كلي گم کرده ام درباغ هستی گلی پیداشده شایدتوهستی من باتمام جانم پربسته واسیرم بایدکه باتوباشم درپای توبمیرم
كلي گم کرده ام درباغ هستی گلی پیداشده شایدتوهستی من باتمام جانم پربسته واسیرم بایدکه باتوباشم درپای توبمیرم
خيلي سخت شايد غم انگيز و شايد بغض اوره براي كسي كه دوستش داري حاضري فداش بشي همه كست همه چيزت دنيات اونهاما اون عشقت رو ارزوني ديگرون كنه
مهرتوبه مهر خاتم ندهم،وصلت به دم مسيح مريم ندهم،عشقت به هزار باغ خرما ندهم،يكدم غم توبه هردو عالم ندهم.
روى تو يه حساب ديگه مى كردم ناراحت نشو ولى تازه فهميدم مردم راست مىگن تو ادم دو رویه هستی یک روت ماهه یروت گل یکی از دیگری بهتر
bi tu mahtab shabi baz az aan kooche gozashtam * hame tan chashm shodam * khire be donbale tu gashtam
از دلم برسيدم عشق را خلاصه كن،كفت: اغازكسي باش كه پايان تو باشد.
دلت شاد و لبت خندان بماند. "برايت عمرجاويدان بماند" "خدارا ميدهم سوگند برعشق " هرآن خواهي برايت آن بماند "بپايت ثروتي افزون بريزد "كه چشم دشمنت حيران بماند " تنت سالم سرايت سبز باشد " برايت زندگي آسان بماند " تمام فصل سالت عيد باشد" چراغ خانه ات تابان بماند" انشاالله
چندیست که بیمار وفایت شدام در بستر غم چشم به راحت شده ام این را تو بدان اگر بمیرم روزی مسول توی که من فدایت شده ام
اقا وحيد واقعا دستت طلا
گل كاشتي
smsهات عاليههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه
همينطور ادامه بده
فقط سعي كن غلط املايي تو sms هات نداشته باشي![]()
بازم اميدوارم مطالبم تكراري نباشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)