به حال ما که فرقی نمیکنه چون من 3 تا درس رو باید پاس کنم که مجموعا میشه 8 واحد![]()
به حال ما که فرقی نمیکنه چون من 3 تا درس رو باید پاس کنم که مجموعا میشه 8 واحد![]()
نه میثم جان اشتباه میکنی.چون کسایی که مشروط درس یا میانگین هستن حد اکثر تا دو درس هستن نه بیشتر.پس شما باید دو درس رو پاس کنی.اگه مشروط درس هستی برو دانشگاه ببین موقع کنکورش که امتحان دادی نمره تراز کدوم درست زیر 10 بوده همونو باید پاس کنی. کلا اشتباه راهنماییتون کردن.
ما که رفتیم گفتن تابستون ثبت نام کن البته اگر سیستم گذاشت اگر نه صبر کن تا مهر ماه
خدا کنه توفیقی بشه من این درس ها رو تموم کن خیالم راحت میشه
محسن جان شما کدوم واحدی؟
والا وقتی خودشون گفتن تابستون هم میشه ورداشت پس دیگه سیستم اجازه میده و مشکلی نداره.برو تو قسمت ثبت نام اصلی تاریخ ثبت نامتو نوشته.
منظور از واحد ؟
من قزوین درس میخونم هنوز هم دروس دانش پذیری رو تموم نکردم
تاریخ ثبت نام من 3/5 هست
تا اون موقع باید صبر کنم
مگه تابستون 6 واحد نیست اما تعداد واحدی که من دارم 7 واحد هست
میبینید چقدر ستمه
چند تا سوال دارم ::
1- منابع کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟
2- نظرتون راجع به تغییر گزایش از علوم کامپیوتر به IT چیه ؟؟
3- کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه و پیام نور یکیه ؟؟
Last edited by behnam_tr; 18-07-2009 at 16:43.
گفتی گفتن اگه سیستم بذاره حله ؟!
من 3 تا درس رو زیر 10 گرفتم عزیزپس باید هر 3تاشو پاس کنم دیگه..مگه نه ؟
نمره خام زیر 10 یا نمره تراز زیر 10؟
اون نمره هایی که تو سیستم گلستان 2 ترم پیش واست وارد شده نمرات خامه و اونا ملاک نیست.شما برو دانشگاه بگو مشروط درس هستم نمرات تراز دوره دانشپذیری رو بهم نشون بدید تا بدونم کدوم یکی زیر 10 هستش.که حد اکثر 2 تاست زیر 10 .همونا رو ببین تابستون وردار .ماله من فقط یک درس بود.
والا اولش تو سیستم ندیدم، رفتم دانشگاه یه نفر نشسته بود دفترشو باز کرد گفت شما 3 تا درسو پاس نکردی بعدش تو سیستم هم دیدم 3 تا درس رو زده رد شده با این حال میرم می پرسم ببینم په خبره
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)