یعنی هیچکس از دوستان بلد نیست ؟
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام
با عرض خسته نباشيد واقعا از برخي مطالب و راه حلهايي كه دوستان ارائه ميدهند استفاده كردم.
سوالي من اينست كه فرض كنيد ما دو جدول مشتري و سفارش داريم و براي تعريف مشتري جديد بايد در جدول خودش و تعريف سفارش جديد در جدول خودش انجام شود.
سوال بنده اينه كه اگر خواسته باشيم در هنگام ثبت سفارش جديد هنگامي كه ميخواهيم مشتري را مشخص كنيم (combo box) بتوانيم همزمان در همان ركورد مشتري جديد تعريف كنيم يعني ديگر نيازي به تعريف مشتري به صورت مستقيم نداشته باشيم.
ميخوام اين كار با استفاده از Relation ها انجام بشه كه مقدار تكراري وارد نشه اما اگر مقدار جديد خواست كاربر وارد كنه انجام بشه
با تشكر
با سلام خدمت دوستان
با عرض خسته نباشيد من دچار مشكلي در نوشتن يك برنامه در اكسل هستم كه خواستم اينجا مطرش كنم.
سوال : فرض كنيد دو جدول (مشتري و سفارش ) داريم حالا كاري كه ميخوام انجام بدم اينه كه بطور مستقيم از جدول سفارشات مشترياني كه از قبل ثبت شده اند رو نمايش بده و همچنين امكان ثبت مشتري جديد را نيز داشته باشيم .
با تشكر
لطفا یکی پاسخ سوال منو بده , خیلی این موضوع برام اهمیت داره.
سلام دوستان می خواهم با دستور line توی یک ریپورت دور یک لیبل یا تکست باکس خط بکشم.
مثلا report1
label0
کسی می تونه خط دستوریش رو بهم بگه؟
سلام...چطور میتونم یک فیلد تعداد 300 رکورد رو با هم جمع کنم . مثلا فیلدام اینه :
Total,1,2,3,4,5,6,7,....,300
حالا میخوام اعداد فیلدهای 1 تا 300 در total با هم جمع بشن . یه جوری باشه که راحت با vb ارتباط پیدا کنه .
دوستان اگهع میشه یه مقدار ابتدایی تر بگین چون کلا اکسس بلد نیستمفقط دارم یه برنامه می نویسم میخوام این جمعشو تو اکسس انجام بدم .
مرسی![]()
![]()
من یه فرم تهیه کردم با اکسس 2010 کلی هم کار کردم اما الآن مجبورم به 2007 یا 2003 در بیارم اما به مشکل برخوردم
در قسمت save database as که نمیشه تبدیل کرد
در قسمت save & Publish هم وقتی بر روی گزینه access 2000-2003 database کلیک می کنم پیغام زیر میاد:
You cannot save this database in an earlier version format,because it uses features that require the current file format
کسی میتونه این سوالی که تو این تاپیک مطرح کردم جواب بده ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من مشكلاتي در يك ديتا بيس اكسس خود ساخته و بسيار آماتور دارم كه ان شا الله با كمك شما دوستان حل بشه
توضيح مختصر اينكه اين ديتا بيس بر اساس يك نظرسنجي از يك هيئت دانشجويي ساخته شده و پس از دو سال همچنان استخراج نشده
اولين مشكل :
اين ديتا بيس توسط چند نفر از دوستان و بطور جداگانه و با فواصل زماني مختلف از طريق form طراحي شده تكميل شده و اكنون براي تجميع اين table ها كه كاملا از نظر فيلدها و .. شبيه يكديگرند با مشكل مواجه شدم
نحوه ي عمل من هم اينه كه ريكورد ها رو بدون فيلد ID انتخاب ميكنم و كپي و بعد در جدول ديتابيس ديگه (از انتها) پيست ميكنم (البته تازگي ها جدول مقصد رو ايمپورت ميكنم ولي باز جواب يكيه) و سپس با اين پيغام مواجه ميشم:
پيشاپيش از پاسخ هاي شما تشكر ميكنم كه علاوه بر كمك به من ان شا الله از حضرت اباعبدلله (ع) اجرتون رو بگيريد
يا علي (ع)
(در ضمن بعد از حدود 11 سال استفاده از اينترنت اين اولين سوال من تو انجمن هاست !!!!! هورا....و خوشحالم كه تو اين سايت و اين انجمن بوده)
باعرض سلام
مشکل من در اکسس 2007 در بخش lookup wizard است:
وقتی من در اکسس یک جدول میسازم به نام مثلا سرفصل در جدول دوم جدول حسابها در یکی از فیلدهای این جدول مینویسم سرفصل،که میخواهم این فیلد را از راه lookup wizard جدول قبل بیاورم مثل این صفحه:
ولی همین که lookup wizard را میزنم خطایی به این صورت میدهد:
و اگه ok بزنم این خطا:
و اگه باز هم ok بزنم این خطا:
ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا نیاز دارم
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)