تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 299 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام برو تو کلوپ گیم پد همه چیز گیرت میاد
    سلام خوب برات چند تا رو توضیح میدم
    1-دریبل زیدانی انالوگ رو تمام بچرخون
    2-برعکس دریبل زیدانی انالوگ رو بچرخون از پشت پا توپ رو به بالای سرش می اندازه
    3-یدفعه یا دو دفعه انالوگ رو به راست و چپ حرکت بده خودت میبینی چیکار میکنه
    4-انالوگ رو به طرف جلو حرکت بده پاهاش رو عوض میکنه
    5-انالوگ رو به طرف جلو و عقب حرکت بده توپ رو با پشت پا به اون پا ی دیگه میزنه و به نوعی رد میشه
    6-درمایه های دریبل شماره 5 (عقب وجلو )میتونی توپ رو روی پای بازیکن بیاری به عبارتی رو پای زدن و اماده شوت
    خب امیدوارم تونستم کاری کرده باشم من یک اموزش دفاع کامل و حمله کامل داشتم الان گم کردم پیداش کردم میزارم ضمنا" فارسیه
    اينارو كاش تو كلوپ گيم پد ميذاشته خوش تيپ. البته در مورد دوم دريبل زني فقط بازيكناي دريبلر ميتونن اون حركت رو اجرا كنن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام کروزر جان برای جمله اولت باشه کاملترشو در کلوپ گیم پد میزارم در مورد دوم من باهربازی کنی در هر شرایط میتونم دریبا های زیبا بزنم امتحان کن الان هم یک پی دی اف کامل در گیم پد میزارم ببینید شاید چیزی دستگیرتون شد

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سیستمو که قبلا داده بودن.
    یکی از دوستان دوباره درخواست کرده بود .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام کروزر جان برای جمله اولت باشه کاملترشو در کلوپ گیم پد میزارم در مورد دوم من باهربازی کنی در هر شرایط میتونم دریبا های زیبا بزنم امتحان کن الان هم یک پی دی اف کامل در گیم پد میزارم ببینید شاید چیزی دستگیرتون شد
    منظورم رو نفهميدي...

گفتم مورد دوم يعني دريبل Rainbow رو هر بازي كني نميتونه اجرا كنه فقط دريبلر ها اون رو اجرا ميكنن. بقيه دريلها با هر بازيكني قابل اجراست رابونا هم جزو حركتهاي دريبلر هاست و بازيكنان معمولي نميتونن رابونا اجرا كنن. در مورد كانفيگر واسه دسته هم خبري رسيد دستت بي خبر نذار شديدا احساس نياز ميشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کراوزر خان تو که 09 رو گرفتی یه لطفی بکن و از بازیکنای بارسا عکس بذار.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی رو بالاخره تهیه کردم ...
    همین ابتدا می گم که یکی از طرفداران کونامی و PES هستم اما هر سال فیفا رو هم می خرم امسال هم مثل سال های قبل این بازی رو تهیه کردم تا ببینم باز هم مثل سال های قبل باید بعد چنتا بازی پاکش کرد یا نه ولی امسال فیفا از همون دموش معلوم بود که حرفای زیادی برای گفتن داره ولی نسخه اصلی کجا و دمو کجا ... نسخه اصلی بسیار قوی تر از دمو هست که البته قابل پیش بینی بود امروز عصر دمو pes رو هم گیر میارم ولی نکته مهم این هست که امسال بعید می دونم pes بتونه گیم پلی روونه فیفا رو ارائه بده
    متاسفانه هنوز از نظر گرافیکی حتی با وجود پیشرفت چشم گیر فیفا ولی هنوز pes سر تره ولی از لحاظ فوتبال و هیجان جدا فیفا خیلی پیشرفت کرده یه مثال برای اثبات این موضوع کافیه
    بازی منچستر و لیورپول رو داشتم بازی می کردم باران هم در طول بازی یکنواخت نبود و لحظاتی رگبار شدید و گاهی نم نم باران بود که خیلی جالب بود مخصوصا تاثیرش بر روند بازی و سرعت حرکت بازیکنان و توپ ...
    من یک بر صفر جلو افتادم و نیمه اول تموم شد ولی نیمه دوم درست مثل فوتبال حقیقی تاکتیک تیم من توسط کامپیوتر خونده شد و لیورپول با یک تاکتیک جدید به جای سانتر از جناحین از عمق به من حمله کرد و شوت های راه دور جرارد تا به خودم اومدم دیدم تورس تک به تک شد و گل مساوی هنوز به خودم نیومده بودم که جرارد با یک شوت محکم از فضای خالی که به دلیل رفتن فردیناند ایجاد شده بود دروازه منو باز کرد و عقب افتادم کم کم به بازی برگشتم ولی تمام راه های نفوذ بر کریس رونالدو و رونی که تک گل تیمم رو زده بود بسته بود و نانی هم که از بازی خارج شده بود دقیقه 75 بود که مجددا از عمق دفاع گل سوم رو دریافت کردم روی ضد حمله دیدم مثل اینکه این فوتبال واقعیه دست به کار شدم و تغییر تاکتیک دادم کریس رونالدو رو یه خط جلو بردم یعنی کنار رونی تا فضا برای رونی باز شه برباتوف رو به جای کریس بردم و با گیگز تعویضش کردم اسکولز رو هم که محو شده بود با هارگریوز تعویض کردم بعد از این تعویض بازی رو بردم به جناح راست که گیگز بود و کریس رونالدو اولین گل از همون جناح در دقیقه 83 زده شد توسط گیگز و گل بعدی رو هم هارگریوز از فضایی که توسط بازی بدون توپ کریس و رونی باز شده بود زد یه شوت بی نقص که گل تساوی بود تیم لیورپول کاملا از هم پاشید و گزارشگر هم دائما از این که بازیکنان تعویضی گل زدن می گفت و تغییر تاکتیک نکته جالب برای من این بود که وقتی گیگز گل دوم رو زد و اختلاف یکی شد ورزشگاه اولد ترافورد از صدای فریاد تماشاچیا پر شده بود که باعث میشد من ناخود آگاه حمله کنم خلاصه داور 4 دقیقه وقت اضاه داد که من معمولا ندیده بودم تو pes همچین چیزیو و همیشه وقت اضافه یک یا دو دقیقه بود ولی این بازی دقیقا وقت اضافه رو حساب کرده بود بازیکن ها هم بعد از گل سوم با توجه به جو ورزشگاه کاملا مشخص بود که بیشتر می دوند مثلا کریس رونالدو با وجود اینکه خیلی خسته بود ولی دائما می دوید و نهایتا در وقت اضافی یک پاسکاری خوب با رونی گل چهارم رو زد و من واقعا در عجب بودم که این بازی هست یا فوتبال واقعی با تموم شدن بازی یه حس جالب داشتم که تا به حال هیچ بازی بهم این حس رو نداده بود من همین جا نمره قبولی به فیفا میدم راستی ضربات ایستگاهی خیلی پیش رفت داشته من با کریس رونالدو یک ضربه ایستگاهی زدم واقعا زیبا بود و درست مثل واقعیت
    فیفا 09 یک تجربه جدید از بازی فوتبال روی کامپیوتره که فقط باید باهاش بازی کرد تا فهمید من البته با professional بازی می کردم نه world class چون تازه بازی با فیفا رو بعد مدت ها شروع کردم و گیم پلیش رو قشنگ بلد نیستم امیدوارم با کمک شما دریبل ها و چیز های زیادی رو ازش یاد بگیرم ...

نمره من 9 از 10
    اون یک نمره هم به خاطر تماشاچیای 2 بعدی و طراحی ضعیف صورت بازیکن ها هست

7. 4 کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کراوزر خان تو که 09 رو گرفتی یه لطفی بکن و از بازیکنای بارسا عکس بذار.
    چشم بزودي عكسهاي بازيكنان بارسا رو ميذارم تو تاپيك

خب krauser جان ، کی ساخت لیگ برتر رو شروع میکنی ؟؟!!!
    خودمم بد جوري عجله دارم واسه ساخت ليگ برتر . منتظرم نرم افزار كريشن مستر 09 براي فيفا 09 عرضه بشه تا كارشو شروع كنم فقط بايد كمكم كنيد در مورد اسامي بازيكنان و بايد جديد ترين عكسها رو لباسهاي تيم ها رو هم گير بياريم كه بتونم كار طراحي لباس رو به نحو احسن انجام بدم لباسهايي كه براي ليگ برتر 08 ساخته بودم نو آوري كرده بودم و شبيه سازي نكرده بودم. ميخوام لباس هاي تيمها دقيقا هموني باشه كه مي پوشنش. همه تيمها هم نشه تيم هاي بزرگ مثه استقلال و پرسپوليس بايد كاملا واقعي باشه

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کل پی سی ورلد بازی رو گرفتن ولی من بدبخت که طرفدار سرسخت این بازیم هنوز گیرم نیومده.من بازم تقاضا میکنم لطفا از بازیکنای بارسا عکس بذارید.
    حالا کیه که گوش کنه؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

کل پی سی ورلد بازی رو گرفتن ولی من بدبخت که طرفدار سرسخت این بازیم هنوز گیرم نیومده.من بازم تقاضا میکنم لطفا از بازیکنای بارسا عکس بذارید.
    حالا کیه که گوش کنه؟
    کی گفتی ؟ :d
    از توی منو عکس بگیرم یا از توی بازی از تک تکشون عکس بگیرم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کی گفتی ؟ :d
    از توی منو عکس بگیرم یا از توی بازی از تک تکشون عکس بگیرم؟
    بلاخره یکی به دادم رسید
    از تو بازی باشه بهتره
    راستی آقا من 200 تا پست دادم ولی هنوز عضو جدید حساب میشمچرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •