تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 905 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من یه 131 SX دارم؛ چند روز قبل یه مرتبه پمپ هیدرولیک فرمونم شروع کرد به صدا دادن اینجوریکه وقتی فرمون رو میچرخوندم شیلنگ هیدرولیکش به شدت تحت فشار قرار میگرفت و جمع میشد انگار که جلوی پمپ (و تو اون شیلنگ) یچیزی گیر کرده باشه بهش فشار بیادو صدا بده (فش فش)...
    فرداش بردمش نمایندگی و طبق معمول دست به سرم کردن که هیچ مشکلی نداره و طبیعیه!!
    بعد از اونروز موقعیکه ماشین رو روشن میکردم و ماشین سرد بود همون صدای فیش فیش بلند موقع چرخوندن فرمون میومد تا اینکه بعد از 1ساغت قطع میشد.
    حالا هم خود بخود قطع شده....
    الان نمیدونم مشکلش از چی میتونه باشه خودم فکر میکنم از روغن هیدرولیکش بوده ولی نمیدونم باید پیگیریش کنم یا نه؟؟؟؟؟
    __________________________________________________ ______________________

اساتید کسی نظری نداره ؟

داره خودمونی میشه ahmad_ebrahimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتید

هفته پیش بنده یه پراید 86 خریدم که بترتیب مشکلاتشو ذکر میکنم

اول از همه این که وایرها و شمهاشو با بهترین جنس موجود توی بازار تعویض کردم

خودرو دوگانه سوز فابریک بوده ولی ظاهرا ecu خراب شده و دستیش کردن (( مثل دوگانه غیر فابریکها که یدونه کلید 3 حالته داره ))

حالا مشکل اینجاست که روی گاز بعضی وقتاها خیلی بد کار میکنه و مدام خاموش میکنه ولی بعضی وقتها مشکلی نداره

درضمن اینجور که از چراخ آمپر بنزین پیداست ظاهرا روی گاز مقداری بنزین هم مصرف میکنه

دکمه ی فابریکی که کارخونه واسش گذاشته هنوز یه کارایی میکنه ولی مشخص نیست که باید روی کدوم حالت باشه و چرا کسی که دستیش کرده این دکمه را قطع نکرده

من دکمه فابریک کارخونه را روی هر دو حالت تست کردم ولی روی هر دو حالت بد کار میکنه

با وجود اینکه گاز دستی شده ولی بعضی وقتها چراغ آمپر cng روی صفحه کیلومتر چشمک میزنه البته به ندرت

حالا سوالم از اساتید اینه که لم خاصی داره با این سیستم جدید کار کردن یا جایی از مدار مشکلی داره ؟؟

اگه بخوام مثل حالت کارخونه ایش کنم باید چه کارایی انجام بدم

لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

داره خودمونی میشه abolfazl12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

سلام رفقای عزیزکسی میدونه کدام سیمها به این مسئله ربط داره(روشن نشدن چراغ کمبود بنزین ) ویا رنگشون کدام است که من بررسی کنم وراستش این شناور در کجا قرار داره وچطور میتونم بازکنم وببینم ایا ایراد داره
    از دوستان کسی نیست به این سوال جواب بده

داره خودمونی میشه abolfazl12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

از دوستان کسی نیست به این سوال جواب بده
    چطوری که من به هر تاپیک میرم کسی به اونجا سر نمیزنه کسی نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by abolfazl12345; 05-03-2012 at 01:20.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوست عزیز ... کمی صبر و حوصله کنید

زیر صندلیهای عقب رو یه نگاه بندازین .

ولی بهتره برید پیش آمپرساز یا باطری ساز ماهر

6. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام داش مهدی شرمنده ام ایا میدونی کدام سیم به این مسئله ربط داره ویا رنگشون کدام است که من بررسی کنم وراستش این شناور در کجا قرار داره وچطور میتونم بازکنم وببینم ایا ایراد داره
    دوست عزیز به باخاطر تاخیر عذر می خوام
    بهترین کار اینه که ببرید پیش باطری ساز چون تشخیص من روی خرابی برقی هست و تعمیرش کار شما نیست وهزینه ی زیادی هم نداره.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نوشته شده توسط m.hamidi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    من یه 131 SX دارم؛ چند روز قبل یه مرتبه پمپ هیدرولیک فرمونم شروع کرد به صدا دادن اینجوریکه وقتی فرمون رو میچرخوندم شیلنگ هیدرولیکش به شدت تحت فشار قرار میگرفت و جمع میشد انگار که جلوی پمپ (و تو اون شیلنگ) یچیزی گیر کرده باشه بهش فشار بیادو صدا بده (فش فش)...
    فرداش بردمش نمایندگی و طبق معمول دست به سرم کردن که هیچ مشکلی نداره و طبیعیه!!
    بعد از اونروز موقعیکه ماشین رو روشن میکردم و ماشین سرد بود همون صدای فیش فیش بلند موقع چرخوندن فرمون میومد تا اینکه بعد از 1ساغت قطع میشد.
    حالا هم خود بخود قطع شده....
    الان نمیدونم مشکلش از چی میتونه باشه خودم فکر میکنم از روغن هیدرولیکش بوده ولی نمیدونم باید پیگیریش کنم یا نه؟؟؟؟؟
    بطور كلي روغن داخل پمپ فرمان خودروهاي هيدروليك بايد كاملا تميز و صاف باشه. اگر چنين ناخالصي بزرگي وجود داره كه جلوي حركت روغن رو گرفته پس حتما بايد تميز بشه. اگر فني هستيد ميتونين با باز كردن يكي از بستها يا نيپلهاي مربوط به پمپ يا جعبه فرمان كل روغن رو تخليه و دوباره از روغن تازه و مرغوب پر كنين( ترجيحا مارك بهران چون فعلا تقلب توي اون نيست) روغن تخليه شده رو چك كنين و ناخالصيهاي موجود رو بررسي كنين. شايد نياز به باز كردن كل پمپ فرمان و جعبه فرمان و تميز كردن اونها هم باشه. توصيه ميكنم اگر دوباره اين مشكل پيش آمد حتما به يك تعميركار ماهر سر بزنين. بيشتر تعميركاران آمريكايي قديمي ميتونن اين تعميرات رو انجام بدن البته اگر مكانيك مخصوص خودروي شما باشه بهتره( بجز نمايندگي كه جواب سر بالا ميده)..

سلام خدمت اساتید

هفته پیش بنده یه پراید 86 خریدم که بترتیب مشکلاتشو ذکر میکنم

اول از همه این که وایرها و شمهاشو با بهترین جنس موجود توی بازار تعویض کردم.......
    احتمالا شير الكتريكي كه باعث قطع شدن گاز و بنزين ميشه( در دو حالت مختلف مصرف اين سوختها) مشكل داره و به درستي كار نميكنه. حتما پيش يه كارگاه گاز سوز كردن خودروها بريد و نشان بدين. احتمالا با يه شير تازه مشكل درست بشه.

سلام رفقای عزیزکسی میدونه کدام سیمها به این مسئله ربط داره(روشن نشدن چراغ کمبود بنزین ) ویا رنگشون کدام است که من بررسی کنم وراستش این شناور در کجا قرار داره وچطور میتونم بازکنم وببینم ایا ایراد داره
    درجه باك پرايد رو ميتونين زير صندلي عقب پيدا كنين. سرباطري ها رو جدا كنين و درپوپش اون رو باز كرده و بيرون بياريد. با اتصال مجدد سرباطري و باز كردن سوئيچ و تكان دادن بازوي متصل به شناور و بررسي نشانگر درجه بنزين روي صفحه كيلومتر ميتونين از سلامت يا خرابي وسيله مطمئن بشيد. بيشترين مشكل براي سنسور اخطار بنزين پيش مياد كه به صورت يك استوانه فلزي كوچك روي يه پايه در روي كل مجموعه درجه باك سوار شده. اگر خراب بشه اين اخطار نشان داده نميشه. اگر فني نيستين حتما به برقكار ماهر مراجعه كنيد.

9. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام رفقا....یه پراید دارم که قبلا گفتم در حالت کم گاز دور موتور میاد پایین...بردم مکانیکی با تمیز کردن استپر حل شد...دو تا سوال دارم حالا...
    منظور از فیلرگیری و فایدش چیه؟
    بعد اینکه مکانیک محفظه بالای سوپاپ رو باز کرد به طرز وحشتناکی کثیف بود انگار قیر ریختن توش...گفت برای تمیز کردن ۳ لیتر گازوئیل بریز...بعد ماشین رو ۲ ۳ ثانیه روشن کن...بعد خالی کن و روغن ۱۰ معمولی بریز...دوباره چند ثانیه روشن کن...بعد روغن رو خالی کن و روغن اصلی رو بریز...این کار اصولیه به نظرتون؟اگر نیست چه راه حلی داره؟گفت از این پاک کننده ها نریز چون ماشین صدا میافته...

در آغاز فعالیت negar42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

[QUOTE=camaro lt;6876634]در اين مورد چند تا علت رو ميتونم بگم كه البته شما تا حدي اونها رو بررسي كردين و گويا مشكل هنوز رفع نشده.
    يكي از مشكلات گاز سوز كردن خودروها بخصوص در حالتي كه خارج از خط توليد باشه همين هست كه تنظيمات دقيقي براي گاز و هوا و سوخت وجود نداره. بيشتر يه جور تنظيم دستي و خارج از كنترل دياك و كامپيوتر هست كه نميتونه مبناي خوبي داشته باشه. من مشكل شما رو بررسي ميكنم و از كساني كه فكر كنم اطلاع داشته باشند ميپرسم .

سلام آقای Camaro Itخیلی ممنون از توجه و راهنمایتون ؛اتفاقا همون اوایل که ماشین رو تعمیرگاه بردم همین صحبتهای شما رو گفتن و گفته شما کاملا متین هست , تنظیم گاز بردم ماشین درست شده بود وهنگامی که چه با بنزین ؛ چه با گاز شتاب میگرفتم واقعا از رانندگی لذت میبردم؛ماشین هیچ مشکلی نداشت و نداره.
    اما خوب از همون اول با بنزین راحت روشن نمیشد (فقط اول صبح ؛ و خودم هم خیلی رو این موضوع حساس بودم ) ولی با گاز راحت روشن میشد . برای همین همیشه با گاز روشن میکردم , تا این اواخر وقتی ماشین رو با گاز یا بنزین روشن میکردم صدای انفجار ( تققققق) میداد و دلم هوری میریخت پایین ؛ تعمیرگاه که بردم تو این دوماه این موارد ذیل رو عوض کردم ؛
    1- وایر
    2- شمع
    3- فیلتر هوا
    4- فیلر گیری
    5- کویل
    که بعد رو بنزین دیگه صدای انفجار ( عطسه ) نمیداد. اما رو گاز هنوز صدای تق بود اما خوشبختانه نه با شدت زیاد مثل قبل!
    6- لوله اگزوز (چند روز پیش صدا ماشین بد شده بود تعمیرگاه اگزوز سازی رفتم و جعبه اگزوز داخلش زنگ زده بود اونم عوض کردم)
    خلاصه دو سه روز هست دیگه رو گاز هم صدای انفجار نمیده اما بازم رو بنزین راحت روشن نمیشه (فقط اوایل صبح )و فقط رو گاز راحت روشن میشه !
    نمیدونم آیا یک قطعه دیگه خراب هست که باید عوض بشه ؟ و اگه عوض نشه باز شروع به عطسه میکنه و قطعات دیگر زودتر از موعد خراب میکنه؟
    ممنون میشم نظرتون بگید. با تشکر

در آغاز فعالیت negar42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

منم همین مشکل رو داشتم ولی بعد از نعویض شمع ها مشکلم به کلی برطرف شد البته روشن نشدن خوب در هوای سرد مشکل همه پراید هاست البته یه مشکلم ممکنه باشه که برای من پیش اومده بود وماشینم رو بنزین روشن نمیشد اون مشکل این بود که داخل اگزوزم یخ زده بود ومانع خارج شدن دود از ماشین میشد که تو صبح اصلا روشن نمیشد ویا خیلی اذیت میکرد که البته الان بهتر شده وحل شده یه امتحان بکنید شاید حل شد
    سلام آقا ابوالفضل
    این کار رو هم تازگیها انجام دادم جعبه اگزوز داخلش زنگ زده بود و یک جدید خریدم که قیمتش 38 تومان شد. اما مشکل هنوز رفع نشده ، و صبح رو بنزین خوب روشن نمیشه !ولی رو گاز راحت روشن میشه ؛ ( داداشم میگه اینقدر حساس نباش این ماشین داره مثل ساعت کار میکنه ) اما خودم دوست دارم مشکل رفع بشه تا بعدا باز صدای انفجار نده و قطعات زودتر از موعد خراب نشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •