حتما موردی که گفتی رو برسی می کنم.
الان تو ویندوز راهی نیست که بشه فهمید کارت شبکه درست نصب شده یا نه؟
حتما موردی که گفتی رو برسی می کنم.
الان تو ویندوز راهی نیست که بشه فهمید کارت شبکه درست نصب شده یا نه؟
دوستان سلام.
من یه لپ تاپ و یه PC که هر دو ویندوز 7 دارند به صورت وایرلس Homegroup کردم و شبکه شده ان.
روی هر دو هم Avira Premium Security Suite نصب کردم.
در قسمت Network هم هر دو دستگاه همدیگه رو پیدا میکنند.
اما مشکل اینجاست که من در لپتاپ وقتی به قسمت Homegroup میرم، میگه هیچ کامپیوتر دیگه ای در شبکه نیست! در حالی که وقتی در PC وارد Homegroup میشم، به راحتی لپتاپ رو نشون میده و مشکلی هم نداره.
تنظیماتی که انجام دادم هم روی هر دو سیستم کاملاً یکی هست!
ایراد از کجاست که لپ تاپ در پیدا کردن PC در Homegroup مشکل داره؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ویندوز XPالان تو ویندوز راهی نیست که بشه فهمید کارت شبکه درست نصب شده یا نه؟
My Computer---> right click--->Properties--->hardware--->Device Manager--->Network adapters
در ویندوز Seven
My Computer---> right click--->Properties--->Device Manager--->Network adapters
به آدرس های بالا برید و اگه کارتتون نصب شده باشه مدلش رو در زیرشاخه آداپتور شبکه می تونید ببینید مثل :
Realtek , Marvell yukon &...
یه نفر اینجا نیست به ما بگه چطوری لپ تاپ و دسکتاپم رو با هم شبکه کنم؟
سیستم عامل لپ تاپ: Microsoft® Windows® 7
سیستم عامل دسکتاپ: Microsoft® Windows® XP
سلام بر همه دوستان ،یه نفر اینجا نیست به ما بگه چطوری لپ تاپ و دسکتاپم رو با هم شبکه کنم؟
سیستم عامل لپ تاپ: Microsoft® Windows® 7
سیستم عامل دسکتاپ: Microsoft® Windows® XP
دوست عزیز من هستم و جواب شما رو هم به صورت کامل میدم و الآن هم اومدم بگم که مقاله ی آموزشی که بهتون قولش رو داده بودم آماده شده و انشاءالله تا فردا براتون آپلودش میکنم و همینجا برای دانلود میذارمش.
جواب شما دوست عزیز هم به طور کامل و مفصل در این مقاله است؟!!
پس منتظر قرار دادن لینک دانلود در پست بعدی من در همین تاپیک باشید%100%!!
.............
دوست عزیز خیلی ممنون ولی من مشکلم رو حل کردم.
الان لپ تاپ و دسکتاپم با هم شبکه هستن.
اگر کسی از دوستان مشکلش مشابه مشکل من هست بفرماین که کمکشون کنم.
سلام دوست عزیز. فردا شدا. منتظر مقالت هستیم. بجنب که دعای خیره خیلیا قراره بیاد پشت سرت![]()
سلام بر همه دوستان عزیز ،نوشته شده توسط PrimeP30Master [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*مژدهبا سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی،-------------------------------
مژده*
دوستان عزیز مخصوصا اونهایی که برای شبکه کردن 2 تا سیستم علی الخصوص با سیستم عاملهای متفاوت مثل XP & 7 مشکل دارند در یکی دو روز آینده منتظر یه مقاله توپ و کار آمد و100 درصد عملی در همین تاپیک باشند؟!!
راستشو بخواید من خودم مشکلاتی مثل مشکلات شما داشتم و هر جا هم گشتم و پرسیدم متاسفانه به نتیجه نرسیدم و تصمیم گرفتم که خودم راه حل رو پیدا کنم و با یاری خداوند بزرگ تونستم راه حل این مشکلات رو پیدا کنم و انشاءالله اطلاعات بدست آمده رو جمع بندی میکنم و بعد از اینکه دوباره جهت درست بودن راه حل ها ، مراحل کار رو باز به صورت عملی تست کردم ، بزودی اونها رو به صورت یه فایل PDF در اختیار شما عزیزان قرار خواهم داد؟!!
ناگفته نماند که من الآن که دارم این پست رو مینویسم از طریق اینترنت Share شده بین سیستمهامه (اولین کارم با این Share انجام شده ، نوشتن این پست بوده) و همچنین براحتی میتونم از Share فایلهای دو تا سیستم استفاده کنم بدون هیچ گونه مشکلی یا اروری؟!!
دوستان منتظر باشید و دیگه ناراحت وصل نشدن سیستمهاتون نباشید ؛ اینو بهتون قول میدم!!
موفق باشید و سربلند%100%
این پستی بود که من چندین وقت پیش داده بودم و به دلایل مشکلات و کار زیاد و...فرصت نکردم به طور کامل عملیش کنم ولی حالا با دست پر اومدم؟!!
البته شرمنده که دیر لینک رو گذاشتم ، آخه سرعت اینترنتم پایینه و مجبور شدم برم کافی نت براتون آپلودش کنم ولی در عوض لینکش رو براتون مستقیم کردم تا دیگه برا دانلودش زحمتی نداشته باشید؟!!
-------------------------------------------------------------------------------------------
این فایل به صورت exe فشرده شده و مطمئن باشید که ویروس یا چیز دیگه ای نیست و پس از دانلود هنگام بازکردن ازتون پسورد میخواد که پسوردش رو هم در زیر براتون گذاشتم؟!!
حجم فایل : 22Mb
فرمت : PDF
تعداد صفحات :40 صفحه
پسورد :---------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم :
دوستان بازم شرمنده اگه دیر شد ، شما به بزرگواری خودتون ببخشید و اگه هم مشکلی یا سوالی داشتید من در خدمتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید و سر بلند%100%![]()
برای سلامتیه آقای راننده نه ببخشید برای این دوست عزیزمون که تلاش کردن و این مطلب مفید رو گذاشتن یه کف مرتب تشکر کنید
دمت گرم خیلی آقایی
هنو دانلود نکردم
ولی باز هم از زحماتت ممنون
ویرایش میشه:
من دانلود کردم
آقا دمت گرم
خیلی چیز خفنیه
ایشالا خداوند هم در این دنیا و هم در اون دنیا پاداش سنگینی اعطا کنه![]()
Last edited by pouria_br; 14-04-2011 at 12:27.
واقعاً ازت ممنونیم. آموزش خیلی جامعیه.. من دانلودش کردم و مطالعش کردم ولی مشکل من هنوز پا برجاست چون من از کارت شبکه ی وایرلس استفاده میکنم و یه مودم Wifi هم دارم.
یه سؤال دارم..
من مودم Wifi دارم. رو هر سیستمم هم یه کارت شبکه وایرلس. اینترنت رو با این کارت شبکه های وایرلس میگیرم و تو سیستمم ازش استفاده میکنم. پس کارت شبکه های من مشغول گرفتن دیتا از مودم wifi هستن. میتونم همزمان هم از مودم Wifi استفاده کنم و هم شبکه باشم به یه سیستم دیگه ؟
اگه آره، به چه صورت ؟
اگه هم نه، راه ارش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)