بد نيست بدونيد د در نظر سنجي سايت هواداران چلسي كه در ان بهترين بازيكن فصل 2007-2008 به نظرسنجي گذاشته شده ميشائيل بالاك با 42 درصد در رده نخست قرا داره و بعد از وي فرانك لمپارت با 22 درصد در رده دوم قرار داره.
بد نيست بدونيد د در نظر سنجي سايت هواداران چلسي كه در ان بهترين بازيكن فصل 2007-2008 به نظرسنجي گذاشته شده ميشائيل بالاك با 42 درصد در رده نخست قرا داره و بعد از وي فرانك لمپارت با 22 درصد در رده دوم قرار داره.
پیزارو بالاخره همه ی پیشنهادات را رد کرد و در این رابطه گفت که من با چلسی قرارداد دارم و می خواهم در اروپا بازی کنم ...
گویا پیزارو از آمریکا هم پیشنهاد داشته ...
چک امیدوار است ...
چک در رابطه با لمپارد که از اینتر پیشنهاد جدی دارد خاطر نشان کرد :
"فرانک فعلا 1 سال با ما قرارداد دارد و من امیدوارم که این روزها فرانک قراردادش را تمدید کند ..."
چنگدو ۰ - ۷ چلسی
CHELSEA 7 VS 0 CHENGDU
تیم فوتبال چلسی توانست در دومین دیدار دوستانه اش مقابل تیم چنگدو با نتیجه ای پر گل پیروز شود
به گزارش کانون هواداران چلسی ٬ در این دیدار که چلسی میهمان تیم چنگدو بلدز چین بود توانست به نتیجه ۷ بر ۰ پیروز شود تا دومین پیروزی اش در آسیا را بدست آورد
چلسی که با ترکیب : چک ( هیلاریو - ۶۰ ) ٬ فرییرا ( ایوانوویچ - ۴۵ ) ٬ الکس ( کاروالیو - ۴۵ ) ٬ تری ( جو کول - ۵۳ ) ٬ اشلی کول ( بریج - ۴۵ ) ٬ دکو ٬ اسین ٬ لمپارد ( میکل - ۴۵ ) ٬ رایت فیلیپس ٬ آنلکا ( در سانتو - ۶۰ ) ٬ کالو ( مالودا - ۴۵ ) راهی میدان شده توانست با گلهای آنلکا دقیقه ۱۴ ٬ کالو ۳۰ ٬ لمپارد ۳۷ ٬ جو کول ۵۴ و ۸۱ ٬ دی سانتو ۶۵ و رایت فیلیپس در دقیقه ۸۳ حریف چینی اش را از پیش رو بردارد
چلسی با هدایت اسکولاری بعد از شکست ۴ بر ۰ برابر گوانگ ژو فارماکاتیاکال دومین پیروزی اش بدست آورده است.
عجب بازی بوده ...
چلسی 7 تا گل زده ...
تازه این دی سانتو داره چیکارا که نمی کنه ... تو 2 تا بازی 2 تا گل زده ...
این رایت فیلیپس هم که شده مرد دقایق 90 تو 2 بازی دقایق آخر رو هم 2 تا گل زده ...![]()
بوسينگوا مصدوم شد...
بوسنگوا مدافع پرتقالی تیم چلسی به دلیل مصدومیت چند هفته اولیه لیگ برتر را از دست داد
به گزارش کانون هواداران چلسی بوسنگوا که به تازگی به آبی های لندن پیوسته است به دلیل مصدومیت اردوی چلسی در چین را ترک کرد و به لندن بازگشت ٬ او به دلیل مصدومیت اردوی آسیایی و روسیه تیمش را از دست داد .
گویا مصدومیت بوسینگوا دلیلی باشه که او نتونه هفته ها نخستین تیمش را از دست بده
سلام. این جمله درست نیست یه بار دیگه بخون. کلمه برابر رو نمیخواد.چلسی با هدایت اسکولاری بعد از شکست ۴ بر ۰ برابر گوانگ ژو فارماکاتیاکال دومین پیروزی اش بدست آورده است.
ضمنا بابت اخبار ممنون
بالاك ، تاريخ خداحافظي از فوتبال را تعيين كرد
یوفا: ميشائيل بالاك هافبك تيم ملي فوتبال آلمان قصد دارد آخرين سالهاي فوتبالش را در باشگاه چلسي سپري كرده و در سال ۲۰۱۰از اين ورزش كنارهگيري كند.
به گزارش یوفا: كاپيتان تيم آلمان بعد از جام جهاني ۲۰۱۰در آفريقاي جنوبي با فوتبال خداحافظي خواهد كرد اما خوشحال است كه دو سال آخر را در ورزشگاه استمفورد بريج ، كنار آبي پوشان تيم چلسي ، سپري ميكند.
بالاك كه در سال ۲۰۰۶بعد از تجربه بازيگري در كايزراسلاترن ، بايرلوركوزن و بايرن مونيخ به چلسي ملحق شد ، تاكيد كرد اينجا آخرين باشگاه اوست.
وي اظهار داشت : در گذشته اعلام كرده ام كه خوشحال ميشوم تا پايان دوران بازيگري در چلسي بمانم. من به استمفورد بريج آمدم تا در يكي از بهترين ليگهاي جهان براي يكي از قويترين تيمها بازي كنم.
هافبك سابق چلسي بعد از شروع كند و ناموفقي كه در اين تيم داشت ، در فصل گذشته يكي از بهترين بازيكنان بود اما تيم تحت رهبري آورام گرنت در فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا مغلوب منچستريونايتد شد و در ليگ برتر نيز رقابت را به اين تيم واگذار كرد.
بالاك اما انگيزه زيادي دارد كه همراه با چلسي به يك عنوان قهرماني دست يابد : انتظار دارم در اين فصل براي قهرماني تلاش كنيم. ما حرفهاي هستيم و بايد تفاوتي نسبت به فصل قبل در تيم ايجاد كنيم.
با حضور لوئيس فيليپه اسكولاري در چلسي و جذب دكو پرتغالي ، اين تيم عزمش را جزم كرده تا ناكاميهاي گذشته را جبران كند.
در حاليكه هنوز اسامي مختلفي نظير كاكا و روبينيو در فهرست خريدهاي آبي پوشان به چشم ميخورد ، اما بالاك معتقد است تركيب فعلي ، تركيب خوبي است.
به گفته وي: چلسي تيم فوقالعادهاي دارد كه هميشه پتانسيل قهرماني را داراست.
حالا كه تاپيك منچستر قفل شده چرا يه تاپيك جديد براش نميزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)