تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 204 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام. یکی دیگه از کسانی که اشتباه کرده و این گوشی رو خریده منم.واقعا از لحاظ دوربین در حد افتضاح هست لااقل منی که قبل از این p1 داشتم راضی کننده نیست. فریمورش هم که با توجه به گفته ی بچه ها (r1fa035) آخریش هست. با توجه به بحث های گفته شده فکر کنم دکمه های لمسی اون هم بسوزه. راستی راهی برای افزایش کیفیت دوربینش هست؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نمونه عکسهایی که دوستان میگذارن که خیلی خوبه.

3. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

با سلام. یکی دیگه از کسانی که اشتباه کرده و این گوشی رو خریده منم.واقعا از لحاظ دوربین در حد افتضاح هست لااقل منی که قبل از این p1 داشتم راضی کننده نیست. فریمورش هم که با توجه به گفته ی بچه ها (r1fa035) آخریش هست. با توجه به بحث های گفته شده فکر کنم دکمه های لمسی اون هم بسوزه. راستی راهی برای افزایش کیفیت دوربینش هست؟
    دوربینش تنظیم باشه مثل هلو عکس میگیره
    شما twilight و سایر موارد رو نسبت به محیط تنظیم کن واقعا خوبه حداقل نظر منه
    دکمه هاش واسه چی بسوزه؟!!

5. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

اين عكس رو خودم از مسجد نبي گرفتم نميدونم چرا شما چه طور ميگي دوربين 850 بد تو شب وقتي ميتونه اين طوري عكس بندازهمطمئن باش كه تو روز عكس رو اتيش ميزنه وايبه حاله روزي كه دوربينش تقويت بشه كه شده من خودم تقويت كردم ولي اين عكس دايور اورجينال هست

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

اين عكس رو خودم از مسجد نبي گرفتم كه هيچ نويزي نداره نميدونم شما چه طور ميگي دوربين 850 بد تو شب وقتي ميتونه اين طوري عكس بندازه مطمئن باش كه تو روز عكس رو اتيش ميزنه واي به حاله روزي كه دوربينش تقويت بشه كه شده من خودم تقويت كردم ولي اين عكس دايور اورجينال هست عكس انداختن با اين گوشي مثل گوشي هاي ديگه نيست

Last edited by vahidsport; 28-11-2008 at 17:51.

8. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام مجدد.
    آیا راهی برای تقویت دوربین k850 هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام مجدد.
    آیا راهی برای تقویت دوربین k850 هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه چيز هاي هست

داره خودمونی میشه reza_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    منم حدود 5 روز هستش که این گوشی رو خریدم
    کیفیت و بلندی صداش در حد قابل قبولیه
    اما دوربینش واقعا اعصاب آدم رو خرد میکنه
    به خصوص اینکه تو محیط های بسته عکساش افتضاحه(همینطور عکسهایی که از چهره میگیرم) با زدن فلاش عکس سیاه میشه و بدون زدن اون هم عکس تار و بی کیفیت هستش طوری که من با دوربین 1.3 مگاپیکسلی k510 عکس بهتری میگیرم.
    فلاشش فقط برای نقاط کاملا تاریک اونم برای عکس گرفتن از اجسام که در فاصله یکی دو متری هستن خوبه
    ولی توی محیط باز عکساش خوبه ولی باز انتظار آدم رو از دوربین 5 مگی برآورده نمیکنه.
    ولی انصافا تو حالت ماکرو خوب و با کیفیت عکس میگیره.
    برعکس اون چیزی که بقیه گفتن کار با صفحه کلیدش سخت نیست
    مدیا پلیرش هم امکانات زیادی نداره
    درکل از چیزی که خریدم تا الان که به اون صورت راضی نیستم (کاش همون n73me رو با وجود خزیت میگرفتم).
    Last edited by reza_t; 29-11-2008 at 16:36.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام
    منم حدود 5 روز هستش که این گوشی رو خریدم
    کیفیت و بلندی صداش در حد قابل قبولیه
    اما دوربینش واقعا اعصاب آدم رو خرد میکنه
    به خصوص اینکه تو محیط های بسته عکساش افتضاحه(همینطور عکسهایی که از چهره میگیرم) با زدن فلاش عکس سیاه میشه و بدون زدن اون هم عکس تار و بی کیفیت هستش طوری که من با دوربین 1.3 مگاپیکسلی k510 عکس بهتری میگیرم.
    فلاشش فقط برای نقاط کاملا تاریک اونم برای عکس گرفتن از اجسام که در فاصله یکی دو متری هستن خوبه
    ولی توی محیط باز عکساش خوبه ولی باز انتظار آدم رو از دوربین 5 مگی برآورده نمیکنه.
    ولی انصافا تو حالت ماکرو خوب و با کیفیت عکس میگیره.
    برعکس اون چیزی که بقیه گفتن کار با صفحه کلیدش سخت نیست
    مدیا پلیرش هم امکانات زیادی نداره
    درکل از چیزی که خریدم تا الان که به اون صورت راضی نیستم (کاش همون n73me رو با وجود خزیت میگرفتم).
    من بازم ميكم عكس انداختن با اين گوشي مثل گوشي هاي ديگه نيست

براي اينكه عكس بازدن فلاش تيره نشه بايد رو حالت نايت مود عكس بندازي و اگه رو حالت اتو عكس بندازي درست تيره ميشه ولي در اين حالت لرزه گير فعال و راحت ميتوني تو تاريكي مطلق و هم زير نور تو مجلس عروسي عكس بندازي بدونه اينكه ادم ها روح بشن حتي در اين حالت ميتوني مو هاي ادم هاي در حال رقصو بشماري
    و براي اينكه عكسات در حالت اتو روشن تر بشن يا تا 4-5 متري رو بتوني با فلاش عكس بندازي بايد iso رو به 400 تغيير بدي

اين عكس با iso 250 گرفته شده در صورتي كه اگه همين عكسو با n95 بندازي n95 با iso 800 ميندازه عكس با اين كيفيت نيشه چون ايزو بالاست ولي هر دو گوشي تو دوربين خوبند و تقريبا مثل هم هستند كه 95 توشب كمي ضيف تره ولي 850 بعد از هك مطئن باشيد كه بهتر ميشه

13. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

براي اينكه عكس بازدن فلاش تيره نشه بايد رو حالت نايت مود عكس بندازي و اگه رو حالت اتو عكس بندازي درست تيره ميشه ولي در اين حالت لرزه گير فعال و راحت ميتوني تو تاريكي مطلق و هم زير نور تو مجلس عروسي عكس بندازي بدونه اينكه ادم ها روح بشن حتي در اين حالت ميتوني مو هاي ادم هاي در حال رقصو بشماري
    و براي اينكه عكسات در حالت اتو روشن تر بشن يا تا 4-5 متري رو بتوني با فلاش عكس بندازي بايد iso رو به 400 تغيير بدي
    منظورت از حالت نایت مود کدوم گزینه است؟

850 بعد از هك مطئن باشيد كه بهتر ميشه
    ورژن گوشی من r1fa035 هستش آیا نیاز به آپدیت و هک داره؟

میشه لطف کنید بهتریت تنظیمات رو در حالات مختلف بگید؟

در ضمن عکسی که از مسجد نبی اون بالا گذاشتین به نظر من خیلی جالب نیستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •