون کسی که راهنماییمون کرده بندازیم
شما هم که خودت قبل از ما خریدی پس دیگه حرفت چیه؟
متاسفم
به نظر من گوشی بدی نیست ولی اگه این مشکلاش هم حل میشد دیگه عالی بود
ان شاالله اپدیت میکنم ببینم چی میشه
![]()
من کاری به خراب شدنش ندارم میگم این گوشی سالمش نسبت به قیمت و تاریخ ساختش هیچ پیشرفت و امکانات فوق العاده ای نداره
مثلا" میگیم کنده میگین :"چون قبلا جاوا دستت بوده به این عادت نداری این سیستم عامل دار ها این جورین " خوب نوکیا چند ساله داره سیمبیان دار میسازه سری های اولش کند بودن هنگ میکردن ولی جدیداش دیگه این طور نیست
قیمت جی 900 نوسان قیمت زیادی داشت ! ولی یه جا میگفت 278 تومن.
شاید پایینتر هم میشد پیدا کرد. نمایندگی اصلی سونی ( سونی سنتر) میداد 288 تومن.
یکی دو هفته هم صبر میکنم بعد میخرم.
ولی توی نگاه کلی که به گوشیا انداختم چیزی بهتر از جی 900 چشمم رو نگرفت.
البته ویندوز موبایلهای خوشگلی هم بودن !
====
داش مهدی تاچ جی 700 هم ندیدم تو علاالدین.
===
دست دوم 990 هم میدادن 195 تومن البته تمیز. مال منو فکر نمیکنم به خاطر ضربه هایی که خورده 120 بیشتر بخرن !
پس نمیفروشمش !
===
جی 900 بدون کیبرد فارسی هم بود ولی خیلی خیلی کم. قرمزش هم ارزونتر از قهوه ایش بود.
===
راستی من امروز از سونی سنتر یه دوربین دیجیتال خریدم. فروشنده گوشیه جی 900 داشت. بهش گفتم از نظر تخصصی چون کارت دوربینه از دوربینش راضی هستی ؟ گفت آره !
با سلام
من یه دفه یه سوال پرسیدم که کسی جواب نداد...یا ندیدید یا نمی دونستید جوابشو که فکر کنم دومیش درست باشه
حالا اشکال نداره
2 تا سوال با هم می پرسم:
زیر شیشه ی لنز موبایلم یه جوری شده...نمی دونم چه جوری توصیفش کنم...انگار ها کنی رو شیشه و پاک نشه...اینطوری شده...بعضیا می گن خش ور داشته..چون آخه من با پارچه ی عادی مثل روسری اینا پاک می کردم محافظشو...حالا به نظرتون امکان داره اینقدر خش پذیر باشه؟؟..بعد اینکه اگه خش باشه با خش گیر درست می شه؟و اینکه اگه خش نباشه،می تونم وقتی بازش کردم تمیزش کنم؟
چند روزه نمی دونم چی می شه که یهو سیم کارتم غیر فعال می شه...بعد که روشن خاموشش می کنم درست می شه...به نظزتون مشکلش مال سیم هست یا موبایل؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)