مونده قصدت چی باشه .206 اصلا ماشین خانوادگی نیست قسمت پشت بیشتر از 2 نفر با اندازه متوسط یعنی شکنجه .صندوق رو بیخیال .ولی ماشین امنتر و به روزتر با خرج بیشتر .
مونده قصدت چی باشه .206 اصلا ماشین خانوادگی نیست قسمت پشت بیشتر از 2 نفر با اندازه متوسط یعنی شکنجه .صندوق رو بیخیال .ولی ماشین امنتر و به روزتر با خرج بیشتر .
همونطور كه شاره شد 206 خرجش بالا تر هست! اونم تيپ 3! يه آينه بقلش بشكنه بالاي 50 خرجش هست! اما خوب ماشين ايمن تر و به روز تري هست، اسپرت و جوون پسند، اما براي خانواده مخصوصا خانواده هايي با تعداد بيش از 4 نفر توصيه نميشه!
اما از من ميشنوي، يه پرايد هاش بك خيلي بهتر از 405 هست!!!
دوست عزیز ؛ ما در حدود 30 سال پیکان سوار بودیم .خودمم پراید مدل 83 و آردی داشتم .خداییش پراید خیلی نسبت به آردی و پراید سرتره .
کلا دوو ها ماشینهای بسیار خوبی هتند نسبت به قیمتشون ولی قطعاتشون خیلی کم و گرونه !
با 6 الی 6.5 اپل استرا تیپ 3 مدل 94 گزینه خوبی است همه چی تکمیل داره کولر فرمان هیدرولیک شیشه های جلو برقی اینه ها برقی انتن برقی با موتور 1600 انزکتور که زانتیا را قورت میده و وزن خالص 1.5 تن داره که ایمنی اش از سمند هم بیشتره ولی مشکل لوازم یدکی داره.
bmw که قرمز بهش نمیاد
ولی خوب این یکی قرمزش باهاله
راستی تو آپشن کوپه gps data و dvd player هست؟
دستتون درست
ببینم شما گفتین که این ماشین ها رو یکسری نمایندگی ها وارد میکنن و میفروشن
خواستم ببینم تا سقف 50 تومن چه ماشین هایی هست؟
لوگان چند تا عیب بزرگ داره که یکیش ارتفاع زاد اونه که باعث عدم تعادل اون در سرعتهای بالا میشه دگه اینکه برای کسایی که قدشون بلند زجر اوره چون بد جوری پا به داشبردش گیر میکنه البنه از نظر شتاب و مصرف ماشین بدی نیست ولی در کل من نتونستم بیشتر از سه ماه تحملش کنم
اگه نظر منو بخوایین فکر کنم اصلا قرار نبوده این صندوق عقبه لوگان باشه بلکه از بغل که نگاه مینید میبینید صندوق عقب عضوی از بدنس مثل پروتون جن 2. بعد یه چیز جالب دیگه این لوگان داره رنگ خاکستریشه که با تغییر زاویه دید به علت دینامیک بودنش پر رنگ و کم رنگ میشه که اینم چیز جالبیه یه دور امتحان کنید.بعد جناب بهنام این لوگان هر چیم که باشه از سمند بهتره.
Last edited by لوگان; 30-06-2008 at 08:41.
دوستانی که میگن تندر خوب نیست بد نیست به این نظر سنجی یه نگا بندازن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)