تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 800 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

من یه نرم افزار دارم اسمش اینه Your Uninstaller 2008 کارش خیلی درسته حتی screensaver ها رو هم می تونی باهاش remove کنی اثری از برنامه ها باقی نمی ذاره هر چی فایل و کلید رجیستری و فایل موقتی و هر چیزی که مربوط به اون برنامه باشه رو از دم حذف می کنه انگار هیچ برنامه ای رو سیستم نبود .تازه خیلی کارایی های دیگه هم داره مثل برداشتن برنامه های استارت آپ و حذف فایل های به درد نخور داره. حجمش هم 3 مگا بایته می تونی دانلود کنی .لینک دانلودشو گذاشتم ولی خراب شد. اگه تو گوگل بگردی می تونی پیدا کنی .
    اتفاقا این نرم افزار رو سیستم من هم نصبه و ازش راضیم ولی همونطور که گفتم، بعضی برنامه ها اصلا تو لیستش نیست.
    یکی از خصوصیت های جالب Your Uninstaller 2008 اینه که با کشیدن آیکون برنامه ای که میخوای حذفش کنی و انداختنش روی آیکون Your Uninstaller ( همون drag & drop ) چندتا گزینه ارائه میده که یکی از اونا گزینه ی حذف برنامه است.
    اما حتی وقتی این کار رو هم انجام میدم، باز هم گزینه ی حذف برای این برنامه ها فعال نمیشه!!!
    Last edited by Mahziar-7; 11-09-2008 at 11:40.

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . من يه ويندوز نصب كردم ، تا مدتي خوب كار كرد . بعد از يه مدت وقتي سيستم رو خاموش ميكنم و بعد روشن مي كنم كامپيوتر از حالت استندباي اجرا ميشه !!! همونجا كه يه عكسي هست بعد روش كليك مي كني محيط ويندوز نمايش داده ميشه ؟؟ ميخواستم ببينم اگه ميدونيد چيه راهنمايي كنيد . ممنون .
    كسي نبود جواب مارو بده !!!!

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخشيد باز پست دادم . يه سوال ديگه داشتم !!!!
    من آنتي ويروس Nod32 رو با حجم 12 مگابايت آپديت كردم . حالا چون من دايل آپ دارم و آپديت خيلي طول ميكشه ميخواستم بپرسم راهي هست كه بعد از نصب ويندوز ديگه آپديت نكنم و با همون فايلهايي كه قبلا از طريق آپديت دانلود كردم آنتي ويروس رو آپديت كنم ؟؟؟ يا مثلا فايل هاي آپديت رو بدم به بابام تا ببره سر كار آنتي ويروسشونو آپديت كنه ؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بخشيد باز پست دادم . يه سوال ديگه داشتم !!!!
    من آنتي ويروس Nod32 رو با حجم 12 مگابايت آپديت كردم . حالا چون من دايل آپ دارم و آپديت خيلي طول ميكشه ميخواستم بپرسم راهي هست كه بعد از نصب ويندوز ديگه آپديت نكنم و با همون فايلهايي كه قبلا از طريق آپديت دانلود كردم آنتي ويروس رو آپديت كنم ؟؟؟ يا مثلا فايل هاي آپديت رو بدم به بابام تا ببره سر كار آنتي ويروسشونو آپديت كنه ؟؟؟
    اینجا بهتر می تونند کمکتون کنند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام.
    یه مدتی هست که سیستمم روی مایا درست کار نمی کنه. یعنی وقتی که عکس وارد مایا می کنم، بعد از رندر کردن کمی سکته گی رخ می ده. می خواستم بدونم که آیا نوعیت سیستم عامل به این کار دخالتی داره یانه؟
    سیسستم عاملم هست:Mircrosoft Winodows XP profissional SPS که با خود سیستم اومده و فول ورژنه مدل سیستمم هم هست: DELL Opitplex 755 و مدل کارت گرافیکم هم هست:NVidia GT 8500
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    خیلی وقتا میشه من یه نرم افزار یا بازی رو نصب می کنم، بعد میخوام حذفش کنم اما نه remove programsویندوز پیداش می کنه که بتونه حذفش کنه، نه نرم افزارهای حذف برنامه!
    حتی تو رجیستری هم پیداش نمی کنم که بتونم حذفش کنم.
    من با این برنامه ها باید چیکار کنم؟

شما مي تونيد دوباره يکي دو تا از همين نرم افزار ها رو نصب کنيد و موقع نصب آدرس نصب برنامه رو به خاطر بسپاريد و

بريد تو program files دنبال فايلهاي اجرايي برنامه باشيد

ضمنا برخي از برنامه ها هم هستند که نصب نميشند (نرم افزار هاي پرتابل) نام اينگونه نرم افزار ها در رجيستري و

add/remove قرار نميگيرد

7. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

[QUOTE=rezariza;2936662]برای اینکه از پیغام آپدیت ویندوز خلاص بشی برو به کنترول پنل و قسمت windows security center بعدا سمت چپ یه گزینه هس به اسم change the way security center alert me رو اون کلیک کن بعدا تیک Automatic update و بردار اگه فایروال و ویروس اسکن داری تیک اون دوتای دیگه رو هم بردار . تموم شد دیگه ویندوز گیر نمیده.

توصيه ميکنم اين تنظيمات رو تغيير ندهيد خيلي از تنظيمات پيش فرض ويندوز رو دوست دارم اينکه

مايکروسافت اين طور چيز ها رو طراحي کرده از روي آگاهي اين کار رو کرده برخي ها ميان از طريق

رجيستري پيام هاي مربوط به بالون هاي system tray رو نيز از کار ميندازن در حالي که کاملا

شيوه غلطيست چه بسا که بسياري از هشدارها از سوي کاربر ناديده گرفته خواهد شد و عواقبي براي

سيستم خواهد داشت با چند مثال واضح ميکنم برخي از برنامه ها هنگام نصب باعث ميشن که فايروال

خاموش بشه حال اگه قبلا همون سه گزينه رو غير فعال کرده باشيم نخواهيم فهميد فايروال غير فعال

شده و تو اين وضعيت هم به نت وصل بشيم در نتيجه عواقب زيادي رو خواهد داشت شايد آپديت زياد مهم

نباشه ولي جريان آنتي ويروس هم مثل فايرواله که ويندوز اعلام ميکنه انتي ويروس خاموشه و يا

اعلام ميکنه که آپديت نشده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    سخت افزار می تونه روی سیستم عامل (ویندوز )تاثیرداشته باشه؟
    ویندوز زیاد نصب می کنم با cd های جدیدی که تو بازار میاد ولی هیچ کدوم مدیا سنتر ورژن 2002 نمی شن روی هر سیستم نصب می کنم . خیلی تمیز بالای 4و5 ماهی روکار میکنن حتی به راحتی اپدیت میشه . ولی از طرفی ویندوز ....per.نصب می کنم به 2 هفته نمی رسه که به هم ور میشه
    ممنون میشم از راهنمای

داره خودمونی میشه alfex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام

مدتیه که بعد از روشن کردن کامپیوتر بعد از لود شدن صفحه ای که نوشته ویندوز میاو و لود میشه!که قاعدتا صفحه بعدی که می خواد بیاد یعنی صفحه ای که رمز و وارد می کنیم!نشانگر موس به صورت ساعت شنی میاد اما صفحه که باید رمز و وارد کنم نمیاد و همینطور صصفحه سیاه می مونه!اکثرا این مشکل و دارم و بعد چن بار ری استارت کردن درست میشه!
    این اواخر کارایی که کردم نصب دو تا بازی بوده!رمبو سیکس و ان اف اس
    در ضمن درایو دی وی دی رامم هم بعضی مواقع باز نمیشه البته نمیدونم به این مسئله ربط داره یا نه!

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

یه مدتیه که ویندوز بدون اینکه من بخوام خودش بعضی از فایل ها را compress میکنه و اسم فایل به رنگ آبی در میاد حتی از اولی که ویندوز را نصب کردم گزینه "compress files to save space" از توی قسمت properties برای پارتیشن هام غیر فعال بوده و هنوزم غیر فعاله...چی کار کنم؟ من نمیخوام فایلام compress باشن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •