تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 131 از 175 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

درمورد ترک "حباب" تو بعضی سایتا یه جو خنده داری را افتاده که میگن این ترک در مورد چاووشی خونده شده و کاملا نسبت به این ترک جبهه گرفتن.
    این حرفای آرش حسینی در این مورد.:

نمیدونم چرا دوستان این آهنگ رو به محسن چاووشی ربط دادن!!! چیزی که واقعا خنده داره! محسن یگانه این آهنگ رو زمانی ساخت که اتفاقا رابطه دو محسن عالی بود و حتی زمزمه های همکاری مجددشون هم بود... نیت محسن یگانه برای قطعه "حباب" صحبت در مورد شخص خاصی نبود! متن ترانه در مورد دنیای شهرت بود.. که خود ایشون هم شامل اون دنیا میشه.. کلا آدمای معروف یه کلاه و یه عینک رو واسه مواقع ضروری دارن با خودشون! تیکه هایی از این آهنگ می تونه صحبتهای محسن یگانه با خودش باشه! تیکه هاییش گلایه از افرادی که اسیر شهرتشون میشن.. اما باور کنید انقدر طرح این موضوع و ربط دادن این تراک به شخصی خاص و اون هم دیگران نه و فقط محسن چاووشی اون قدر خنده داره که اگر به محسن یگانه بگید قطعا شوکه میشه..! شاید یه هشدار واسه همه باشه اما اینکه این آهنگ رو بخوایم نسبت بدیم به شخصی خاص واقعا دور از درک ِ یه انسان ِ بالغ ِ ! مگه رپ ِ آخه؟!

2. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

به نظر من بزرگترین مشکل آهنگای یگانه ضعف در شعراشه و برای همین تقریبا هیچکدوم از آهنگاش ماندگار نشدن.
    یعنی الان محسن یگانه هیچ آهنگ ماندگاری نداره..؟ اشتباه می کنی..البته من منظورت رو از آهنگ ماندگار نمی فهم..
    به نظرم شعر های محسن یگانه خیلی هم قوی هست...
    و علت اینکه آهنگ های محسن یگانه اینقدر عالی در میاد این هست که خودش ترانه سرایی میکنه و این باعث میشه کاملا بتونه حس کامل ترانه رو منتقل بکنه..
    این مساله رو در مورد رضا صادقی هم کاملا میشه حس کرد..

4. 2 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دمو که نشون میده آلبوم یکم ریتمیک تر شده ولی از یه طرف باید اینم در نظر گرفت که 6 تا از آهنگهای آلبوم تو دمو نبودن. از این 6 تا، 3 تاش که کاملا غمگینه (بخند، بیت آخر، تنهایی) و یکی تقریبا شاد و یکی هم میشه نرو که غمگین هست ولی اینکه ریتمیک باشه یا نه رو نمیدونم.
    قبلا هم گفتم تو این دمو تو حتی و کی جای من اومد رو خیلی دوست دارم + نمیشه. دوست دارم آهنگ شاد و زیباییه و بقیه رو هم خوب میدونم ولی باید کامل گوش بدم ببینم خوشم میاد یا نه.
    اینم بگم که من تو حتی و کی جای من اومد رو هم غمگین میدونم.

امیدوارم آلبوم همون یکشنبه بیاد و شرکت پخش بدقولی نکنه.
    خیلی دوست دارم کامل کی جای من اومد و بیت آخر رو بشنوم.

6. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من تو دمو از آهنگ اولی از همه بیشتر خوشم اومد
    به امید آهنگای غمگین که مطمئنم زیبا هم هستن ...

8. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

یعنی الان محسن یگانه هیچ آهنگ ماندگاری نداره..؟ اشتباه می کنی..البته من منظورت رو از آهنگ ماندگار نمی فهم..
    به نظرم شعر های محسن یگانه خیلی هم قوی هست...
    و علت اینکه آهنگ های محسن یگانه اینقدر عالی در میاد این هست که خودش ترانه سرایی میکنه و این باعث میشه کاملا بتونه حس کامل ترانه رو منتقل بکنه..
    این مساله رو در مورد رضا صادقی هم کاملا میشه حس کرد..
    منظورم از آهنگ مندگار آهنگیه که چندین سال بعد هم play بشه و بازم وقتی میشنویش (به جز برای طرفدارای 2 آتیشه) همونقدر حال کنی و هروقت اسم خواننده میاد خیلیا یاد اون آهنگ بیوفتن

مثلا وقتی اسم خواجه امیری میاد اکثریت یاد "سلام آخر" میوفتن. خیلیا از جمله خود من طرفدار خواجه امیری نیستن ولی بازم وقتی آهنگ پخش میشه آدم حسابی لذت میبره
    "سنگ صبور" چاوشی هم همینطوره.بعد از چند سال بازم play میشه و همونقدر حال میده
    "تقدیر" شادمهر هم همینجور
    ولی یگانه با این که آهنگ عالی و هیت زیاد داره ولی ماندگار نیستن. شاید فقط "نشکن دلمو" تا حدودی اینجوری باشه که اونم 2 نفرست

مهمترین فاکتور هم تو اینجور آهنگ ها شعره

اگه دقت کرده باشید اتفاقا بیشترین انتقادهایی که به یگانه میشه برای شعراشه. درسته که شعراش در کل خوبه ولی هیچکدومش در حد موندگاری نیست
    دلیل عالی بودن آهنگاش هم بیشتر سبک و ریتمشونه و همچنین ملودی ای که روشون میسازه

دلیل نمیشه وقتی یکی شعراش نسبتا خوبه،شعر همه آهنگاش از خودش باشه! تقریبا همه خواننده ها از اشعار افراد دیگه استفاده میکنن و هر از گاهی هم از اشعار خودشون
    من نمیگم خودش شعر نگه دیگه ولی اگه با شاعرهای دیگه هم کار کنه خیلی موفق تر میشه

10. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

قثط بگم که بدفرم عاشق ترک "تو حتی" و "کی جای من اومد" شدم.
    خیلی قشنگن این دوتا. بعدا بیشتر در مورد دمو میگم.
    تاييد ميشه... كي جاي من اومد خيلي شاخه...يه مدت هم سرآلبومي بود..برا چند تا از رفيقام گذاشتم حتي يكيشون از پشت تلفن خيلي خوششون اومد...بازم ميگم حباب پتانسيل تركوندن رو داره..
    من که از همه بیشتر از اون آهنگ اول دموی قبلی خوشم اومد، همون که میگه:
    "تو که می دونی...بجز آغوش تو جایی نداشتمو رفتم"

به نظر من بزرگترین مشکل آهنگای یگانه ضعف در شعراشه
    با این حرفتون موافقم،البته نه همه ی شعر ها، تعداد کمیشون... باید یکمی هم از شعر های دیگران استفاده کنه.
    البته یکی از نقاط قوت کسانی که خودشون شاعر و آهنگسازن اینه که می تونن روی آهنگهای مختلف شعراشون رو امتحان کنن و این باعث میشه که کار تکراری ندن بیرون.

و در اخر اینکه رقابت امسال بین حباب و عاشقانه ها و من خود آن سیزدهم خواهد بود بدون شک .
    عاشقانه ها که فکر کنم معلوم نیست کی بیاد! خوده خواننده که گفته بود فعلا منتظر نباشید.
    و من خود آن سیزدهم رو نمیشه مقایسه کرد چون اصلا شعرهای توش قابل مقایسه با ترانه های امروزی نیستن.
    امسال هم مثل همیشه به احتمال زیاد محسن یگانه بهترین آلبوم سال رو وارد بازار میکنه

12. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اینم فکر کنم کاور آلبوم باشه :

14. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البوم کی میاد؟

16. 2 کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

اینجور که گفتن قراره یکشنبه بیاد.

18. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چقدر کاور ابتداییه !!
    به برادرزاده‌ی 8 ساله‌ام یه چیزایی از فتوشاپ یاد دادم، جدیداً یاد گرفته این جوری که این کاور ساخته شده، عکسا رو کنار هم می‌ذاره! تازه افکت‌های قشنگ‌تری هم میده بهشون !!

20. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •