سلام من هم از لایزر گرفتم الان تماس گرفت یوزر و پس رو گفت ولی مودمم فعال نشد نمیدونم چرا با پشتیبانی تماس گرفتم میگه نام کاربری شما ثبت نشده
اصلا معلوم نیست چیکار میکنن
سلام من هم از لایزر گرفتم الان تماس گرفت یوزر و پس رو گفت ولی مودمم فعال نشد نمیدونم چرا با پشتیبانی تماس گرفتم میگه نام کاربری شما ثبت نشده
اصلا معلوم نیست چیکار میکنن
درود
دوست من, سرویس شبانه رایگان از ساعت 1 بامداد شروع میشه؛ شما قبل از این زمان مودمتون رو خاموش کنید بگذارید حداقل به ساعت 1:15 برسد بعد مودم رو روشن کنید
پس از این دیگر حجمی کم نخواهد شد
درود
من پیشتر سرویس گلد داشتم 512 بود و با حجم 10 گیگ, شتاب دانلود بین 60 الی 80 بود
هزینه گرانی دارد این لایزر این روزها هم به شدت افتضاح شده است از من میشنوی اگر واقعا میخواهی از این سرویس های گلد استفاده کنی بهتر است از لایزر بروی شرکت دیگر چون الکی گران هستند و شما پول علف خرسی میریزید تو حلق این شیادها
درود
دوست من, یک هفته باید از رانژه شما توسط مخابرات و خود شرکت بگذرد و پس از آن اگر چراغ status شما ثابت بماند میتوان اطمینان داشت که اینترنت شما وصل است
اینکه میگویند نام کاربری شما ثبت نشده از چه لحاظ بوده است؟لایزر پشتیبانی جالبی ندارد
![]()
سلام دوست عزیز.
شما خودتون چه سرویسی دارین از لایزر دارین؟
من یه مگ شتاب دارم ولی زیاد ازش راضی نیستم. سرعت خیلی نوسان داره.
درود
دوست من
هم اکنون از سرویس شتاب 128 استفاده میکنم با حجم 3 گیگ, پیشتر هم گفته ام شتابها بسیار پایین است
ساعت رایگانی که میتوانیم دانلود انجام دهیم بغرنج است یه بار میبینی ساعت 1:30 گذاشتی دانلود صبح بلند میشی میبینی به خاطر کندی سرعت دانلود نیمه کاره مانده و کامپیوتر روشن مونده
کلا دو ماهه لایزر واقعا خودشو خراب کرده هزینه های گران و پشتیبانی بد
من پس از این ماه از لایزر خواهم رفت
![]()
ممنون دوست عزیز
واقعا اوضای داغونی داره لایزر. برای منم دقیقا همینطوره.
کار خوبی میکنی.
سلام
من قبلا یعنی یک سال پیش واسه 3 ماهی مهمون لایزر بودم و خیلی راضی بودم ازش... بعد یکسال دوباره رفتم سفارش سرویس شتاب روزانه رو دادم. از نوع 128 - 768. حالا شما ها که می گید بد شده...
یعنی برم سفارشم رو لغو کنم؟ مرکز مخابراتی ما شهید کاظمیان هست.
شاد باشید
عجب !
همش بد گفتین که
من الان فن اوا دارم یه مگ دانلود رو 120 هستش البته شبا که بغرنجه بقول اون دوستمون !
دوستم لایزر 512 گرفته بهم گفت 250 سرعت دانلود داره !
من قصد داشتم سفارش بدم ! مطالب شما رو خوندم سرد شدم
به نظر من قیمتای زیاد بالایی نداره نسبت به دیگر شرکتها
همین الان شرکتی که ازش دارم سه ماهه 9 گیگ با سرعت 1 مگ داره 72 هزار میده
من چند وقت پیش با شرکتشون که صحبت کردم گفتم برای دانلود میخوام که سرویس 512 شتاب رو خودشون پیشنهاد کردن و گفتن سرعت بستگی به منطقه داره چون share هست اگه خلوت باشه که سرعت خوبی دارید من که فعلا اقدام نکردم ولی شاید از همین شرکت گرفتم
با سلام به دوستان اقا هرکی میخواد اینترنت بگیره فقط
اگر میخواد حداکثر سرعتش از دایال اپ کمی بیشتر باشه بره
لایزر بگیره بخدا دیگه خستم کرده دارم میرم پس بدم .دیگه شورشو در اوردن..
من قبلا اسیا تک داشتم عالی بود ............
ببینم اون شتاب روزانش هم ترکید؟کسی داره؟ سرعت دانلودش چقدر هست؟ قبلنا که میگفتن خوبه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)