خوب چي شد؟ صدا داد؟ اخه من يعد يك ساعت نيم هيچ صداي نيومد يا مثل سامسونگ كه چراغش روشن ميشه هيچ خبري نبود فقط خط شارز بالا پايين نميرفت
خوب چي شد؟ صدا داد؟ اخه من يعد يك ساعت نيم هيچ صداي نيومد يا مثل سامسونگ كه چراغش روشن ميشه هيچ خبري نبود فقط خط شارز بالا پايين نميرفت
با اجازه از بزرگان تاپیک
اگه خط شارژ بالا پایین نمیره یعنی کاملا شارژ شده صدا هم میده یه بیپ کوچولو می کنه
منظورم بيب ممتد يا نه؟ فقط يكي ميزنه
آیا 6120 با pc suite کار می کنه ؟وقتی از کابل usbاستفاده می کنم نمی تونم باpc suiteکار کنم![]()
چه جوری می شه گوشی رو از طریق کابل usbبه کامپیوتر وصل کنیم آیا با pc suite می شه کار کرد؟
چرا نمیشه دوست من ... بهترین راهه ارتباطی گوشی با کامپیوتر همین pc suite هست ...
.
شما آخرین ورژن رو روی گوشیتون نصب کنید و منتظر بمونید تا درایور های گوشیتون رو نصب کنه و در پایان هم گوشیتون رو میشناسه
شما وقتي از pc suite الستفاده ميكني كامپيوترت قادر به شناسي اين نرم افزار نيست و مجبور ميشه پورت usb رو عوض كني؟ اگه اين مشكلت بگم چكار كني؟
وقتی گوشی رو میزنی به کامپیوتر توی گوشی یه پیام میاد که در چه حالتی به کامپیوتر وصل بشه...مثلا مثل Flash یه سازگار به PC Suite یا سازگار با ویندوز مدیا پلیر و ... که شما باید حالت PC Suite رو انتخاب کنی ... اگه پیام نمیاد توی پوشه Connectivity که توی Setting هست برو و برو توی USB اونجا گزینه Ask نمی دونم چی چی رو فعال کن!
توجه داشته باش که دفعه اول یه کم طول میکشه تا PC Suite بشناسه ولی دفعات بعد سریع شناسایی می کنه!
امیدوارم مشکلت حل بشه!
به احتمال زياد مشكل من رو داري بايد ها يو اس بيت رو عوض كني تا بشناسه بايد بري تو device mannger وقتي كه وثل كردي گوشي رو اونجا 6120 را enble كن چون disbale
سلام همه ی عزیزان.
من میخواستم 6120 سفید بخرم.قیمتش حدودا چقدره؟؟؟ و اینکه توصیه یا راهنمایی ندارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)