درسته من هم قسمت اول حرفت را تایید می کنم چون نوکیا نسل بعدی را بده بیرون دیگه کسی N82 را نگه نمی داره
اما شما می گی Cpu نمی کشه باید بگم اوم لینک که دوستمون گذاشت نگاه کن ببین بارو چی کار می کنه!!!
درسته من هم قسمت اول حرفت را تایید می کنم چون نوکیا نسل بعدی را بده بیرون دیگه کسی N82 را نگه نمی داره
اما شما می گی Cpu نمی کشه باید بگم اوم لینک که دوستمون گذاشت نگاه کن ببین بارو چی کار می کنه!!!
سلام
من هنوز با این مموری N82 مشکی مشکل دارم . همش هر چی توی مموری هست را بعد از 1 یا2 یا 3 روز یا کمتر هر چی توی مموری هست پاک می شه و چند تا فایل با اسم های اجق وجق که قابل خواندن نیست اضافه می شه. همه کاری هم کردم مموری هم با گوشی فرمت کردم هم با گوشی ( 3 4 بار ) و فون مموری هم 3 4 بار فرمت کردم ولی باز هم درست نمی شه تا حالا 2 تا مموری عوض کردم همش هم این طوری می شه . من با فون مموری مشکلی ندارم و به خوبی کار می کنه ولی مموری خیلی خیلی داره اذیت می کنه هیچی نمی تونم توش بریزم تا می ریزم بعد 1 2 3 روز یا کمتر پاک می شه .
مموری : 4 گیگ Transcend یه بار هم رفتم نمایندگی و یه نو گرفتم و الان هم مثل همون اولی شده پاک می کنه
چیکار کنم ؟؟؟؟
Last edited by sabasistem_co; 27-07-2008 at 15:33.
اومدهآخه تا اون موقع كه بخواد رم 32 گيگ بياد
گوشي موتولا z8 همچين رمي رو هم ساپورت مي كنه
جالبيش اينه كه بعد از فومت دوباره خود گوشي ميسازتشون1- پوشه CITIES که توی مموری کارت هست چیه؟ 280 مگ حجمشه و کلی فایل توشه.
اگه گارانتي داره ببر گارانتيمموری : 4 گیگ Transcend یه بار هم رفتم نمایندگی و یه نو گرفتم و الان هم مثل همون اولی شده پاک می کنه
چیکار کنم ؟؟؟؟
نداره
با دوربيني كه رم sd ساپورت كنه فورمت كن
جواب ميده
در ضمن اگه آپگرديد كني هم شايد درست شد (چون من با رمم مشكل داشتم جفت اين كار ها رو كردم حل شد (اگه رمت مشكل نداشته باشه)
چند جا گشتم نبوداینجا که جاش نبود
مسیر زیر را دنبال کنید :
Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !
ممنون خيلي ممنون
Last edited by dimah2005; 28-07-2008 at 00:02.
اون فيلم رو ديدم...مربوط به رم داخلي گوشي هست...البته به Cpu هم مربوطه..ولي 32 گيگ رو جواب نميده...واسه Omnia كه 16 گيگ داره 624 mhz گذاشتن!!چه برسه بخوان 32 گيگ بزارن...
بنظر من باید رم 32 گیگ بیاد بعدا میشه امتحان کرد وگفت که ساپورت می کنه یا نه
به جای استفاده از PC suit N73 میشه از N72 استفاده کرد؟مشکلی نداره؟
با تشکر
باید امتحان کنی ضرر که نداره امتحان کن شاید جواب داد
احتمالش خیلی زیاده که جواب بده
نه دوست من هیچ مشکلی پیش نمیاد ..... من امتحان کردم
n,sj ucdcیکی در مورد پست #1302 کمک کنه .