یادش بخیر مهرماه 89 که مکس نت گرفتم واقعا اینترنت لذت داشت . تا قبل اینکه این مخابرات نامرد پورت بده همه چی عالی بود . من با 128 سرعتم زیر 120 نمیومد و پینگ هم بالای 200 ندیدیم ! الان ولی ....
یادش بخیر مهرماه 89 که مکس نت گرفتم واقعا اینترنت لذت داشت . تا قبل اینکه این مخابرات نامرد پورت بده همه چی عالی بود . من با 128 سرعتم زیر 120 نمیومد و پینگ هم بالای 200 ندیدیم ! الان ولی ....
سلام.وقتی میخوام وارد صفحه کنترل پنل بشم ارور میده و صفحه کلا نیماد!چرا؟
این نرم افزار مشکل داره ظاهرا !!!!
سرعت دانلود منو 2Mbps نشون میده!
خودشم تو ساعات دانلود رایگان!
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟
![]()
شما باید تنظیماتی انجام میدادین:
برید به قسمت Options و bit per sec... رو به byte تغییر بدین (که راحت تر مقدار ترنسفر رو بخونین). بعد از قسمت Filter by IP address گزینه Monitor only internet traffic رو انتخاب کنید و در نهایت در Filter by network adapters هم فقط Local Area Connection رو تیک بزنید
احتمالا شما از v - پی هم استفاده میکردی که دوبل محاسبه کرده![]()
بچه ها اینترنت من کلا امروز از ساعت 10:30 تا حدودهای 2 ظهر قطع بوداینترنت کی مشکل داشت ؟
مکس نت 128
امروز وضعیت پینگ آنا افتضاح بود رنگ زدم پشتیبانی گفتن رنج آیپی شما الان دست فیلترینگ هست دارن کار می کنن تا چند ساعت آینده برطرف میشه
آیپی من با 184 شروع میشه .
کسی از آنا داره رنج آیپی دیگه ای داشته باشه ؟!
IP من با 188.34 شروع میشه و من مشکل خاصی احساس نکردم! مثل همیشه بوده!
مال منم 188 هست ، اشتباه گفتم !!
اینو پینگ بگیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال منم مکس ! واقعا شورشو درآورده . افتضاح به تمام معنا ! من روزا سرعتم با کلاسیک 70 هست ولی از 2 به بعد 20 کیلوبایت ! مال شمام اینطوریه ؟
والله تا به الان صبح مشکلی نداشت و سرعت داشت این اولین باره که صبح قطع میشه . بیشتر قطعی های اینترنت من از ساعت 7 عصر به بعد شروع میشهتا ساعت از 7 میگذره سرعت کم میشه و پینگ میره بالا و از 8 به بعد قطعی شروع میشه . ساعت دارن
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)