سلام من فونت های مربوط به استایل چوبی رو ریختم رو رم خودگوشی حالا میخوام پاکشون کنم نمیشه اگه میشه لطف کنین کمک کنید
ممنون میشم
سلام من فونت های مربوط به استایل چوبی رو ریختم رو رم خودگوشی حالا میخوام پاکشون کنم نمیشه اگه میشه لطف کنین کمک کنید
ممنون میشم
سلام دوست عزیز
فایلهایی که برات گذاشتم رو هرکدوم که میبینی خالیه واسه اینه که بطور پیشفرض خالی بودن امیدوارم کارت رو راه بندازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by abanar; 17-07-2008 at 17:06.
چطور میشه به درایو سی با کامپوتر دسترسی داشتp990
ما فایلهای فارسی ساز منوهای p990 را روی درایو سی کپی کردیم وسرویس منو ازکار افتاده ونمی شود دایو سی را فرمت کرد چکار باید بکنیم با تشکر
متوجه منظورتون نشدم.
خواهش ميكنم.ميتونيد از هك دكمه سخت افزاري استفاده كنيد و واكمن رو روي اون دكمه تنظيم كنيد.
به زودي جوابتون رو ميدم.
بارها و بارها تو همين تاپيك گفته شده كه اين فارسي ساز گوشي P990 رو نصب نكنيد.به خاطر همين مشكلات هم هست كه هنوز توي اين تاپيك معرفيش نكردم.شما تا جايي كه من ميدونم چاره اي جز آپديت گوشي نداريد!
سلام عزیز میشه بگی برای رفع این مشکلات این فایل رو دقیقاً کجا بریزم؟
من نصب کردم ولی مشکلاتی از قبیل عدم دسترسی به کم یا زیاد کردن صدا یا منوی music رو دارم![]()
ممنون از جوابت ولی من سوالم یه چیز دیگه بود, من میخوام آیکون واکمن تو منوی اصلی باشه !
اصولا" وقتی واکمن نصب میشه تو منو اصلی میره ( تو گوشیه من مشکل هست ) یا اینکه نه ؟؟
می تونی رم رو در رم ریدر بزاری و فونت ها رو پاک کنی یا به حالت File transfer گوشی رو به pc وصل کنی
یا casp رو off کنی بعد پاک کنی! با ری استارت بعدی فونت های گوشیت به حالت اولیه بر می گرده
اگه منظورتون فون مموری هست! در Z دقیقآ همون مسیر فونت ها یی که در C هست وجود داره! اون فونت ها رو در درایو C ؛ replace کنید
شما گوشی رو خاموش کن و بعد که خاصی روشن کنی وقتی که می خوای phone mod یا flight mod رو انتخاب کنی کد سرویس منو رو بزن احتمالآ میاد . . .
Last edited by Farbod_h; 17-07-2008 at 21:12.
یه راهی برای اینکه تمام چیزهای این واکمن دیده بشن هست شما با فلیپ بسته واکمن رو اجره کنید ( توجه از قبل باید واکمن از تو task manager پاک شده باشه) بعد در فلیپ باز برین واکمن رو اجرا کنید تمام ابزار دیده میشه مثل m600
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)