موتور منو جمعه هفته پیش تو جاده فشم گرفتن . گواهینامه نداشتم
.gif)
حالا افسره جوان می گه باید موتورو بخوابونیم ! به سربازش گفت ببر تو کفی .
می گم : تو کفی جا نمی شه بیشتر از سه متره . بخرجشون نرفت .
سربازه که زورش نرسید . خود افسره هم اومد از دور حولش بدهن بره بالا ! بازم نرفت . فرماندشون که چاق و هیکل دار بودم از پشت موتور زور زد تا موتور کمی رفت بالا و اگزوز و شاسیش به کفی گیر کرد . گفتم بابا موتورو داغون کردین آخه !
با زور و فشار بردنش بالا و کمر فرمانده گرفت ! حالا به سربازه بد و بیراه می گفت .
حالا که موتورو تو کفی بردن می بینند که نابابا راست می گفت . جا نمی شه ! اصلا موتورو نمی شد تکون داد رو کفی ! فرمانده گفت بیارینش پایین می ذاریمش تو کلانتری . باز شاسی موتورو خراب کردن تا بیارنش پایین . خلاصه بردیم با سربازه تو کلانتری پارکش کردیم که من برم ...
عرض کنم که فرمانده یهو گفت بذار یه صحبت کنم شاید گذاشتن موتورو ببری ! پرسید جانبازی ؟
خلاصه بعد نیم ساعت نشستن کنار جوجه مرغهای کنار جاده یهو داد زد . حاج آقا بیا . یه قبض جریمه به مبلغ بیشتر از 10 هزار تومان برام نوشت و موتورو بهم داد که برگردم .
تا جاییکه من می دونم نداشتن گواهینامه 7 هزارتومان جریمه داره !
بهرحال نکات جالب حواشی زیادی هم داره که نمی نویسم . یکم به ظرفیت انجمن اینجا نمی خونه . ولی بهرکی نشون دادم گفتن هیشکی سابقه گرفتن برگه جریمه موتور نداشته . اگرم جریمه شده غیابی بوده و فراری !
حالا این قبضشو می شه اینترنتی پرداخت کرد ؟ یا برم پلیس 10+ ؟
ممنون