اول روي اون فلش سبز كليك ميكني
خوب اينم هدينگ...
موفق باشي.![]()
اول روي اون فلش سبز كليك ميكني
خوب اينم هدينگ...
موفق باشي.![]()
تو نقشه من اصلا اون فلش سبز نیست ! گزینه ای داره که فعال بشه ؟
سلام . .تو نقشه من اصلا اون فلش سبز نیست ! گزینه ای داره که فعال بشه ؟
نه گزینه ای نداره . .
ممکنه فرودگاهی که شما انتخاب کردی این امکان رو نداره . .
یک فرودگاه بهتر برو . . مثل دبی . . میبینی که داره . .
موفق باشی .
خدمت دوست گلم عرض کنم اون فرودکاههایی که خط سبز داررن یعنی اون باند فرود دارای سیستم کمک ناوبریILS در هر صورت اگه روی فرودگاه کلیک کنی تمام اطلاعات رو به شما میده سماره باندها رو میده که همون هدینگ باند مورد نظره اگه تونستم با عکس براتون میزارم البته تو صفحه های قبلی هم ILSو تنظیماتش رو توضیح دادم
همونطور که گفتم وقتی زوم میکنیتو ابتدای هر باند هدینگش رو داده(شماره 1و2) وفرکانسvor(شماره3)
شماره 1 که شماره باند یا همون هدینگ باندهاست وشماره2 که فرکانس ILS وIDو هدینگ دقیق رو نوشته
امیدوارم مشکلتون حل بشه![]()
سلام دنی جان خوبی امشب میای اگه میتونی اینو دانلود کن شما هم با این بیایین یکم پشتک وارو بزنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hesam.25; 20-09-2009 at 20:39.
سلام .
مرسی رفیق . من این هواپیما رو دانلود کردم 2 روز پیش و دیشب هم باهاش پرواز کردم .
خیلی خوش دسته پرواز باهاش (:
فقط نمیدونم که GPS کجاست . حسام شما میدونی ؟
Last edited by amirardallan; 20-09-2009 at 23:12.
سلام حسام جان ببخشيد دير رسيدمسرم شلوغ بود نرسيدم به فروم سر بزنم حتما دفعه بعد ميام.(اگه مشكلي پيش نياد...)
![]()
سلام امیر جان تو پنل 2بعدی یا همون f10 اگه جی پی اس داشته باشه نشون میده اگرم مشکوکی بهش شیفت+ 9 رو بزن لیست زیر پنل های بعدی رو نشو میده اگهداشته باشه اونجا مینویسه
اگرم نداشت بهتر یکم با وسایل ناوبری دیگه تمرین کن یاد بگیری VOR ADF ILS ,و بقیه که منم نمیدونم چی هستن![]()
امشب پايه هستين بريم پرواز تهران دبي يا مشهد دبي... البته با مسافربري ؟
بقيه چيزا مثل هميشه ساعت 11
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)