صددرصد
تو حالت مایکرو که از دوربین های 8 مگاپیکسلی هم سرتره
وتوحالت های دیگه تفاوت خیلی فاحش نیست ولی مشخصه بهتره
صددرصد
تو حالت مایکرو که از دوربین های 8 مگاپیکسلی هم سرتره
وتوحالت های دیگه تفاوت خیلی فاحش نیست ولی مشخصه بهتره
بچه ها یه سوال فوری
من یه sandisk 8gb گرفتم، فکر کنم کلاس 2 باشه(چون روش، تو یه دایره کوچیک نوشته 2) 22 تومن گرفتم
این که میگید کلاس 4 باشه خیلی فرق میکنه؟ قیمتش چقدره، یعنی برم عوضش کنم یا ارزششو نداره؟!
من از یکی از دوستام که خودش رم های توشیبا کلاس 6 می فروخت پرسیدم که کلاس چه تاثیری داره ؟حرفمو تایید کرد ولی گفت اونی که توایران به دست مشتری میرسه با واقعیت کاملا" متفاوته . رم باید تست بشه سرعت انتقال وپردازش داده بالا باشه وتلفات کم باشه .
رم سیلیکون پاور 8 گیگ وکلاس 6 داشت وخودش میگفت: آق مهدی از 10 تا 4 تاشو تاحالا برگردوندن برا گارانتی .دیگه نمیارم..
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــام !!!
من یکشنبه 6220 خریدم !!
خیلی گوشی خوبیه (بزنم به تخته)
رفتم کلاس 4 رو گرفتم
رو این زده ساخت ژاپن ولی رو قبلیه که کلاس 2 بود زده بود چین، دارم شاخ در میارم!!!
مگه مال یه شرکت نیستن؟!؟!
سلام
خلاصه يه مموري گرفتم 4G كلاس 4. به اسم سان ديسك ولي روي مموري نوشته Kingston و روي آداپتور نوشته Sandisk . اين چجوريه؟ يعني سرم كلاه رفته يا اينكه همينطوريه ؟ روي خود مموري ، بالاي Kingston نوشته ژاپن ؟
لطفا" راهنماييم كنيد ( اگه بد بود فردا ببرم پسش بدم. تا حالا نصبش نكردم ) .
نه زیاد به این نوشته ها توجه نکن ... بزار تو گوشی اگه سرعتش خوب نبود اونوقت عوضش کن ...
!رفتم کلاس 4 رو گرفتم
رو این زده ساخت ژاپن ولی رو قبلیه که کلاس 2 بود زده بود چین، دارم شاخ در میارم!!!
مگه مال یه شرکت نیستن؟!؟
خب ممکنه تو ژاپن هم یه شعبه داشته باشهدر ضمن حالا که بردی پس دادی میتونستی کلاس 6 یا بالاتر بگیری
مبارک باشه![]()
Last edited by *M!L4D*; 12-08-2009 at 22:38.
دوستان لطفا كمكم كنيد از امروز صبح صفحه نمايش گوشيم مشكل پيدا كرده صبح يه لكه قرمز رو صفحه بود بعد كم كم شروع كرده به زياد شدن به صورت خط هاي سياه موازي حتي وقتي گوشي خاموش هست بازم زياد مي شه تا الان نصف صفحه رو گرفته چه كار كنم ؟
سلام
با اين گفته شما ، من ديشب بلافاصه مموري رو انداختم تو گوشي . قبلش يه فايل 50 مگ انتخاب كردم و كپي كردم توي مموري كارت و تايم گرفتم ديدم دقيقا" توي 12 ثانيه كپي كرده . همين عمل رو روي كارت قبليم هم انجام دادم ، شد 18 ثانيه . بنظر شما اينطوري تست كردن درسته؟
درضمن توي قسمت "مدير پرونده" اسمي برا اين كارتم مشخص نشده ، نوشته No Name ، و ظرفيتش رو 3772 مگابايت نمايش داده ، ممكنه اين( Kingston 4GB كلاس 4 )مشكلي داشته باشه ؟
ممنون
هم اینجوری میشه تست کرد هم با اینستال کردن یه فایل مثلا 3مگی.
ظرفیت درسته دوست عزیز کلا مموری ها اینجورین دلیلیشو نمی دونم ...هاردهای کامپیوتر هم اینجورین..مثلا یه رم 2گیگ 967 مگ نمایش داده میشه..هارد کامپیوتر من 500 گیگ هست ولی وقتی درایوها رو جمع می زنم 480 گیگ میشه.
خودت اسم بذار واسش مهم نیست که...Option رو بزن و Memory card name رو تغییر بده...البته از ان82 نگاه کردم اگه این گزینه رو نداشت موقع فرمت ازت اسم می خواد اونوقت میشه تغییرش داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)