تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 506 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستان ، من همونطور که میدونید 206 تیپ دو دارم ، واقعا" گول تبلیغات رو خوردم ( داییم نمایشگاه ماشین داره ، گفت میخاستم روز اول بهت بگم که اشتباه کردی ولی شاید ناراحت میشدی ) ، الان هم خیلی دوست دارم 206 رو ولی نه این پیکان به اصطلاح 206 رو ، کیفیت 0 هه ، ترمز در هر صورت پشت سرعت گیر ها میکشه ، و چندین عیب دیگه که نمایندگی ها هم قادر به تعمیرش نیستند ، به هر کی میگم این ماشین رو مهر 88 خریدم باور نمیکنه ، فردا میخام تر و تمیزش کنم و بفروشمش بره !
    شاید به خاطر علاقه زیاد تیپ های بالاتری بگیرم یا برم سمند بگیرم ( توصیه داییم ) که باز هم کیفیتش بالاتر از این هست و شاسی محکم تری داره .

...

خلاصه هر کسی رو میشناسین که میخاد تیپ دو بگیره 100 % مانعش بشین یا تیپ بالاتر و یا ماشین دیگه ، چون بعد ها پشیمون میشه ، این توصیه رو از ته قلبم بهتون میکنم ...
    سلام
    ببین دوست عزیز این اپیدمی شده!
    بستگی به شانسه شما داره ماشین های ایران.تازه این در حالی هست که 206 محصولیه که ماشین های ایران خودرو کیفیتش بهتره!اما خوب گفتم که ممکنه بد شانس باشیو بد از آب در بیاد.
    در ضمن کی گفته سمند شاسی محکم تری داره؟
    شما دوست خوبم که زیاد هم میشناسمت اول از همه بنظر من از ماشینت زده شدی.من خودم وقتی اینطوری میشم دیگه اون وسیله طلا هم بشه حالم ازش بهم میخوره
    پیشنهادم اینه مه ماشینتو بفروشی سریع
    و از بین ماشین ها هم بهت 206 تیپ 5
    پژو 405 با موتور tu5
    سمند با موتور ef7
    البته اگه مجردی هستی یا کم جمعیت اول206 ر و بردار بعد 405
    البته سمندم هست با موتور ef7 هست که عالیه ولی حقیقتش میترسم پیشنهاد بدم

2. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان ، من همونطور که میدونید 206 تیپ دو دارم ، واقعا" گول تبلیغات رو خوردم ( داییم نمایشگاه ماشین داره ، گفت میخاستم روز اول بهت بگم که اشتباه کردی ولی شاید ناراحت میشدی ) ، الان هم خیلی دوست دارم 206 رو ولی نه این پیکان به اصطلاح 206 رو ، کیفیت 0 هه ، ترمز در هر صورت پشت سرعت گیر ها میکشه ، و چندین عیب دیگه که نمایندگی ها هم قادر به تعمیرش نیستند ، به هر کی میگم این ماشین رو مهر 88 خریدم باور نمیکنه ، فردا میخام تر و تمیزش کنم و بفروشمش بره !
    شاید به خاطر علاقه زیاد تیپ های بالاتری بگیرم یا برم سمند بگیرم ( توصیه داییم ) که باز هم کیفیتش بالاتر از این هست و شاسی محکم تری داره .

...

خلاصه هر کسی رو میشناسین که میخاد تیپ دو بگیره 100 % مانعش بشین یا تیپ بالاتر و یا ماشین دیگه ، چون بعد ها پشیمون میشه ، این توصیه رو از ته قلبم بهتون میکنم ...

دوست عزیز بفروش و اگه 405 دوست داری با موتور TU5 خیلی عالیه.
    اگه دوست نداری سمند EF7 هم عالیه البته اگه اذیتت نکنن برا فروش

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

...

چرا؟ به خاطر موتور ضعیفش میگی یا کیفیت قطعات و مونتاژ ؟ چون منم یک 405 مدل 82 داشتم که هم تو شتاب و هم کیفیت خدا بود و وقتی V1 گرفتم حالم گرفته شد! ولی وقتی پشت 405 ها و پرشیا های جدید بشینید میفهمید که 206 در برابر اونها خدا هست! به هر حال تو محصولات ایران خودرو غیر از بنز و سوزوکی که کیفیت بالاتری از 206 دارن بقیه ماشینها و از جمله سمند کیفیت خیلی پایینتری دارند.

6. 3 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام
    ببین دوست عزیز این اپیدمی شده!
    بستگی به شانسه شما داره ماشین های ایران.تازه این در حالی هست که 206 محصولیه که ماشین های ایران خودرو کیفیتش بهتره!اما خوب گفتم که ممکنه بد شانس باشیو بد از آب در بیاد.
    در ضمن کی گفته سمند شاسی محکم تری داره؟
    شما دوست خوبم که زیاد هم میشناسمت اول از همه بنظر من از ماشینت زده شدی.من خودم وقتی اینطوری میشم دیگه اون وسیله طلا هم بشه حالم ازش بهم میخوره
    پیشنهادم اینه مه ماشینتو بفروشی سریع
    و از بین ماشین ها هم بهت 206 تیپ 5
    پژو 405 با موتور tu5
    سمند با موتور ef7
    البته اگه مجردی هستی یا کم جمعیت اول206 ر و بردار بعد 405
    البته سمندم هست با موتور ef7 هست که عالیه ولی حقیقتش میترسم پیشنهاد بدم
    دوست عزیز بفروش و اگه 405 دوست داری با موتور TU5 خیلی عالیه.
    اگه دوست نداری سمند EF7 هم عالیه البته اگه اذیتت نکنن برا فروش
    چرا؟ به خاطر موتور ضعیفش میگی یا کیفیت قطعات و مونتاژ ؟ چون منم یک 405 مدل 82 داشتم که هم تو شتاب و هم کیفیت خدا بود و وقتی V1 گرفتم حالم گرفته شد! ولی وقتی پشت 405 ها و پرشیا های جدید بشینید میفهمید که 206 در برابر اونها خدا هست! به هر حال تو محصولات ایران خودرو غیر از بنز و سوزوکی که کیفیت بالاتری از 206 دارن بقیه ماشینها و از جمله سمند کیفیت خیلی پایینتری دارند.
    سلام ، بابام یه 405 مدل هشتاد و سه داشت ، کیفیت در حد تیم ملی ، اما الان یه 89 خریده ، حالم بهم میخوره وقتی که سوارش میشم ، کیفیت محصولات قطعات و داشبورد ها از پراید هم پایین تره ، دنده به زور جا میره ، با اینکه همش سرویس هست .
    نمیدونم چرا همه میگید که 405 در صورتی که واقعا" یه آشغال به تمام معناست . متنفرم ازش !
    مگر موتور تی یو فایو که اونم سوار شدم و .......

خلاصه بیخیال ...

8. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست من بنز رو شرکت تاپ خودرو تولید میکنه.
    با نظر شما موافقم که سمند کیفیتش از 206 پایین تره.

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست من بنز رو شرکت تاپ خودرو تولید میکنه.
    با نظر شما موافقم که سمند کیفیتش از 206 پایین تره.

ممنون. راستش من اصلا نمیدونم این مدل بنز تولید داخل ( یا مونتاژی) کدوم هست! و فقط تو روزنامه دنیای اقتصاد تو رده بندی کیفیتها زده بود بنز ایران خودرو. و 206 و بعدش 206 SD از سمند و 405 امتیازشون خیلی بالاتر بود. و تا جایی که یادم هست فکر کنم از L90 ایران خودرو هم بالاتر بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون. راستش من اصلا نمیدونم این مدل بنز تولید داخل ( یا مونتاژی) کدوم هست! و فقط تو روزنامه دنیای اقتصاد تو رده بندی کیفیتها زده بود بنز ایران خودرو. و 206 و بعدش 206 SD از سمند و 405 امتیازشون خیلی بالاتر بود. و تا جایی که یادم هست فکر کنم از L90 ایران خودرو هم بالاتر بود.

این مطلب به این بخش مربوط نیست اما من با اجازی ناظر انجمن میگم:
    دوست گرامی مرسدس بنز توسط شرکت تاپ خودرو مونتاژ میشه.
    با نظارت شدید مهندسین آلمانی اما فعلا تولید رو متوقف کردن.

در مورد رده بندی محصولات شرکت فعلا L90 فکر کنم بالاتر از 206 هست دقیق نمیدونم.

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

پيش فرض

سلام دوستان

این تاپیک رو ایجاد کردم اگر شلوغ بشه آموزشهای توپی داخلشش میزارم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باتشکر

15. این کاربر از ناخدا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

کسی از 206 جدید که تو لیست فروش شرکت هست چیزی میدونه؟
    توضیح بدین لطفا

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

کسی از 206 جدید که تو لیست فروش شرکت هست چیزی میدونه؟
    توضیح بدین لطفا
    یحتمل همون زه همرنگ بدنه + رینگ و چراغ عقب سفارشی با abs هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •