تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 350 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه abanar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يه پك خيلي زيباي چوپي كه كلا گوشيتون رو به رنگ و حال چوبي در مياره.پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كنيد

سلام من فونت های مربوط به استایل چوبی رو ریختم رو رم خودگوشی حالا میخوام پاکشون کنم نمیشه اگه میشه لطف کنین کمک کنید
    ممنون میشم

داره خودمونی میشه abanar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب جالبه که هیچ کی به داد من نمیرسه .. ممنون بر و بکس

دوستان یه لطفی بکنین این فایل رو دریافت بکنین ولی نریزین رو گوشیتون بعدش عین همین فایلها رو تو گوشیتون پیدا کنین و بذارین که من دانلود کنم کارم راه بیفته ممنون )):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون .. البته اینم بگم کسانی که w950 دارن میتونن کمکم کنند پس دمتون گرم هر چی شما کردین و walkman من )):

سلام دوست عزیز
    فایلهایی که برات گذاشتم رو هرکدوم که میبینی خالیه واسه اینه که بطور پیشفرض خالی بودن امیدوارم کارت رو راه بندازه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by abanar; 17-07-2008 at 17:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چطور میشه به درایو سی با کامپوتر دسترسی داشتp990

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ما فایلهای فارسی ساز منوهای p990 را روی درایو سی کپی کردیم وسرویس منو ازکار افتاده ونمی شود دایو سی را فرمت کرد چکار باید بکنیم با تشکر

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

آقا حسين دست شما درد نكنه .
    يه سوال داشتم ميشه استنباي شورتكات رو به اون اضافه كرد تا براي عوض كردن آيكون هاي روي صفحه ديگه نياز به فليپ نباشه ؟
    ممنون.
    متوجه منظورتون نشدم.

سلام ! اولا" ممنون واسه تاپیک این فوق العاده!!!
    من این هک رو انجام دادم , Walkman player بدون مشکل اجرا میشه ! فقط واسه اینکه تو منوی اصلی Walkman به جای Entertinement اضاف بشه چه باید کرد ؟؟؟
    خواهش ميكنم.ميتونيد از هك دكمه سخت افزاري استفاده كنيد و واكمن رو روي اون دكمه تنظيم كنيد.

سلام من فونت های مربوط به استایل چوبی رو ریختم رو رم خودگوشی حالا میخوام پاکشون کنم نمیشه اگه میشه لطف کنین کمک کنید
    ممنون میشم
    به زودي جوابتون رو ميدم.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

چطور میشه به درایو سی با کامپوتر دسترسی داشتp990
    ما فایلهای فارسی ساز منوهای p990 را روی درایو سی کپی کردیم وسرویس منو ازکار افتاده ونمی شود دایو سی را فرمت کرد چکار باید بکنیم با تشکر
    بارها و بارها تو همين تاپيك گفته شده كه اين فارسي ساز گوشي P990 رو نصب نكنيد.به خاطر همين مشكلات هم هست كه هنوز توي اين تاپيك معرفيش نكردم.شما تا جايي كه من ميدونم چاره اي جز آپديت گوشي نداريد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

WALKMAN 2.0 mod for p1,m600,p990 by dark Skeleton

خوب بالاخره آمد! اما هنوز جا هست که Walkman 3 را هم بر روی گوشی های دیگر ببینیم. اما این Walkman 2 که برای W950 بود روی p1 , p990 , m600 جواب داد و در حال حاضر در اختیار شما قرار گرفت.
    این دیگه تنها یک اسکین نیست، خود نرمافزار Walkman 2 هست.با همون ظاهر و کارایی و حتی انیمیشن بک گراندش.
    دوستان کاری که میکنید فایل dark_skeleton-walkman2.0_mod_for_m600i-p1i-p990i_EN.rar را دریافت و همه را پس از هک گوشی در درایو C خودتان کپی میکنید

با تشكر از دوست خوبم شهرام در سايت uiqarena

اگه از نارنجي خوشتون نمياد ، تم مشكي هم در فايل BlackWALKMAN.rar هست.

ويرايش:
    اين واكمن روي P990 چند تا مشكل ريز و داره كه شما با جايگزين كردن فايل Skin For P990 Without Problem ديگه اون مشكلات رو نخواهيد داشت.فيال ضميمه شده.
    سلام عزیز میشه بگی برای رفع این مشکلات این فایل رو دقیقاً کجا بریزم؟
    من نصب کردم ولی مشکلاتی از قبیل عدم دسترسی به کم یا زیاد کردن صدا یا منوی music رو دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خواهش ميكنم.ميتونيد از هك دكمه سخت افزاري استفاده كنيد و واكمن رو روي اون دكمه تنظيم كنيد.

به زودي جوابتون رو ميدم.
    ممنون از جوابت ولی من سوالم یه چیز دیگه بود, من میخوام آیکون واکمن تو منوی اصلی باشه !

اصولا" وقتی واکمن نصب میشه تو منو اصلی میره ( تو گوشیه من مشکل هست ) یا اینکه نه ؟؟

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

ممنون میشم
    می تونی رم رو در رم ریدر بزاری و فونت ها رو پاک کنی یا به حالت File transfer گوشی رو به pc وصل کنی
    یا casp رو off کنی بعد پاک کنی! با ری استارت بعدی فونت های گوشیت به حالت اولیه بر می گرده
    اگه منظورتون فون مموری هست! در Z دقیقآ همون مسیر فونت ها یی که در C هست وجود داره! اون فونت ها رو در درایو C ؛ replace کنید

شما گوشی رو خاموش کن و بعد که خاصی روشن کنی وقتی که می خوای phone mod یا flight mod رو انتخاب کنی کد سرویس منو رو بزن احتمالآ میاد . . .
    Last edited by Farbod_h; 17-07-2008 at 21:12.

آخر فروم باز mohammad-p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

12

سلام عزیز میشه بگی برای رفع این مشکلات این فایل رو دقیقاً کجا بریزم؟
    من نصب کردم ولی مشکلاتی از قبیل عدم دسترسی به کم یا زیاد کردن صدا یا منوی music رو دارم
    یه راهی برای اینکه تمام چیزهای این واکمن دیده بشن هست شما با فلیپ بسته واکمن رو اجره کنید ( توجه از قبل باید واکمن از تو task manager پاک شده باشه) بعد در فلیپ باز برین واکمن رو اجرا کنید تمام ابزار دیده میشه مثل m600

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •